2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046358 بازدید | 684509 پست
عزیزم اگر از لحاظ مالی میتونی یه بسته دیگه تهیه کنی بخور یا مثلا الان ژل رویال طبیعی بخور حدود یک م ...

متاسفانه بیمه ها اووبوست و فرتیل اید.. رو پوشش نمیدند و من حتی حضوری رفتم با دکتر ... از مسوولان بیمه نفت صحبت کردم گفت چون هنوز تاثیر این مکملها تو پروسه میکرو ثابت نشده نمیتونیم پرداخت کنیم. خیلی هم گرون شدند هر کدوم حدود 550 هزارتومن  

پروردگارا در پیشگاه تو تسلیمم 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

یعنی کیس اورژانس چی کار باید بکنه🤔🤔🤔

چ میدونم اینا نادونن.هر سری میرم میگم تکلیفم چیه میگه حالا این آزمایشو انجام بده حالا سونو بکن حالا.....هفته دیگه بیا.مث دکترای خودمون نیستن که تعیین تکلیف کنن...

سلام عزیزم خوبی‌؟ دلم برات تنگ شده  مشکلی نداره دردش

سلام من شهرستان استان تهران هستم ودکترم نصر.به نظرتان حالا که خدا را شکر مثبت شدم پیشش خودش برم یا یک دکتر در شهر خودمان. ازمایش دوم بتا را هم دادم یک مقدار از دوبرابر بیشتر بود

چه قدر منتظر مادر شدنم! خداجونم. تیکرم را با خوشی وراحتی به پایان برسان . خدا جونم دو قلوهام سپردم دست خودت مواظبشون باش
سلام عزیزم مشکلی نداره😉😉😉

زنگ زدم مطب، میگه بیا طول سرویکس رو اندازه بگیریم 😕😐 

بِسْمِ اللَّهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِیم . قُلْ أَعُوذُ بِرَبِّ الْفَلَقِ. مِنْ شَرِّ مَا خَلَقَ . وَمِنْ شَرِّ غَاسِقٍ إِذَا وَقَبَ. وَمِنْ شَرِّ النَّفَّاثَاتِ فِي الْعُقَدِ. وَمِنْ شَرِّ حَاسِدٍ إِذَا حَسَدَ. / رب هب لی من الصالحین
عزیزم من دارم بهت با توضیح علمی و پشتوانه مقاله میگم  خودم هم استراحت نکردم  لطفا اون می ...

زینب جان‌ متاسفانه کار من جوریه که ممکنه خسته بشم و نتونم استراحت کنم.یا مجبورشم وسیله سنگین بلند کنم.بعد انتقال که شرایطمو گفتم خودشون یه هفته استعلاجی برام‌نوشتن.یه شب استراحت کردم و فرداش برگشتم خونه.راستش فعالیت زیادی نداشتم.مطلق هم نبودم.همسرم اصلا نمیزاره کاری انجام بدم.اونم خیلی نگرانه.خودم کم و بیش کارهایی انجام‌میدم تو خونه.منم از این‌میترسم که فعالیتم کم بوده باشه.

خدایا شکرت  
سلام من شهرستان استان تهران هستم ودکترم نصر.به نظرتان حالا که خدا را شکر مثبت شدم پیشش خودش برم یا ی ...

سلام عزیزم خیلی هم عالی 😍 😍 😍 

والا اگر دکتر خوب میشناسی که از ivf سر دربیاره و زودتر از 12 هفته پذیرش کنه برو

وگرنه با همون نصر ادامه بده

DFI اسپرم هستش اگر بالا باشه جنین یا تشکیل نمیشه یا تشکیلم بشه بی فایدست بیشترم کسانی که اضافه وزن و ...

جدی مردایی که شکم دارن دی اف آی شون خوب نیست؟ خوب دکتر که دیده بودش چرا قبل پانکچر نگفت دی اف آی بده عجب بساطیه تا داغون نشیم آزمایشات رو کامل نمیدن؟

زینب جان‌ متاسفانه کار من جوریه که ممکنه خسته بشم و نتونم استراحت کنم.یا مجبورشم وسیله سنگین بلند کن ...

عزیزم ترس از همه چی بدتره

اگر کارت با بلند کردن اجسام سنگین هست که حتما خونه باش

ولی فعالیت انجام بده

همسرامون هم خدا حفظشون کنه زیادی حساسن🤣🤣🤣

فکر کن هفته پیش واسه دندون دردم زنگ زدم مشایخی، راهنماییم کرده، بعد همسرم میگه قبول نیست باید پیش دو سه نفر دیگه متخصص زنان بری🥴🥴🥴😤😤😤منم قاطی کردم اساسی و دعوا 🤣🤣🤣🤣یعنی دردم یه طرف، کل کل یه طرف

ای خواهر من هفده بار انتقال دادم تا الان بالای 40تا جنین از دست دادم  نظرتو نمیخوای عوض کنی؟ ...

عزیزدلم من در حدی نیستم که بگم این کار رو بکن یا نه اما کاش این 2 تا رو هم انتقال بدی ایشالله یه 2قلوی تپل مپل میشن برات 

جدی مردایی که شکم دارن دی اف آی شون خوب نیست؟ خوب دکتر که دیده بودش چرا قبل پانکچر نگفت دی اف آی بده ...

فدات شم حالا dfi به کنار 

چرا نگفتن وزنشو کم کنه؟؟ اینکه دیگه ارتباطش ثابت شده با کم شدن احتمال بارداری، چه مرد چه زن

عزیزم ترس از همه چی بدتره اگر کارت با بلند کردن اجسام سنگین هست که حتما خونه باش ولی فعالیت انجام ...

دیگه از فردا میرم سر کار.همکارام خبر دار شدن.حتما مراعات منو میکنن.زینب جان من هر روز دقایقی حتما پیاده روی تو خونه رو دارم.همون میتونه جایگزین فعالیت باشه دیگه؟مهم تحرک بدنیه.

خدایا شکرت