2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046189 بازدید | 684501 پست
درست زده خب.نکنه انتظار داری تو سوراخ نافت بزنه😉😂ده سانتی ناف باید بزنه مهم اینه که زیر جلد تزریق ...

😂😂

جاش سفت شده اشکالی نداره نکنه مایعش جذب نشده؟

گر مسلمان/گر مسیحی/گر یهود... آدمی باشید مذهب هر چه بود
اصلا گول پایین بودن گرید جنین را نخورین من دوتا جنین c&dداشتم اصلا امید نداشتم جوری که بعداز انت ...

خداروهزار مرتبه شکر انشالله که صدای قلبشونو میشنوی 

والا عزیزم مشکلی ندارم فقط دفعه اول قلب جنین توهشت هفته وایساد وسقطش کردم دفعه دومم منفی شدم دیگه میترسم برم باز خدایی نکرده باز نگیره ،،بخاطر این به دکتر گفتم اونم ازمایشات ژنتیک وایمنی وانعقادی رو نوشت واسم،،،یعنی بنظرت ایمنی وانعقادیها روهم نرم انجام بدم؟؟؟

.....آرزو کن گوشهای خدا پراست از آرزو،،،ودستانش پراز معجزه.....🙏🙏خدایا نی نی هامو واسم نگهدار 🤲🤲🙏🙏

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام گلم، واقعا حس بدیه، ایشالا سیکل بعدی بسلامتی و دل خوش مامان میشی، من دقیقا سه روز بعد از قط پری ...

من ۵ روزه قطع کردم خبری نشده فعلا

سقط مکرر داشتم به همراه تنبلی  تخمدان و ذخیره نیم  با اصلاح سبک به روش فلورا تاجیکی و تغییر مسیر زندگی صاحب نی نی شدم  
اقا تو رو خدا یکی به من بگه انتقال جنین با گرید بی فایده داره یا نه

چرا نداشته باشه من c&dانتقال دادم وجواب ازم مثبت شده خدارو شکر تا بعد ببینم چی پیش میاد 

اونایی هم که طبیعی باردار میشن همیشه عالی نیستن که شرایط بدن و رحم برای پذیرفتن جنین خیلی مهمه اونو اوکی کنید نصف داستان حله 

خانوما اگه کسی هست یه کمکی بهم بکنه من دوشنبه ۱۶این ماه تقریبا دوهفته پیش پانکچر شدم فردا نوبت عکس ر ...

عزیزم نمیدونم که انجام میدن یا نه ولی حتماً بهشون بگو پانکچر شدی چون اندازه تخمدانها تو پانکچر بزرگ میشن و درسته که تو عکس رنگی ماده حاجب رو داخل لوله ها میفرستن ولی شاید براتون ضرر داشته باشه پس حتما بگید بهشون و با خیال راحت انجام بدید

خداروهزار مرتبه شکر انشالله که صدای قلبشونو میشنوی  والا عزیزم مشکلی ندارم فقط دفعه اول قلب جن ...

ممنونم عزیزم 

ان شاالله واسم دعا کنید 😢

برای ازمایشات طبق نطر دکترتون پیش برین 

من فکر کردم خودتون به خاطر پایین بودن کیفیت جنین میخواین کنسل کنید 

ممنونم عزیزم  ان شاالله واسم دعا کنید 😢 برای ازمایشات طبق نطر دکترتون پیش برین  من فکر ...

انشالله خدا کمکت کنه عزیزم

اره خوب من بهش گفتم نمیخام اینارو انتقال بدم میترسم گفتم میخام دوباره پانکچر بشم دیدم گفت این ازمایشا رو انجام بدهاگه مشکل داشتید خو دارو میدیم برطرف بشه وبعدش پانکچروانتقال،،ولی اگه مشکل نداشتید که انتقالشون میویم واست،،حالا موندم چکار کنم😔😔

.....آرزو کن گوشهای خدا پراست از آرزو،،،ودستانش پراز معجزه.....🙏🙏خدایا نی نی هامو واسم نگهدار 🤲🤲🙏🙏
چرا نداشته باشه من c&dانتقال دادم وجواب ازم مثبت شده خدارو شکر تا بعد ببینم چی پیش میاد  ا ...

راستی شما بار اولتون بود انتقال دادید؟

زینب جون فداتشم توروخدا بیا بگو ،،با توجه به شرایط من این ازمایشا رو برم یا نه؟؟ازمایشا کارپوتایپ واسه خودم وشوهرم وsdfواسه شوهرم وایمنی وانعقادی فقط سی دیها دوتاشون هستن بقیه رو ننوشته،،انجام بدم یا نه؟؟؟؟😔😔😔😔

سلام عزیزم اصلا نگران نباش، الان حالت خوبه؟ 

سلام دوستان🌸

یه سوالی داشتم،میخواستم بدونم استفاده از کرم آبرسان،دور چشم یا کرم های روز و شب تو بارداری ضرر داره؟؟؟

از وقتی فهمیدم باردارم،استفاده نکردم و احساس میکنم پوستم شفافینشو از دست داده،اگه اطلاعات دارید ممنون میشم بهم بگید💜

سلام دوستان..بچه های قدیمی انگار سرنمییزنن خاکستریی مرجان ولوبیا. رویا..خیلی نامردن😅سرگرم نی نی شدن ...

سلام نفسي جون ، خوبي عزيزم ؟ گل پسرت خوبه ؟ من هم اصلا نميتونم از اين تاپيك دل بكنم . حتما هر شب ميام يك سر ميزنم نميرسم همه پستها رو بخونم ولي حتما سر ميزنم .

الهي كه همه دوستان خيلي خيلي زود مامان بشن .

سلام میدونم تجربه نشون داده اینجا گاهی جواب آدمو نمیدن ولی بازم ازتون خواهش میکنم اگه میتونین کمکم ک ...

سلام عزیزم یه متخصص زنان برو شهر خودتون 

حتما هم با دکتر خودت دفعه بعد اتمام حجت کن این جور مواقع جواب بدن، چون باید بررسی بشه علت لکه بینی

نه عزیزم دیروز هم رفتم پیش دکترم چیزی نگفت عزیزم میدونی اونایی که لک لانه گزینی داشتن، لکه بینی شو ...

ببین گلم لانه گزینی یه فرایند هست که از روز 6 بعد از لقاح شروع میشه و تا سه ماهگی ادامه داره

لکه بیتی خودم یک هفته طول کشید 

اما بودن دوستانی که تا حدود 12 هفته لک داشتن