2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046124 بازدید | 684499 پست
اگه گونال ۷۵ جایی دیدید داشت میشه به من خبر بدید؟من که دارم از هر داروخانه ای که تعداد محدود هم میده ...

منم. شمام پیدا کردی بهم بگو ممنون. عزیزم به همه اون داروخانه هایی که اون دوستمون لیستش رو داد هم زنگ زدم هیچکدوم گونال نداشتن

لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم
من اینجاهم زنگ زده بودم گفت نداریم😔شما حضوری رفتید؟

عزیزم امروز داره همون قیمتی که گفتم. نه زنگ زدم یکی دوساعت پیش. هرچندتام بخوای داره

فقط من گفتم چقدر گرون گفت بله خانوم خیلی گرونه!!!

من ۱۰ تا میخوام. شایدم رفتم ازش گرفتم

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

نمیدونم گلی، ولی حالا بالفرض هم علت این باشه، با رعایت موارد فوق خوب میشه  تا اونجا که من متوج ...

آها اوکی باشه عزیزم حتما اینکارو انجام میدم🌹🙏

خدایاشکرت 🥰لا حول ولا قوة الا بالله على العظيم 🙏🙏🙏
ممنونم عزیزم  من پریودیام نامنظم بود همیشه باید مدروفم میخوردم یا امپول میزدم بومادرانو دکتر ط ...

ممنونم عزیزم

اللهم عجل لولیک الفرج 😍😍😍 لطفا برای سلامتی تو دلیم یه صلوات بفرستید 😘😘😘
خانما یه سوال تو pgdدکتر می تونه بفهمه جنین مشکل ژنتیک داره یا نه؟

عزیزم یه لیست بلند از بیماری های ژنتیکی شایع رو میشه فهمید ولی نه همه موارد موجود در دنیا

یه جور غربالگری با دقت بالا هست، اصلا نگران گل پسرها نباش 

من الان زنگ زدم سازمان غذا و دارو کلی حرف زدم با کارشناسشون  گفتم ناباروری خودش به اندازه کافی ...

تاراجون به نظرت فایده ای هم داره؟! 😥😥

سلام خواهري.من امروز سونوكرافي هفته سي بودم.برام زده مقدار اب اموننياتيك ١٤٠م م...بنظرت نرماله؟؟يك س ...

سلام عزیزم 14 شاخص عالی هست گلم

اون میزان اختلاف جزئی هست و بهش اعتنا نکن

والا نظر دکترها برای تاریخ زایمان فرق داره، بعضیا بر حسب nt 

بعضیا بر حسب تاریخ انتقال جنین و... 

من الان زنگ زدم سازمان غذا و دارو کلی حرف زدم با کارشناسشون  گفتم ناباروری خودش به اندازه کافی ...

خدا کنه که حالیشون بشه همشون رد دادن

خدایاشکرت 🥰لا حول ولا قوة الا بالله على العظيم 🙏🙏🙏
@زینبی_بابا     سلام عزیزم  زینب جان میگم امکانش هست دوتا جنین با فاصله چند روز از ...

عزیزم زمان شروع لانه گزینی که تقریبا یکسان هست

ولی اینو بدون لانه گزینی یک فرآیند هست که از حدود روز 6 لقاح شروع میشه و تا ماه سوم ادامه داره

نگران درد ها نباش 

۱۰تاش شد ۴۷۰۰۰۰.فکر کنم بیمه تایید کرد ولی من اصلا نپرسیدم فقط دیدم داره گفتم بده.

با بیمه ۴۷ شده نه؟ 

من امپولام شد ۴۲۰۰ گونال داشتم و دوتا ستروتاید و اچ ام جی 

من ازاد گرفتم

تیکر تولد چهار سالگی پسرم
خیلی ارزششو داره بنظر من همه باید اینکار و بکنن من بند ناف دخترمن و گفتم اومدن نمونه گرفتم ایشالا دو ...

آره گلم عالیه، ولی کاش شرایطی رو فراهم کنن هر کس داروهای ممنوعه نداشته، بتونه فریز. کنه، واقعا برای یه عده تهیه این مبلغ غیر ممکنه