2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046189 بازدید | 684501 پست
من خوزستانم.برا پانکچر که کلا اینجا موندم یعنی از ۸ مهر تا تقریبا سوم آبان ما تهران موندیم.کسی رو هم ...

خونه اجار کردین؟ماهی چند میشه تقریبا

با پرواز خطرناک نیست؟

میشه برای مادر شدنم صلوات بفرستی  «رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ» بزودی با دعای خیر شما در این مکان تیکر بارداری نصب میگردد  
بچه ها اینجا کیا شیرازی هستن که میرن تهران برای درمان؟ رفت وامد زیاد داره؟سخت نیست اینهمه راه؟بعد ا ...

عزیزم چرا شیراز نمیری پیش دکتر رستمی؟؟؟

چند تا از دوستان ما و خالم پیشش باردار شد.

خالم سنش 54 سال بود اما تخمک اهدایی گرفت

و خدایی که به شدت کافیست.

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بچه ها بجز زینب جون وانا جون کسی بوده که مشکل دی اف ای اسپرم داشته باشه ونتیجه گرفته باشه ؟با دی اف ای ۳۶امیدی هست که بخام از شیراز اینهمه راه بیام تهران برای میکرو؟

میشه برای مادر شدنم صلوات بفرستی  «رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ» بزودی با دعای خیر شما در این مکان تیکر بارداری نصب میگردد  
عزیزم چرا شیراز نمیری پیش دکتر رستمی؟؟؟ چند تا از دوستان ما و خالم پیشش باردار شد. خالم سنش 54 سال ...

دی اف ای شوهرم ۳۶هست ودکتر رستمی میگن به علت دی اف ای بالای ۲۵_۳۰فقط اهدایی ...منم اهدایی نمیخام ...اخه خیلیا رو شنیدم با دی اف ای بالا تهران نتیجه گرفتن

دکتر رستمی خیلی خوبه، مگه مشکلتون چی هست؟ 

مشکل من دی اف ای اسپرم ۳۶هست با تعداد ۶۰میلیون وحرکت بین ۳۰_۵۰و مورفو یک ...دکتررستمی میگن دی اف ای بالای ۲۵اهدایی ....دلم میخام برم تهران اما از رفت وامد ودردسرراه وبی جایی وهزینه ها میترسم 

دی اف ای شوهرم ۳۶هست ودکتر رستمی میگن به علت دی اف ای بالای ۲۵_۳۰فقط اهدایی ...منم اهدایی نمیخام ... ...

اهان 

اینو نمیدونستم عزیزم

حالا یه ویزیت پیشش برو ضرر نداره بعدش اگر نشد بیا تهران

و خدایی که به شدت کافیست.
اهان  اینو نمیدونستم عزیزم حالا یه ویزیت پیشش برو ضرر نداره بعدش اگر نشد بیا تهران

رفتم پیشش میگه بالای ۲۵_۳۰میکرو نمیشه

تهران میخوای پیش کی بری عزیزم،؟؟

امیر جنتی ....من خودم نمیشناسم فقط از بچه های نی نی سایت شنیدم که درمان دی اف ایش جواب میده ونتیجه گرفتن

سلام خانوما میگم من امروز هفتم سیکلم هست زنگ زدم نوبت عکس رنگی گرفتم واسه فردا صبح زود نه دکتر زنان رفتم ببینم عفونت دارم یانه نه کار خاصی کردم بعد هنوز یه ترشحات قهوه ای رنگی دارم مثل لکه بینی باشه بنظرتون واسم عکس رنگی رو انجام میدن؟

خدایا به فضل وکرمت شکر 🌷🌷🌷ده سال گذشت به اندازه یه چشم برهم زدنی خدایا منم به ارزوی مادر شدنم برسون😔
تهران میخوای پیش کی بری عزیزم،؟؟

مشکل دی اف ای باشه پیش کی برم بهتر؟

عزیزم من بودم قبول نمیکردم، همین سه تا رو انتقال میدادم، کلی مامان با گرید بی داشتیم و اصلا گرید ربط ...

سلام عزیزم شما چیزی درمورد سلول های بنیادی برا ازو اسپرمی شنیدین؟فکرکنم تو بعضی از مراکز انجام میدن،حالا دیگه نمیدونم کجا ،میخام ببینم تورویان انجام میدن؟

😍😍خدایا شکرت