2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046119 بازدید | 684499 پست

دوستان من چند وقته یه موضوعی ذهنم رو درگیر کرده. من هرکاری می کنم شوهرم رو دوست دارم و دل جدا شدن ندارم اما از اون طرف شوهرم آدم مسئولیت پذیری نیست و واقعا" هنوز نگران گند کاری هاش هستم. بنابراین ادامه درمان رو بی انصافی در حق اون بچه می دونم. حالا شدیدا" افتاده تو فکرم که بریم برای فرزندخوندگی اقدام کنیم اون هم نه یه بچه نوزاد که شانس این رو داشته باشه که تو یه خانواده بهتر زندگی کنه یه پسر بالای دو سال که شانس کمتری برای فرزندخوندگی داشته باشه  چون به هرحال شرایط خونه ما هرچی که باشه از محیط بهزیستی بهتره برای اون بچه. هرچند واقعا" دوست دارم حس بارداری ،زایمان ، نرمی نوزاد سر شونم حتی بادگلو زدن و بالا آوردنش روی شونه ام رو تجربه کنم اما نمیخوام برای لذت خودم یه بچه بی گناه که می تونه به این دنیا نیاد رو اسیر خودخواهی خودم کنم.دوست دارم نظر شما رو هم بدونم 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

لی لا جون ما هم سنیم ، ولی دکتر طرازی به من روزی 150 واحد داد.

خوشبختم دوست خوبم که هم سنیم. لی لی جون ذخیزه ات چنده؟فکر کنم این میخواد تخمک های بیشتری از من بگیره آخه اصرار به پی جی اس داره،کاری که جنین شناس میگه به هیچ عنوان زیر بارش نرو. من ذخیره ام ۱/۸ هست عزیزم

لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم
راستي شما چقدر زياد خريديد. من بايد 16 تا بخرم به نظرتون بازم بخرم

دکترم بهم ۳۰۰۰ واحد داده. من خودسر نخریدم عزیزم. نکنه فکر کردی میخوام احتکار کنم خخخخ

لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم

نه بابا اين چه حرفيه عزيزم

آخه دکترم به من گفت فعلا اينارو بزن شايد داروي خوب اومد تو بازار گفتم شايد دوباره بايد بخرم چون واقعا من اصلا چيزي  نميدونم هر چي ميگن انجام ميدم.

الانم که اومدم داروخانه گفت بيشتر از 12 ندارم که مجبور شدم چهارتا هم يه چيز ديگه که دکتر گفته بود بخرم.

بازم معذرت ميخوام اگه ناراحتتون کردم.

ان شاءالله که بزودي هممون نتيجه بگيريم .

خدایا شکرت
سلام عزیزم.نه من بیمارستان زینبیه بودم..اونموقع دکتر قاسمپور اونجا بودولی موقع انتقالم دیگه ازبیمارس ...

ممنون که با وجود مشغله ای که داری جواب دادی عزیزم. ان شا الله خدا پسرت رو برات حفظ کنه.

ببخشید داروهای شما برای انتقال چی بود؟ آیا سرم ivig هم داشتید؟

[QUOTE=120349811]دوستانی که با میکرو باردار شدین ممنون میشم راهنمایی کنین نتیجه بی بی چک روز چند انتقال درسته معمولا 

دوست یکی از کاربرای همین تاپیک روز یازده بی بی منفی بود اما روز ۱۶ با بتای بالا مثبت شده بود

خدایا شکرت بخاطر هدیه قشنگت.

بچه ها من فردا آی یو آی دارم،همیشه این جور وقتا اضطراب دارم، با اینکه قبلا هم انجام دادم و میدونم چیزی نیست، به نظرتون اگه فردا صبح یه قرص آرامبخش بخورم عیب داره؟ مثلا کلرودیازپوکساید

ممکنه جلوی لقاح رو بگیره؟

خدایا فرزندم رو سالم و صالح و زیبا قرار بده