2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046334 بازدید | 684509 پست
منفیم خواهر

سلام عزیزم.سایت  قطع بود همش منتظربودم وصل شه خبر ازت بگیرم..الان فوری بازکردم ببینم چی شده جوابت.😞😞😞

🍁خدایاشکرت🍁 🌸مهربان خدایم هزاران بارسپاس بخاطر هدیه و معجزه شیرینت👶😊🙏...میسپارمش به خودت، حافظش باش🌸                                                    برای حاجت روایی تمامی مادران منتظر صلوات.    🌹 اللّهمَّ صلِّ علی محمّدٍ و آل محمد🌹
@زینبی_بابا     زینب جان این آزمایش همسرمه. وقتی گرفتم شکه شدم. اخه پارسال کاملا ...

عزیزم هر دو آزمایش یک جا انجام شده؟ مرکز ناباروری انجام دادین؟ 

تب و سرماخوردگی و مصرف دارو و... نداشته اخیرا؟ 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

زینب جان اخرین پریود هر هفته ای که گذشته رو ۱هفته حساب کنم؟ من ۲۶ اردیبهشت اخرین پریودم الان تو تقو ...

والا برای من که طبق تاریخ انتقال +14 روز حساب می کنن

بر اساس آخرین پریود درست نیست

مثلا من روز 21 پریودی انتقال دادم، آخرین پریودم 30 اردیبهشت بوده، یا یه نفر دیگه اگر روز 14 انتقال بده و آخرین پریود همون 30 اردیبهشت باشه، که زمان زایمان درست درنمیاد

بهترین حالت روزهای بعد از انتقال + 14 + سن جنین هست، که گاهی سن جنین موقع انتقال رو حساب نمی کنن

آزمایش من مثبت شد شکر خدا. ولی نمی دونم از این به بعد چکار کنم. اخه دفعه قبل بدون دلیل جنینم را هشت ...

مبارکه عزیزم 😍😍😍😍🌹🌹🌹🌹 حسابی آرامش داشته باش، چله یاسین بگیر، این دفعه به سلامت زایمان میکنی 🤲🤲🤲🤲

سلام  زینب جون منو یادته دفعه سوم هم انتقالم منفی شد ۴تا جنین دارم دکترمیخوادpgd کنه جنینا ر ...

سلام عزیزم بلاست هم تا حالا انتقال دادی؟ 

در مورد pgd والا نظری ندارم، آز ژنتیک دادین؟ نرمال بوده؟ البته ممکنه آز ژنتیک نرمال باشه برای زن و شوهر ولی جنین ها نرمال نباشن ولی چون تهاجمی هست نظری ندارم

خانمها يكسوال اگر ميدونيد لطفا جواب بديد ن ميخوا م با دكتر نصربرم تو سيكل ميكرو ايشون ايراد بزرگش ...

عزیزم شدنی هست ولی چرا این قدر نگرانی؟ مگه سابقه عدم رشد فولی داری؟ 

فکر کنم منم اولین سونو روز 3 پریودی بود، بعدی روز 8 و... 

گلم دکتر نصر فقط به ایمنی و انعقادی اعتقاد نداره وگرنه کار بلده

اتفاقا یکیش تاریخش گذشته، ننداختم دور، گفتم شاید کسی دوست داشت بخوره. 😁 

عزیزم با خیال راحت میشه خورد، اصلا بذار بعد زایمانت بخور اونو 

کلا داروها بعد از تاریخ انقضا کم اثر میشن، نه سمی، مثلا استامینوفن اثرش کم میشه 

ولی نباید مثلا آنتی بیوتیک تاریخ گذشته، داروهای قلبی و فشار خون، قند خون، تحریک تخمک گذاری و... رو بعد از انقضا مصرف کرد، چون این کاهش عملکرد برای بیمار مطلوب نیست

دیگه من به دکتر گفتم اگه همه چی خوب بود چرا نشد گفت شوهرت این آزمایشو حتما انجام بده  اسمشو تا ...

عزیزم یه سایت معتبر هست به نام پابمد، مرجع مقالات علمی جهان، از اونجا میشه به روز ترین مقالات رو در زمینه های پزشکی استفاده کرد

پایان نامه های پزشکی همه از این سایت استفاده می کنن و کاملا تخصصی هست

همون لحظه که گفتی سریع سرچ کردم

سلام دوستای گلم همگی خوبین  عزیزان من روز 8دیماه انتقال جنین سه روزه با گرید cوdداشتم خودم ناا ...

عزیزم مبارکت باشه ، ممنون از توضیحاتت ،من طبعم‌گرمه ولی رحمم سرد ،نتونستم برم پیش دکتر سنتی ،بومادران برای چی خوبه؟

اللهم عجل لولیک الفرج 😍😍😍 لطفا برای سلامتی تو دلیم یه صلوات بفرستید 😘😘😘