2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046189 بازدید | 684501 پست
اصلا عزیزم اتفاقا تو مقاله نوشته بود اون افرادی که 24 ساعت اول bed rest دارن میزان مثبت شدن در اونه ...

زینب جان من مسیرم تا مرکز ۳ساعته بعد جاده هم  زیاد دست انداز داره...

وقتی انتقال دادم بنظرت ۴۸ ساعت بمونم تواون شهر هتل استراحت کنم یا برگردم شهرم؟

اخه میگین استراحت مطلق خوب نیست...موندم چیکارکنم بعد ازیه طرفی هم جاده زیاد خوب نیست....

هنوز هیچ سیکلم شروع نشده به چه چیزایی فکرمیکنم😂🤕😑

خواسته هایت راکه به خداگفتی به او اعتماد کن 👈که خدا جز خیر برایت نمیخواهد👉🌷الهی به رقیه🌷دخترم همه دنیامی👧🏻😍❤👩‍👧الهی هرکی منتظره خدا بزودی دلشو شاد کنه💚
ممنون زنگ زدم ندارند 

داروخانه حجاران تو فرمانیه گونال ۳۰۰ داره اما قیمت خون پدرشون میدن! قراره با قیمت حدود ۵۰۰ هزار تومن پخش بشه اما این داروخانه دونه ای ۹۷۰ هزار تومن داره الان! چرا؟ چون سازمان غذا و دارو هنوز مجوز پخشش رو نداده و داروی گونال توی انبار شرکت توزیع کننده هست و داروخانه هایی که دارن هر قیمتی بخوان میفروشن. اگه خواستی اینم شمارشه

۲۶۱۳۰۵۶۰

لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

@زینبی_بابا    

من دارم ال دی میخورم سیکلم لانگ هست الان خوردن اوابوست فایده داره یا نه؟ زمانی که داروهای تحریک تخمدان استفاده میکنم بهتره بخورم یا بزارمش کنار؟اخه یه بسته دارم اگه روزی ۴تا بخورم اون موقع که امپول هارو استفاده میکنم کم میارم خواستم ببینم دوباره بخرم😕یا الان که بوسرلین مصرف میکنم نخورم؟

نمی شه از ترکیه آورد؟ خیلی از داروخانه ها با دلال هایی ارتباط دارن که از ترکیه دارو قاچاقی میارن ا ...

عزیزم میشه اما درنظر داشته باش که گونال وارداتی با دلار ۴۲۰۰ میاد اما بخوای از اونور خودت بیاری باید با دلار ۱۳۰۰۰ تومنی بخری. حالا هزینه رفت و امد هم به کنار

درسته اما وقتی آدم مجبور می شه چاره ای نیس

آره البته. اما الان هست داروش.مجوز پخش نمیدن. خدا نکنه آدم بیوفته تو سیکل معیوب این دستگاه های نظارتی. عزیزم من شرکت پخش کننده اش زنگ زدم گفت گونال تو انبارامون پر هست اما مجوز پخش نمیدن

آره البته. اما الان هست داروش.مجوز پخش نمیدن. خدا نکنه آدم بیوفته تو سیکل معیوب این دستگاه های نظارت ...

اگه گونال ۷۵ جایی دیدید داشت میشه به من خبر بدید؟من که دارم از هر داروخانه ای که تعداد محدود هم میده همین۷۵ رو جمع میکنم 🙃

اگه گونال ۷۵ جایی دیدید داشت میشه به من خبر بدید؟من که دارم از هر داروخانه ای که تعداد محدود هم میده ...

من دوتا دارم عزیزم

لازم هم ندارم

اگر خواستید

مرک هست

چند خریدید دونه ایی؟

من یادم نیست چند گرفتم

همش شد ۴۲۰۰

تیکر تولد چهار سالگی پسرم
آره البته. اما الان هست داروش.مجوز پخش نمیدن. خدا نکنه آدم بیوفته تو سیکل معیوب این دستگاه های نظارت ...

متاسفانه دارو تو کشور ما دست مافیاس 

من خودم پارسال ستروتاید لازم داشتم فقط یه داروخانه داشت

به زور همراهش فرتیل اید تاریخ گذشته فروخت بهم

از معاونت غذا دارو هم پیگیری کردم

اما همه شون دستشون تو یه کاسه س

اما سو استفاده از وضعیت بیماری افراد به نظر من با عرض معذرت بی شرفیه

اینا یعنی اصلا چیزی از اخلاق نمی دونن

من دوتا دارم عزیزم لازم هم ندارم اگر خواستید مرک هست چند خریدید دونه ایی؟ من یادم نیست چند گرفت ...

ممنون .اگه نسخه هایی که نوشته رو پیدا نکردم یا کم آوردم حتما از شما میگیرم.برای من هم مرک هست. دونه ای ۴۷۰۰۰ تومن

من الان زنگ زدم سازمان غذا و دارو کلی حرف زدم با کارشناسشون 

گفتم ناباروری خودش به اندازه کافی استرس و ناراحتی و هزینه به زوج تحمیل میکنه دیگه شما هم با این تصمیماتتون یک درد به دردهای ما اضافه نکنید این مجوز پخش رو که به هر علتی صادر نمیکنید باعث سواستفاده خیلیها شده که دارو رو به چند برابر قیمت میدند به مردم یا اینکه حتی داروی خراب یا تولید کشورهای ضعیف میدند سیکل IVF بیمار کلا نابود میشه نکنید اینکارهارو میخاید گرون هم بکنید زودتر اعلام کنید و مجوز پخشش رو بدید بیش از این مردمو اذیت نکنید .... 

پروردگارا در پیشگاه تو تسلیمم 
عزيزم کلا خوبه، نگران نباش، شما که میخوای میکرو کنی اصلاً نگران نباش 

ممنونم خانم گل

يَا عِبَادِىَ الَّذِينَ أَسْرَفُوا عَلَى أَنفُسِهِمْ لاَ تَقْنَطُوا مِن رَّحْمَهِ اللَّهِ