2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046112 بازدید | 684498 پست
عزیزم روزی چند واحد گونال داشتی؟تاچند روز همراه گونال منوتروپین هم داشتی؟ 

عزیزم 10 روز هر روز 150 واحد گونال داشتم.از اول تا پنجم روزی دوتا تروپین داشتم دو رو بعدش شد سه تا و دو روز آخر شد 5 تا

واییی نگووو خوشبحالت بخدا من و دخترم اگه لاغر بودیم نوتلا می خریدم هر روز با نون تست می خوردم😂😂 و ...

وای نمیدونی نوتلا رو میشینم با نون بربری میخورم!!! انقد شوهرم میخنده که نگو. میگه چرا با نون تست نمیخوری میگم اینجوری بیشتر بهم میچسبه. بعد میگه نوتلا رو کامل ایرانیزه کردیا. ولی آره من حجم معده ام هم کوچیکه. یه زمانی میترسیدم چاق شم واسه همین هیچوقت غذا سیر نمیشدم. فقط در حدی میخوردم که معده ام خالی نباشه. الان دیگه معده ام همون قد کوچیک مونده

لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام عزیزم یه متخصص زنان برو شهر خودتون  حتما هم با دکتر خودت دفعه بعد اتمام حجت کن این جور مو ...

ممنون عزیزم بهم گفت اشکال نداره با وجود لکه بینی هیسترو میکنم

میشه برای سلامتی نی نیم و سالم و ب موقع ب دنیا اومدنش صلوات بفرستین 
وای نمیدونی نوتلا رو میشینم با نون بربری میخورم!!! انقد شوهرم میخنده که نگو. میگه چرا با نون تست نمی ...

وایییی نوش جونت هر لقنه ای که خوردی یاد من باش 😅😅😅

گر مسلمان/گر مسیحی/گر یهود... آدمی باشید مذهب هر چه بود
خیلی باحاله دستای کوچلو و پاهاشو تکون میده خیلی حس خوبیه برو حالشو ببر برای همه دعا کن این چیزار و ت ...

انشاا...قسمت همه ی منتظرا

🌸🌸🌸😍خدای مهربونم من این فرشته ی زیبا رو از کرم و لطف تو دارم پس خودت حافظش باش😍🌸🌸🌸
شوهرم رفت شکلات قاطی خرید از اینا که توئیکس و کیت کت و بونتی و مرسی و همه چی خارجی کوچلو قاطیه به ۴ ...

شوخی میکنی؟!

نوش جونتون. من کلا هله هوله خور نیستم دیگه چی بشه یه کم چیپس بخورم. شکلات و شیرینی که اصلا دوست هم ندارم. شیره انگور دارم با ارده، هنوز نتونستم خودم رو متقاعد کنم که بخورم، از گلوم پایین نمیره

نمیدونم دوستم...سرچ کردم نوشته بود برای مهار ترشح هورمون LH

مرسی لی لی جون. زینبی لطف کرد جوابم رو داد. گفتش برای جلوگیری از آزاد شدن ناخواسته تخمک هست

نه عزيزم شمالم داشتم تركيبات قرص اووژن ميخوندم همه ويتامين هار و داره

پرسیدم برای اینکه من ۴۱ دارم که دیگه استفاده نمیکنم، تاریخش هم تا ۲۰۲۱/۰۶ هست.

وقتی کسی اندازه ا‌ت نیست، دست بـه اندازه ی خودت نزن...
شوخی میکنی؟! نوش جونتون. من کلا هله هوله خور نیستم دیگه چی بشه یه کم چیپس بخورم. شکلات و شیرینی که ...

بخدااا می دونم‌شماها که لاغرین چجوری می خورین 

گر مسلمان/گر مسیحی/گر یهود... آدمی باشید مذهب هر چه بود
بچها س شنبه باید برم انومالی میترسم😷😷😷😷😷🤒یهونگه بچم چیزیش شده بداین همه بدبختی کشیدن همش استرس

منم یکشنبه باید برم... 🙄

وقتی کسی اندازه ا‌ت نیست، دست بـه اندازه ی خودت نزن...
منم یکشنبه باید برم... 🙄

ایشاا...همه چی اپکی باشه عزیزم.این استرسه خیلی بده...ادمو نابود میکنه بخدا مخصوصا ماهایی ک سخت بچه دارشدیم

🌸🌸🌸😍خدای مهربونم من این فرشته ی زیبا رو از کرم و لطف تو دارم پس خودت حافظش باش😍🌸🌸🌸
وای نگو تو رو خدا. دیدم با پیاده روی 17 کیلو کم کرده بودی. این یعنی بدنت آمادست، اختیار چاقی لاغری د ...

تو مثل زن داداشمی .

میشینه دو تا دیس پر ماکارونی میخوره دریغ از یه کیلو اضافه وزن.همیشه حسرتشو میخورم.اونوقت من آب خالی هم باعث چاق شدنم میشه.

خدایا شکرت بخاطر هدیه قشنگت.