2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046189 بازدید | 684501 پست
سلام عزیزم شما چیزی درمورد سلول های بنیادی برا ازو اسپرمی شنیدین؟فکرکنم تو بعضی از مراکز انجام میدن، ...

سلام عزیزم خوبی‌؟ آره گلم ولی خیلی جدیده 

رویان خبر ندارم ولی گاندی شنیدم انجام میشه 

دوستمون آهو خبر داد اینجا

تو برنامه پایان ناباروري هم گفتن خیلی جدید هست و داره تحقیق میشه

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خواهش میکنم عزیزم  زینب جان امروز من یکم فعالیت داشتم الان خیییییلی کمر مخصوصا پهلوهام درد دار ...

اشکال نداره عزیزم خیالت راحت

وقتی دردی با استراحت کم یا خوب بشه نشونه خوبی هست

درد پهلو حدود تخمدان اون رو باید دقت کرد

اره عزیزم سیکلم بلند ،خب برای چی اینکارو میکنن پریود نشم ؟ چرا؟سیکل بلند یعنی چقد طول میکشه؟ببخشید ز ...

عزیز دلم اصلا نترس الان بهت میگم نگرانیت رفع بشه

ببین همون جور که دو نوع کلی سیکل پانکچر داریم بلند و کوتاه

دو نوع سیکل کلی انتقال هم داریم بلند و کوتاه

که حالا تو سیکل بلند روالش القا یائسگی موقت به رحم هست تا جنین رو بهتر قبول کنه و نشونه عیب و ایراد در شما نیست

حدود 45 روز طول میکشه

باز اگر جاییش برات مبهمه بپرس

سلام خانوما کسی میدونه زیفت چیه؟من جدیدا شنیدم  میکرو خوبه یازیفت؟کدوم بهترجواب میده؟ @زینب ...

سلام عزیزم زیفت یه روش قدیمی هست و منسوخ شده اصلا هم پیشنهاد نمیشه 

جنین رو به محض اینکه تولید کردن با لاپراسکوپی تو لوله رحم میذارن، که خیلی عیب و ایراد داره

خلاصه اصلا اصلا طرفش نرو

خانوما کباب دل و قلوه گوسفند مضره برا من که سه روزه انتقال دادم جیگر میدونم مضره نخوردم ولی دل و قلو ...

دل و قلوه اگر خوب پخته شده مشکلی نداره 

ولی ترجیحا نخور بعد از این

با یه بار خوردن چیزی نمیشه😉😉😉

سلام عزیزم شما چیزی درمورد سلول های بنیادی برا ازو اسپرمی شنیدین؟فکرکنم تو بعضی از مراکز انجام میدن، ...

خیلی خوشحال شدم از این خبر ،یعنی میشه روزی آزو اسپرمی درمان بشه خدااا جونم

خداجونم شکرت       
زینب جون یعنی شما میگید اصلا لازم نیست این ازمایشات ژنتیک رو انجام بدم یا فعلا نه،،اخه من اسمی ازاین ...

عزیزم فعلا چون جنین داری اصلا به صلاح نیست 

اگر مشکل ژنتیکی در آشنایان و اقوام درجه یک و دو دارین بحثش جداست 

ولی آزمایش تکمیلی یعنی ایمنی و انعقادی 

دلیل نمیشه چون جنین گرید b داری آز ژنتیک بدی‌

سلام دوستان🌸 یه سوالی داشتم،میخواستم بدونم استفاده از کرم آبرسان،دور چشم یا کرم های روز و شب تو با ...

سلام عزیزم کرم های شب چون لایه بردار، تو مواد سازندشون هشت توصیه نمیشه، احتمال حساس شدن پوست هست

به نظرم از این برس های نرم شستشو و فیس واش ملایم مثل شامپو بچه استفاده کن

عزیزم ضرر بیهوشی چیه؟ ضرر اسپایناد از کمر به پایین چیه؟ برای سزاربن بچه من بریچ و نچرخیده

گلم اغلب اسپاینال انستزیا انجام میدن چون بیهوشی باید سریع عمل کنن و نوزاد رو در بیارن تا مواد بیهوشی روی بچه اثر نکنه

پس سرعت عمل بالا میخواد

زینب جون فداتشم توروخدا بیا بگو ،،با توجه به شرایط من این ازمایشا رو برم یا نه؟؟ازمایشا کارپوتایپ وا ...

شمیم جان ازمایشهای ژنتیک واسه قبل پانکچر و تشکیل جنینه.ما قبل پانکچر رفتیم ...

به نظرمنم ایمنی و انعقادی هارو کامل انجام بده.هرکدوم که نیست تو ازمایشهات بگو آزاد اضافه کنه مسئول ازمایشگاه

خدا اگه طولش میده ، داره قشنگترش میکنه💚 صبر داشته باش💚