2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046116 بازدید | 684499 پست
اره خداروشکر 😍 ان شاء الله قسمت خودت و همه منتظرها...اواخره خرداد زایمانم. سمت نوابه سونوگرافیش..۷ ...

خدارو شكر 

يه گل پسر خردادي😍😍

انشاالله عزيزم بقيه راه رو به سلامت بگذروني 

ممنون انشاالله سونو ميرم پيشش

میدانی گاهی باید حتی بی دلیل شاد باشی  گاهی باید در هجوم مشکلات آرام ترین فرد زمین باشی امید همیشه هست و سختی ، بخشی گذرا از زندگی 🌷امیدت فقط به خدا باشد🌷

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

مرسي زينب جان ميشه بپرسم چند روز بعد از ٣٨ شما رفتين ميكرو؟

خرداد یا اردیبهشت 38.5 بود 

ما بهمن رفتیم تو سیکل ولی دیگه به خاطر همسرم dfi مجدد ندادیم

محیا جان حتی یک هفته قبل از پانکچر آزمایش همسرم agglutination رو نوشته بود most 

ولی روز پانکچر 100 در 100 بود چسبندگی، یه جور که 3 ساعت واش اسپرم طول کشید تا تونستن اونها رو از هم باز کنن، نتیجه بعد از پروسسینگ هم نوشته بود با توجه به agglutination تمام اسپرم ها از محیط high srum استفاده شد که موثر نبود، فکر کنم dfi هم قطعا بدتر شده بود با اون وضعیت، چون آنتی بادی قوی تری بدن همسرم علیه اسپرم هاش ساخته بود

نه ندارم فقط نمیدونم چرا پرید نشدم باید 26 میشدم دل درد دارم ولی نشدم یکمم ادارم انگار خون توشه قرمز ...

دیر و زود شدن پریود طبیعیه 

ولی خون تو ادرار حتما باید بررسی بشه، آزمایش آنالیز و کشت ادرار بده و سونو کلیه و مثانه، ان شاء الله چیزی نیست 

آسپرين داری؟ 

وکارپوتایپ واسه خودم وشوهرم ازمایش اسپرم که گفتن حتما تو مرکز باید باشه SoFi و A/S بعلاوه قندوچربی ...

گلم کاریوتایپ و آز اسپرم چون جنین داری، بهتره اگر خدای نکرده انتفال منفی شد انجام بدی، ولی قند و چربی انجام بده حتما 

وکارپوتایپ واسه خودم وشوهرم ازمایش اسپرم که گفتن حتما تو مرکز باید باشه SoFi و A/S بعلاوه قندوچربی ...

Sofi و a/s هم متوجه منظورش نمیشم

ولی کامل برات ایمنی و انعقادی نوشته جز چند تا سی دی مارکر که ننوشته 

الان لیست آنا جون رو میذارم برات 

اگر جنین فریز هم داری که فقط ایمنی و انعقادی 

نسخ آزهای تکمیلی:

نسخه اول: برای همسرتون!!!!

لطفا کاریوتایپ انجام شود.

نسخه دوم: برای خودتون!!!!

لطفا کاریوتایپ انجام شود.

نسخه سوم: برای خودتون!!!!

MTHFR

PAI1

نسخه چهارم: برای خودتون!!!!

این از آزمایشهای ایمنی و انعقادی:

Protein c

Protein s

Anti thrombin III

APCR

Homocystein

Beta 2 Glycoprotein (IgG)

Beta 2 Glycoprotein (IgM)

Igm

IgA

CD4

CD8

CD4/CD8

CD16

CD56

CD16+CD56

CD5

CD19

CD5+CD19

CD69

نسخه پنجم برای همسر:

dfi

یا همون آز شکست دی ان ای اسپرم

چشم ،همه سعیمو میکنم بزنم به بی خیالی😢 تنها امیدم اینجاست ، الهی که هر چی میخواین خدا به شما و آنا ...

قربونت عزیزم خیلی دعای قشنگی کردی

واقعا منم همیشه دعاگوی آنا جون هستم، که یه جای این مدلی درست کرده و هزاران نفر رو راهنمایی و آگاه کرده

خب پس میشه روزی ۴ تا گونال ۷۵ با هم بزن.فکر کنم زینبی جون میگفتن بهترین زمان برا تزریقش  بین سا ...

یک دنیا ممنون منو صدا میزنی

واقعا دارم شرمنده دوستان می‌شم، حجم صفحات و سوالات حسابی هر سال بالاتر از سال دیگه میره و هر ماه بیشتر از ماه قبل

به امید روزی که اینجا بشه تاپیک مامان های صبور که دارن در مورد نی نی هاشون اطلاعات جمع می کنن

ی سوال دیگه عمل هیستروسکوپی برا چیه روزی که عمل داشتم ی خانم دیگه هم هیسترو شدن میگفت ی حفره ایجاد م ...

عزیزم منظورش خراش رحم بوده، یه کم به سبک فیلم های ترسناک گفته

هیسترو اغلب بعد از یک یا دو بار منفی، یا حتی اگر پولیپ باشه قبل از انتقال اول انجام میشه به صلاحدید پزشک 

حالا یا از روی عکس رنگی میفهمن باید طرف هیسترو بشه یا از نتایج هیسترو سونوگرافی

یا داشتن سابقه جراحی شکم و لگن دکتر رو به سمت هیسترو و یا لاپراسکوپی یا هر دو سوق میده