2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046354 بازدید | 684509 پست
نه دیگه متاسفانه سه تاشو با اینکه بلاست نشده بود رو انتقال دادن من بعدا متوجه شدم یعنی توی اون دو رو ...

اهان اره یادم اومد ، چقد بد اینطوری ای خدا ، پیش خودم میگم بهشون بگم ۴ تا رو بذارن بلاست بشن ،اگه نشد اون دوتای دیگه رو همینطوری سه روزه انتقال بدن 

اللهم عجل لولیک الفرج 😍😍😍 لطفا برای سلامتی تو دلیم یه صلوات بفرستید 😘😘😘
نه دیگه متاسفانه سه تاشو با اینکه بلاست نشده بود رو انتقال دادن من بعدا متوجه شدم یعنی توی اون دو رو ...

ان شاالله ایندفعه همشون بلاست بشن انتقالتم مثبت بشه بحق حضرت زهرا

اللهم عجل لولیک الفرج 😍😍😍 لطفا برای سلامتی تو دلیم یه صلوات بفرستید 😘😘😘

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

جدی مردایی که شکم دارن دی اف آی شون خوب نیست؟ خوب دکتر که دیده بودش چرا قبل پانکچر نگفت دی اف آی بده ...

اکثرا اینجورن من تموم مردایی که دیدم مشکل دی اف ای همشون شکم دار بودن 

البته میگم شوهر من استثناست البته تحرک اسپرمش ناقابل صفره

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....
عزیزدلم من در حدی نیستم که بگم این کار رو بکن یا نه اما کاش این 2 تا رو هم انتقال بدی ایشالله یه 2قل ...

خواهری این چه حرفیه شماها عزیزید.من بخوام و نخوام بهرحال این آقای همسر منو راضی میکنه الان فعلا خیلی داغم از منفی شدنم میگم نه خخخخخ

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....
فدات شم حالا dfi به کنار  چرا نگفتن وزنشو کم کنه؟؟ اینکه دیگه ارتباطش ثابت شده با کم شدن احتما ...

اوووووف زینب جون این چاقی هم معظلیه ها برا خودش من از 108 کیلو رسیدم به 102 کیلو ولی دیگه استپ کردم باز

اهان اره یادم اومد ، چقد بد اینطوری ای خدا ، پیش خودم میگم بهشون بگم ۴ تا رو بذارن بلاست بشن ،اگه نش ...

منم یه ماهه دارم سینافکت میزنم زورم میاد ببینم آخرش جنینی برای انتقال نمونده باشه ولی پارسال سه روزه هم انتقال دادم بازم نشد اونا ab بودن

توکل به خدا، خودش کمکمون کنه ما کاری ازمون نمیاد دیگه

فقط 12 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدا اگر بخواهد غیرممکن، ممکن می شود ... خدایا شکرت ...
ثمین جون واقعا متاسف شدم ...این چندروزه کلا دور و بر نت نیومدم و امروز یادم اومد که دیروز موعد آزمای ...

ممنونم خواهری

ان شاالله ایندفعه همشون بلاست بشن انتقالتم مثبت بشه بحق حضرت زهرا

یه دنیا ممنون رها جون❤❤❤ انشاالله هممون مامان بشیم😍😍😍

فقط 12 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدا اگر بخواهد غیرممکن، ممکن می شود ... خدایا شکرت ...
امروز هفت انتقالم هست.یه سوال....روز انتقال که روز اول حساب نمیشه؟

منم روز ۳ انتقالم انشالله با هم مثبت شیم به امید خدا❤️

خدا جونم شکرت ، بعد از ۶ سال منو لایق یه فرشته دونستی❤️👼🏻❤️🤰🏼 خدایا حافظش باش🙏
یه دنیا ممنون رها جون❤❤❤ انشاالله هممون مامان بشیم😍😍😍

شادن جون عجب امضایی داری خواهر کلی خندیدم  

کاش به همین سادگی بود

منم روز ۳ انتقالم انشالله با هم مثبت شیم به امید خدا❤️

الهی همتون مثبت شید