2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046124 بازدید | 684499 پست
سلام دوستان ❤️ من سه تا سقط تو هفته هاي اول داشتم كه بعدا مشخص شد مشكل ايمني دارم الان خدارا هزار ...

سلام عزیزم سوالتون خیلی تخصصی هست حتما از ایمونولوژیست بپرسین، باید تعداد فاکتور های ایمنی که تو رنج نبودن رو بررسی کنه و بعد نظر بده، درسته الان قطعا سیستم ایمنی شما افت کرده ولی نظر متخصص ایمنی ارجح هست

راستی هدیه خدا هم مبارکتون باشه

سلام عزیزم سوالتون خیلی تخصصی هست حتما از ایمونولوژیست بپرسین، باید تعداد فاکتور های ایمنی که تو رنج ...

سلام یه سوال داشتم ازتون

اگه کیستم ازبین نرفته باشه نمیشه سیکل میکرو رو شروع کرد؟

چه مشکلی ایجادمیکنه مگه؟

خواسته هایت راکه به خداگفتی به او اعتماد کن 👈که خدا جز خیر برایت نمیخواهد👉🌷الهی به رقیه🌷دخترم همه دنیامی👧🏻😍❤👩‍👧الهی هرکی منتظره خدا بزودی دلشو شاد کنه💚

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اخه من رفتم پیش دکترم بهش گفتم نمیخام این سه تا جنین روانتقال بدم اون اولیا که گریدشون خوب بود اونجو ...

عزیزم من بودم قبول نمیکردم، همین سه تا رو انتقال میدادم، کلی مامان با گرید بی داشتیم و اصلا گرید ربطی نداره به مشکل ژنتیک

سلام یه سوال داشتم ازتون اگه کیستم ازبین نرفته باشه نمیشه سیکل میکرو رو شروع کرد؟ چه مشکلی ایجادمی ...

عزیزم بستگی به نوع کیست داره 

منم سه تا کیست ساده و یک آندومتریوما داشتم که برای اون سه تا ال دی دادن

خیلی هم طول کشید تا کوچیک شدن، نهایتا یه آزمایش خون گرفتن و مطمئن شدن کیست ها هم کوچیک شدن هم بی اثر بعد سیکل انتقال رو شروع کردن 

گلم اگر کیستهای شما استرادیول تولید کنن زیادی، مانع لانه گزینی میشه 

ولی به چیزای بد فکر نکن درست میشه، عزیزم بی خیالی بهترین درمانه

عزیزم بستگی به نوع کیست داره  منم سه تا کیست ساده و یک آندومتریوما داشتم که برای اون سه تا ال ...

بایدبرم سونو ببینم چیشده خداکنه رفع بشن زوددرمانمو شروع کنم

خواسته هایت راکه به خداگفتی به او اعتماد کن 👈که خدا جز خیر برایت نمیخواهد👉🌷الهی به رقیه🌷دخترم همه دنیامی👧🏻😍❤👩‍👧الهی هرکی منتظره خدا بزودی دلشو شاد کنه💚

یعنی جواب سوالمو نمیدونین این ماه باید هیسترو بشم ماه بعدم اگه خدا بخواد انتقال جنین ولی این مشکل برام پیش اومده نمیدونم چ کار کنم

میشه برای سلامتی نی نیم و سالم و ب موقع ب دنیا اومدنش صلوات بفرستین 
دارم با بغض واستون مینویسم ۱۵سال پیش پدرم و ۶سال پیش مادرمو جوون ازدست دادم خیلی غصه شونو میخورم واس ...

عزیزم انشاءالله خدا زودی دلتو شاد کنه و دوقلو باردار بشی و سرت گرم جوجه هات بشه ..برات آیت الکرسی خوندم خیلی زود حاجت روا بشی🙏🙏

برای مادر شدنم یه صلوات مهمونم کنید🙏🙏
سلام میدونم تجربه نشون داده اینجا گاهی جواب آدمو نمیدن ولی بازم ازتون خواهش میکنم اگه میتونین کمکم ک ...

خواهش میکنم اگه جوابمو میدونین جواب بدین

میشه برای سلامتی نی نیم و سالم و ب موقع ب دنیا اومدنش صلوات بفرستین 

بچه ها اینجا کیا شیرازی هستن که میرن تهران برای درمان؟

رفت وامد زیاد داره؟سخت نیست اینهمه راه؟بعد ازانتقال چطور میاید شیراز؟من شیرازی هستم خیلی دلم میخاد بیام تهران اما از رفتوامدش وجا نداشتن میترسم 

میشه برای مادر شدنم صلوات بفرستی  «رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ» بزودی با دعای خیر شما در این مکان تیکر بارداری نصب میگردد  
بچه ها اینجا کیا شیرازی هستن که میرن تهران برای درمان؟ رفت وامد زیاد داره؟سخت نیست اینهمه راه؟بعد ا ...

من خوزستانم.برا پانکچر که کلا اینجا موندم یعنی از ۸ مهر تا تقریبا سوم آبان ما تهران موندیم.کسی رو هم نداشتم که بخوام برم پیشش . الانم که تو سیکل انتقالم دارم رفت و آمد میکنم چون خودمم شاغلم نمیشه بمونم..هزینه ها که زیاد هست ولی مجبورم. بعد از انتقال هم با پرواز بر میگردم مثل همیشه

خدایا شکرت بخاطر هدیه قشنگت.
پس دوز پروژسترونت تکمیله آسپرين یا انوکسا نداری؟ 

نه عزیزم

دیروز هم رفتم پیش دکترم چیزی نگفت

عزیزم میدونی اونایی که لک لانه گزینی داشتن، لکه بینی شون تا چند روز بوده؟؟؟

و خدایی که به شدت کافیست.