2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046124 بازدید | 684499 پست
سلام خانمایی که انتقال جنین داشتن قبلش چ دارویی مصرف کردین من بعد تخمک کشیم که میشده ۱۳ دی برام ۶ به ...

فکر کنم ۶ بهمن که بری برات سیکل انتقال رو مشخص کنن که چه نوع سیکلی باشه بعد بهت دارو بدن.

خدایا شکرت بخاطر هدیه قشنگت.
آره دوکین همون ال دیه دیگه.فقط فکر کنم سازندش فرق میکنه.دقیق نمیدونم.منم خود ال دی حالم بد میکرد روک ...

ایشالا منم اصلا حالم بد نشد 

فقط دیشب غذا بیرون خوردم مرغ سوخاری هوس کردم ببخشید دیشب انقدر بالا آوردم هنوز حالم یطوری اشتباه کردم منکه نزدیک انتقالم نباد یزای بی خود بیرون و بخورم

گر مسلمان/گر مسیحی/گر یهود... آدمی باشید مذهب هر چه بود

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ایشالا منم اصلا حالم بد نشد  فقط دیشب غذا بیرون خوردم مرغ سوخاری هوس کردم ببخشید دیشب انقدر با ...

چرا عزیزم؟ به معدت نساخت

من خوردم راستش قبل پانکچر بعد انتقال

خیلی دلم میخواست اخه🙈

تیکر تولد چهار سالگی پسرم

ی سوال دیگه عمل هیستروسکوپی برا چیه روزی که عمل داشتم ی خانم دیگه هم هیسترو شدن میگفت ی حفره ایجاد میکنع برای جای جنین که درصد موفقیت رو بالامیبره ؟یعنی این عمل اختیاریه ؟یا نه طبق نظر پزشکه اگه لازم باشه انجام میدن؟

چرا عزیزم؟ به معدت نساخت من خوردم راستش قبل پانکچر بعد انتقال خیلی دلم میخواست اخه🙈

والا نمی دونم دختر و شوهرم اینطوری نشدن خیلیم بهم چسبید ولی وای شبش نردم به حدی که از گلوم خون میومد 

یعنی چطوری میشه بگین؟

احتمالا سیکل لانگ براتون انتخاب کنن و بگن یک ماه ال دی بخورین و بعدم یه آمپول بزنین و نوبت بگیرین برا سونو.مامان ماهک هم فکر کنم مثل شما بود.دکتر بعد از پانکچر بهش نوبت داد.پری شد بعد رفت دکتر براش ال دی تجویز کرد.یکی دو روز پیش هم نصف آمپول رو تزریق کرد.چهار شنبه هم نوبت داره که بره پیش دکترش.

ی سوال دیگه عمل هیستروسکوپی برا چیه روزی که عمل داشتم ی خانم دیگه هم هیسترو شدن میگفت ی حفره ایجاد م ...

یعنی سیکلت و کوتاه تعیین کنه یا بلند 

احتمالا سیکل لانگ براتون انتخاب کنن و بگن یک ماه ال دی بخورین و بعدم یه آمپول بزنین و نوبت بگیرین بر ...

بله من دوتا پری بعد پانکچر رفتم دکتر این پری برای انتقالم 

میگم ۵ روز اگه بگذره پری بشم چهارشنبه میشه شاید عصرش شدم چیکار کنم دکترمم پنجشنبه نیست برم با یه دکتر دیگه؟

ی سوال دیگه عمل هیستروسکوپی برا چیه روزی که عمل داشتم ی خانم دیگه هم هیسترو شدن میگفت ی حفره ایجاد م ...

فکر کنم وقتی چند بار منفی بشی هیسترو میکنن که دلیل منفی شدنو پیدا کنن..تا به حال نشیندم که حفره ایجاد کنن برا جای جنین.من دقیق نمیدونم.از زینبی بابا بپرس

@زینبی_بابا    

احتمالا سیکل لانگ براتون انتخاب کنن و بگن یک ماه ال دی بخورین و بعدم یه آمپول بزنین و نوبت بگیرین بر ...

اهان پس حالا حالاها انتقال ندارم میفته واسه برج ۱۲ احتمالا ؟؟راجع به سوال دیگم اطلاعی ندارید؟پست قبلم 

فکر کنم وقتی چند بار منفی بشی هیسترو میکنن که دلیل منفی شدنو پیدا کنن..تا به حال نشیندم که حفر ...

این خانم هنو انتقال ندادن فقط ی بسته براش تشکیل شده بود منم همچین چیزی نشنیدم برام عجیب بود تو نت که خوندم راجع بهش اصلا واسه ی چیز دیگس برا بررسی دقیق تر وضعیت رحمه

بله من دوتا پری بعد پانکچر رفتم دکتر این پری برای انتقالم  میگم ۵ روز اگه بگذره پری بشم چهارشن ...

عزیزم همون روزی که دکترت نوبت داده برو.منم رویان بهم نگفتن که دوم پریودیت بیا.همون روزی که ال دی و سینافکت رو تجویز کردن گفتن روز ۲۹ دی نوبت بزن برا سونو.مهم نیست پریود شده باشی یا نه