2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046358 بازدید | 684509 پست
سخته ولی باید تحمل کرد و دوباره شروع کنیم🌹

دمت گرم که انقدر روحیه داری❤️💋

ببخشید یه سوال چندتا جنین داشتی؟ 

چند روزه بودن؟

خدا جونم شکرت ، بعد از ۶ سال منو لایق یه فرشته دونستی❤️👼🏻❤️🤰🏼 خدایا حافظش باش🙏
دمت گرم که انقدر روحیه داری❤️💋 ببخشید یه سوال چندتا جنین داشتی؟  چند روزه بودن؟

اگه بگم حال بعد از منفی شدن خوب بود دروغ گفتم، با اینکه خودمو برا هر چیزی آماده کرده بودم ولی بهم ریختم، مثل بقیه بچه ها ک منفی شدن، به شوهرمم گفته بودم دیگه تا یه مدت بفکرش نباشیم ولی فکرامو کردم امروز که با شوهرم مطرح کردم و گفتم میخوام دوباره شروع کنیم، خوشحالی رو تو چشماش دیدم، این راهیه که ناخواسته جلو پامون گذاشته شده و باید تا آخر بریم، ایشالا برا همه خیر باشه و همه کسایی که انتقال میدن با خوشحالی خبر مامان شدنشونو بگن و بقیه روحیه بگیرن😍🌸🙏

10 تا تخمک داشتم، 9 تا جنین، که سه بسته 3 تایی شد، یکی از بسته ها کم شد. 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اگه بگم حال بعد از منفی شدن خوب بود دروغ گفتم، با اینکه خودمو برا هر چیزی آماده کرده بودم ولی بهم ری ...

ان شالله این دفعه میگیره با روحیه ی خوبی که داری عزیزم❤️💋 خدا روشکر که جنین داری❤️

خدا جونم شکرت ، بعد از ۶ سال منو لایق یه فرشته دونستی❤️👼🏻❤️🤰🏼 خدایا حافظش باش🙏
آزمایشتون چند انتقال بود؟منفی بود؟

16 آز دادم بتام 22 بود، دو روز بعدش 0.1 بود. ولی جواب آز اولی که نشون دکتر دادم گفت این آزمایش جوابش خوب نیست برو یه آزمایشگاه دیگه، برا همین تکرارشو یه جای معتبر دیگه رفتم. 

نه عزیزم منفی شد و پریود شدم. امروز رفتم دکتر گفت بای هیستروکوپی کنم برج ۱۱ و انشاالله برج ۱۲ انتقال ...

ممنون عزیزم همینطور شما . منم امروز پرید شدم فردا میرم دکتر .این هستروکپی چی هست برا چی 

ظهور تو آغاز همه خوبی هاست ❤❤❤❤❤❤❤ اللهم عجل لولیک الفرج
اهاا من امروز آمپول واریوپپتیل زدم یکم درد داشت این چی مشکل داره؟

واقعا؟ من برای پانکچر یه ماه بیشتر زدم هر روز ولی درد نداشت

فقط 12 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدا اگر بخواهد غیرممکن، ممکن می شود ... خدایا شکرت ...

سلام دوست جونیا ،اگه خدا بخواد فردا برم سونو واسه سیکل انتقال ، دعا کنید به خیر بشه ، الان یه نگرانی دارم ،من ۶ تا جنین گرید b دارم ،دکترم گفته اینبار بلاست انتقال بدیم ،بنظرتون امکانش هست از این ۶ تا با این گرید به بلاست برسن؟

اللهم عجل لولیک الفرج 😍😍😍 لطفا برای سلامتی تو دلیم یه صلوات بفرستید 😘😘😘
سلام دوست جونیا ،اگه خدا بخواد فردا برم سونو واسه سیکل انتقال ، دعا کنید به خیر بشه ، الان یه نگرانی ...

منم تو سیکل انتقالم همین استرسو دارم 9 تا جنین a دارم ولی میترسم هیچکدوم بلاست نشن آخه سریه قبل 6تا ذوب کردن هیچکدوم بلاست نشدن😔

1
5
10
15
20
25
30
35
40
منم تو سیکل انتقالم همین استرسو دارم 9 تا جنین a دارم ولی میترسم هیچکدوم بلاست نشن آخه سریه قبل 6تا ...

چقد بد ، سیکلتون کنسل شد؟

اللهم عجل لولیک الفرج 😍😍😍 لطفا برای سلامتی تو دلیم یه صلوات بفرستید 😘😘😘
چقد بد ، سیکلتون کنسل شد؟

نه دیگه متاسفانه سه تاشو با اینکه بلاست نشده بود رو انتقال دادن من بعدا متوجه شدم یعنی توی اون دو روز مورولا شده بودن جنین شناس گفت رشدشون ضعیف بوده دیگه انتقال دادیم گفتیم شاید داخل رحم رشد کنن نتیجشم این بود که منفی شدم

1
5
10
15
20
25
30
35
40