2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046112 بازدید | 684498 پست
عزیزم آزمایش دادی؟مثبت شدی؟ شاید افت فشار داری به خودت برس آب زیاد بخور

بله مثبت شده. چی به نظرتان بخورم. بتام 621شد لازم فردا تکرار کنم. علامت خارج از رحمی نباشه؟

چه قدر منتظر مادر شدنم! خداجونم. تیکرم را با خوشی وراحتی به پایان برسان . خدا جونم دو قلوهام سپردم دست خودت مواظبشون باش

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام عزیزم، یه سوال داشتم. میخواستم ببینم شما دوره اول انتقالتون که با لتروزول بود آمپول منوگون هم د ...

سلام عزیزم من فقط لتروزول داشتم و بعدش امپول اچ سی جی ک.برا ازادسازی هست

🍁خدایاشکرت🍁 🌸مهربان خدایم هزاران بارسپاس بخاطر هدیه و معجزه شیرینت👶😊🙏...میسپارمش به خودت، حافظش باش🌸                                                    برای حاجت روایی تمامی مادران منتظر صلوات.    🌹 اللّهمَّ صلِّ علی محمّدٍ و آل محمد🌹
بله مثبت شده. چی به نظرتان بخورم. بتام 621شد لازم فردا تکرار کنم. علامت خارج از رحمی نباشه؟

مبارک باشه عزیزم بارداری بی خطری داشته باشی, مگه بهتون نگفتن باید 2روز بهد دوباره تکرار کنید 

نه عزیزم به چیزای خوب فکر کن بعضیا علائم بارداری خیلی زود میاد سراغشون آجیل خام و بدون نمک یا ی چیز شیرین پیشت باشه بخور آب خیلی زیاد بخور روزی حداقل 10تا لیوان آب بخور

خدا جونم شکرت...
مبارک باشه عزیزم بارداری بی خطری داشته باشی, مگه بهتون نگفتن باید 2روز بهد دوباره تکرار کنید  ...

قرص معده میشه خورد. بهتر چی باشه

چه قدر منتظر مادر شدنم! خداجونم. تیکرم را با خوشی وراحتی به پایان برسان . خدا جونم دو قلوهام سپردم دست خودت مواظبشون باش
سلام عزیزم انشالله بار اول نتیجه بگیری .خواهری حتما دی اف ای اسپرم رو ازمایش بدیدقبل پانکچر

چه آزمایشی هست؟

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍

چرا اینقد خلوته گروه؟  

میشه برای مادر شدنم صلوات بفرستی  «رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ» بزودی با دعای خیر شما در این مکان تیکر بارداری نصب میگردد  
ماری جان تنگی نفس رو منم دارم،توو هفته هشت هستم.الان حداقل سه هفته هست اینجوریم. آمپول رو نمیشه سر ...

ایشالا که زودتر خوب شم هم حالت تهوع دارم هم گرگرفتکی هم تنگی نفس هم طپش قلب دیروز هم امپولم رو نزدم کلا حالم از این امپول و دارو ها به هم میخوره نمیدونم تا کی ادامه داره بهم حالت تهوع میده 😔

سلام عزيزان من قراره از اول بهمن برم برا سيکل آي وي اف تو اين فاصله دو روز پيش رفتم پيش دکتر نصر وقت ...

عزیزم شرایط شما مثل من هست دقیقا من رفتم پیش دکتر قلمبر بیمارستان بهمن و ivf کردم و بار اول جواب گرفتم باز اگه سوالی داشتی بپرس 🌺🌺