2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046112 بازدید | 684498 پست
عزیزم همون روزی که دکترت نوبت داده برو.منم رویان بهم نگفتن که دوم پریودیت بیا.همون روزی که ال دی و س ...

دلارام سلام خوبي؟ شمام رويان قبل از شروع سيكل هيسترو شدين؟

...
این خانم هنو انتقال ندادن فقط ی بسته براش تشکیل شده بود منم همچین چیزی نشنیدم برام عجیب بود تو نت که ...

منم همینو خوندم.شاید خراش منظورش بوده.شاید قبلا پانکچر داشتن و انتقال دادن و منفی شده.نمیدونم والا.ادم چیزای عجیبی تو مراکز و مطب دکترا میشنوه.

دفعه قبلی که اومده بودم سونو یه خانمی میگفت همه جنینا رو تعیین جنسیت میکنن خودشون و از هر جنسینی یکی برامون میزارن.بقیه هم حرفشو تایید میکردن.تو دلم گفتم اگه این طوریه چرا بعضی ها اونهمه پول خرج میکنن برا تعیین جنسیت جنیناشون؟ خب یه دفعه بگن لطفا برا ما فقط جنین پسر بزارین.چرا اونهمه هزینه کنن؟

خدایا شکرت بخاطر هدیه قشنگت.

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ممنون که با وجود مشغله ای که داری جواب دادی عزیزم. ان شا الله خدا پسرت رو برات حفظ کنه. ببخشید دارو ...

قربونت عزیزم ن من سرم نداشتم ..قبل انتقال قرص یدوفولیک اسپرین و فرتیل سی ام و استرادیولو امپول پروژسترون بود بعدش انوکساپارینم اضافه شد

🍁خدایاشکرت🍁 🌸مهربان خدایم هزاران بارسپاس بخاطر هدیه و معجزه شیرینت👶😊🙏...میسپارمش به خودت، حافظش باش🌸                                                    برای حاجت روایی تمامی مادران منتظر صلوات.    🌹 اللّهمَّ صلِّ علی محمّدٍ و آل محمد🌹
عزیزم اون گزارش روند آزمایش هست که به دکتر میگه مثلا dfi عددش شده 23 چه جور فهمیدن فارسیش هم میشه D ...

شلوار و خنكي و داروهاي قند و لاغرشدن رو رعايت ميكنه طفلك ديگه زجر ميكشه فقط انتي أكسيدان نميدونم چيه؟ چي بدم انتي أكسيدان باشه؟ شما چقدر فاصله دادين از اون سي و هشت تا بعد پانكچر بشين؟ زينبي جان حالا اون رِنج جلوش متعلق بع همون دي ان آ كه حسابي رنگ بگيره هست؟ يا مجموع سه تا؟ اخه ققط يه رنج داره، همون كه نوشته زير ده بايد باشه، واي از خدا ميخوام به خاطر سلامتي روحي و عقليم هم كه شده رحم كنه بهم احساس ديوانگي و افسردگي ميكنم

...
سلام عزیزم.نه والا.آخه من که مشکلی نداشتم.تا حالا هم انتقال نداشتم.چیزی هم بهم نگفتن

برامن هيسترو نوشتن ميترسم، حالا هنوز نتونستم شروع كنم چون تو ازمايشات مشكل ايمني نشون داد منو فرستادن ايمونولوژ اونم آز تكميلي نوشت سوراخ سوراخ شدم بس كه آز دادم اونم جوابش هنوز اماده نشده

...
اره نفسی دیگه چیزی نپونده والا امروز رفتم گفت ۲هفته دیگه بیا اگه نچرخیده بود تاریخ سزارین بدم❤❤دعا ک ...

انشاءالله بسلامتی زایمان کنی عزیزم.🌸

.پسرم هم شیرخودم سیرش نمکنه شیرخشک هم میدم

ی مدت هم درگیر همین مشکلات نوزادی بود کولیک داشت ک بهترشد خیلی بیقراربود واروم نمیگرفت الانم فهمیدم رفلاکس داره دارو مییخوره الان بهتره خداروشکر

🍁خدایاشکرت🍁 🌸مهربان خدایم هزاران بارسپاس بخاطر هدیه و معجزه شیرینت👶😊🙏...میسپارمش به خودت، حافظش باش🌸                                                    برای حاجت روایی تمامی مادران منتظر صلوات.    🌹 اللّهمَّ صلِّ علی محمّدٍ و آل محمد🌹
نه گفت هیسترو اخه بیهوشش کرده بودن  خراش چجوریه؟

همون بوده پس.هیسترو و خراش رو باهم داشته.خراش رو معمولا تو مطب انجام میده بدون بیهوشی ولی بعضی وقتا همراه با هیسترو که برای بررسی وضعیت رحمه میان خراش هم انجام میدن .خراش هم اینطوریه که دیواره رحم رو خراش میدن که باعث میشه جنین بهتر لانه گزینی کنه.

معمولا برا انتقال اول میگن از این روش ها استفاده نشه بهتره.و اصولا این روش ها برا کسانی استفاده میشه که حداقل یک یا چند بار انتقال منفی داشتن. این روش ها هم صد درصد نیست البته.مثلا شادن جون قبلا انتقال با خراش داشتن ولی منفی شدن.منظورم اینه شانس موفقیت رو بالا میبره اما صد درصد نیست

دكترتون كيه؟ كجا انجام ميدين ؟

دکتر رستمی شیراز انجام میدم عزیزم، چند ماه پیش سیکلم با استرادیول شروع شد که متاسفانه چون آندومترم تری لاین نشد سیکلمو کنسل کردن، واین دفعه این داروها برام تجویز کردن

برامن هيسترو نوشتن ميترسم، حالا هنوز نتونستم شروع كنم چون تو ازمايشات مشكل ايمني نشون داد منو فرستاد ...

بنظرم چون دوبار انتقال منفی داشتی اعتماد کن و انجامش بده.اینقد هم استرس نگیر.

شلوار و خنكي و داروهاي قند و لاغرشدن رو رعايت ميكنه طفلك ديگه زجر ميكشه فقط انتي أكسيدان نميدونم چيه ...

محیا جون آنتی اکسیدان تو میوه ها سبزیجات و حبوبات هست.نخود و لوبیا خیلی برا اسپرم خوبه

بنظرم چون دوبار انتقال منفی داشتی اعتماد کن و انجامش بده.اینقد هم استرس نگیر.

بيشتر درمورد تشكيل مناسب جنين مثل همه ي ديگراني كه نرمال واسشون جنين با كيفيت تشكيل ميشه هستم تجربه تلخ گذشته جرات شروع سيكل رو ازم ميگيره😔

...