2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046112 بازدید | 684498 پست
برای حرکت صفر کاری میشه کرد؟

عزیزم به احتمال زیاد با رعایت یه سری موارد خوب میشه

مثلا شلوار و لباس زیر تنگ نپوشن

مصرف مایعات زیاد 

مصرف آنتی‌ اکسیدان زیاد مثل میوه و سبزیجات 

مصرف مکمل ها

کاهش اضافه وزن 

ورزش ملایم و مداوم مثل پیاده روی

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

از نظر ژنتیک هر دو بررسی شدین؟  خودت آندومتریوز نداری؟ هیسترو شدی.

ژنتیک که فقط کاریوتایپ رفتیم.راستی آندومتریوز فقط با لاپرا معلوم میشه؟ تو این ۹سال که تحت درمانم دکترام چیزی نگفتن نمیدونم شایدم واقعا دارم😑

سقط مکرر داشتم به همراه تنبلی  تخمدان و ذخیره نیم  با اصلاح سبک به روش فلورا تاجیکی و تغییر مسیر زندگی صاحب نی نی شدم  
آندومتریوز که نیستم.نه ۲۳ بهمن وقت گرفتم از دکترم احتمالا هیسترو کنه.دکتر ّ سنتی خوب میشناسی تو ...

عزیزم گروه دکتر خیر اندیش تو پونک خیلی خوبن

فقط داروهای گیاهی و شیمیایی همزمان هیچ وقت استفاده نکن

عزیزم همچنان 40 درصد احتمالش هست

زینب جون من رفتم دکتر گفتم خاتم دکتر ما تصمیم داریم یکی انتقال بدیم کارمون درسته دکتر گفت اره چون جنینا خوبن و بلاستن همون یکی خوبه 

حالا واقعا میگم درصد گرفتن یدونه جنین بالا هست؟ دکتر گفت به سنم ربط داره من ۲۹ سالمهالبته دیگه نزدیگ ۳۰ هستم😁😁

گر مسلمان/گر مسیحی/گر یهود... آدمی باشید مذهب هر چه بود
عزیزم گروه دکتر خیر اندیش تو پونک خیلی خوبن فقط داروهای گیاهی و شیمیایی همزمان هیچ وقت استفاده نکن

حتما میرم ممنون دیگه راه زیادی برام نمونده.دوتا ۴روزه مونده اونم بعد عید میرم انتقال میدم.بازم با دکترم مشورت کنم ببینم چیه نظرش

سقط مکرر داشتم به همراه تنبلی  تخمدان و ذخیره نیم  با اصلاح سبک به روش فلورا تاجیکی و تغییر مسیر زندگی صاحب نی نی شدم  
ژنتیک که فقط کاریوتایپ رفتیم.راستی آندومتریوز فقط با لاپرا معلوم میشه؟ تو این ۹سال که تحت درمانم دکت ...

عزیزم واسه منو با معاینه تو مطب فهمیدن، با سونو تایید شد

برو این سینا کلینیک آندومتریوز اونجا بررسی میکنن

عزیزم واسه منو با معاینه تو مطب فهمیدن، با سونو تایید شد برو این سینا کلینیک آندومتریوز اونجا بررسی ...

باشه حتما وقت میگیرم میرم.من درد پریودیم قبلنا زیاد بود ولی عجیب .بیشتر بدنم میسوخت تا درد کنه😁

سلام عزيزان من قراره از اول بهمن برم برا سيکل آي وي اف تو اين فاصله دو روز پيش رفتم پيش دکتر نصر وقت ...

عزیزم سلام

اولا اصلا نترس، دوما سن بالای 35 دیگه نباید یک سال صبر کنی

سریع برو ivf, با لتروزول هم تخمک هات رو هدر نده