2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046119 بازدید | 684499 پست

[QUOTE=120307151]خیلی خوشحال شدم از این خبر ،یعنی میشه روزی آزو اسپرمی درمان بشه خدااا جونم[/QUOTEاره عزیزم ما پنج سال پیش یه بار پیش دکتر محمد رضا نوروزی ویزیت شدیم ایشون گفتن تاچندسال آینده این کار عملی میشه مخصوصا برا ازو اسپرمیه عیر انسدادی مثل همسر من که واقعا من دیگه امیدی به میکرو ندارم تاحالا چهار بار انتقال منفی داشتم تو این 9سال50ملیون هزینه کردیم زندگیم نابود شد دریغ ازیک ریال پس انداز دیگه الان فقط امیدم بعداز خدا  این روش جدیدسلول های بنیادی هستش انشاءالله به حق آابروی حضرت زهرا خدا خودش کمکمون کنه میخام باگاندی تماس بگیرم اول مطمئن بشم بعد همسرمابفرستم 

😍😍خدایا شکرت
الهی شکر عزیز دلم.چه دلگرمیه بزرگی.خدا نگهدارشون باشه.مشکلتون چی بود؟چندتا گذاشتن؟چندتا گرفته؟

من هم شوهرم اسپرمش ضعیف بود هم خودم ذخیره تخمکیم پایین بود..

سه تاش رو گذاشتن..الان دوتا جنین تو شکممه😍

امروز وارد سه ماهگی میشم

به قول دکترم این اعداد و ارقام چیزی رو تعیین نمیکنه..اون خداست که وقتی بخواد در کمال ناباوری بهت میده

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام عزیزم علائم هایپری مثل افزایش ناگهانی سایز شکم و وزن نداری؟  تهوع شدید؟  کم و تیره ...

نه ندارم فقط نمیدونم چرا پرید نشدم باید 26 میشدم دل درد دارم ولی نشدم یکمم ادارم انگار خون توشه قرمز شده

استیکر محض دلخوشیه دلمه که با نفس حق دوستان واقعی بشه
سارا جون دکترهای نازایی خوب تو صارم رو بهم معرفی می کنید؟ اسامیشون رو برام 

عزیزم دکتر هما بهرامی بهترینه.. بعد اون آمنه لاهوتی

خدا اگه طولش میده ، داره قشنگترش میکنه💚 صبر داشته باش💚
عزیزم من همدان میرم بیمارستان فاطمیه،،تویه بیمارستان دیگه نوبت زدیم فقط گفتن ۲۰بهمن بیا واسه ازمایش، ...

ممنون،یاخدا

هنوز دیر نیست...هنوز صبرِ من به قامتِ بلندِ آرزوست
عزیزم میگم من لیست ازمایشات ایمنی وانعقادی رو دارم میرم همه اونا رو میدم ازمایشگاه انجام بده،،فقط از ...

منم سرخود انجام دادم ازمایشهای ایمنی و انعقادی رو.دیدم انعقادی مشکل داشتم.به حرف دکترها میرفتم باید یه انتقال دیگه هم منفی میشد که بشه سه تا سقط.تا برام بنویسن.دکترم یکم غر زد چرا انجام دادی ولی من با خنده از سرم رد کردم.تو دلم گفتم برو بابا.مگه من موش ازمایشگاهی شمام که روم ازمون خطا کنید 😒 

خدا اگه طولش میده ، داره قشنگترش میکنه💚 صبر داشته باش💚

Antiphospholipid Ige

Igm

Anticardiolipin ige igm

Proteinc proteins

Antithrombin

Factor v liden

MtHfR pAI

AntiTPo

Hemosistein

CD56

CD16

Bglycoprotein

این یه نسخه زینب جون

.....آرزو کن گوشهای خدا پراست از آرزو،،،ودستانش پراز معجزه.....🙏🙏خدایا نی نی هامو واسم نگهدار 🤲🤲🙏🙏

Antiphospholipid Ige

Igm

Anticardiolipin ige igm

Proteinc proteins

Antithrombin

Factor v liden

MtHfR pAI

AntiTPo

Hemosistein

CD56

CD16

Bglycoprotein

این یه نسخه زینب جون

.....آرزو کن گوشهای خدا پراست از آرزو،،،ودستانش پراز معجزه.....🙏🙏خدایا نی نی هامو واسم نگهدار 🤲🤲🙏🙏
منم سرخود انجام دادم ازمایشهای ایمنی و انعقادی رو.دیدم انعقادی مشکل داشتم.به حرف دکترها میرفتم باید ...

منم همین کارو میکنم😉😉

سلام نفسي جون ، خوبي عزيزم ؟ گل پسرت خوبه ؟ من هم اصلا نميتونم از اين تاپيك دل بكنم . حتما هر شب ميا ...

سلام عزیزم قربونت خوبیم خداروشکر شما خوبی بچه های گلت خوبن؟

اره منم نمیرسم همه پستها رو بخونم ولی سرمیزنم چنتاشومیخونم بالاخره

🍁خدایاشکرت🍁 🌸مهربان خدایم هزاران بارسپاس بخاطر هدیه و معجزه شیرینت👶😊🙏...میسپارمش به خودت، حافظش باش🌸                                                    برای حاجت روایی تمامی مادران منتظر صلوات.    🌹 اللّهمَّ صلِّ علی محمّدٍ و آل محمد🌹
سلام دوستای خوبم من چند روزی گرفتار بودم نشد بیام تاپیک میخواستم ببینم ثمین جان نتیجه اش چی شد ...

سلام ازی جون خوبی

ثمین.منفی شد متاسفانه😞

🍁خدایاشکرت🍁 🌸مهربان خدایم هزاران بارسپاس بخاطر هدیه و معجزه شیرینت👶😊🙏...میسپارمش به خودت، حافظش باش🌸                                                    برای حاجت روایی تمامی مادران منتظر صلوات.    🌹 اللّهمَّ صلِّ علی محمّدٍ و آل محمد🌹