2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046112 بازدید | 684498 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ممنون از جوابات توكل بخدا اميدوارم تا اخر بارداريت به سلامت طي كني

ممنونم

بِسْمِ اللَّهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِیم . قُلْ أَعُوذُ بِرَبِّ الْفَلَقِ. مِنْ شَرِّ مَا خَلَقَ . وَمِنْ شَرِّ غَاسِقٍ إِذَا وَقَبَ. وَمِنْ شَرِّ النَّفَّاثَاتِ فِي الْعُقَدِ. وَمِنْ شَرِّ حَاسِدٍ إِذَا حَسَدَ. / رب هب لی من الصالحین
عزیزم هفته چند سلفری دادی؟

اولین بار ۱۳ ودچند روز، الان که جواب نداده ، ۱۵ و چند روز دوباره خون گرفتن. 

بِسْمِ اللَّهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِیم . قُلْ أَعُوذُ بِرَبِّ الْفَلَقِ. مِنْ شَرِّ مَا خَلَقَ . وَمِنْ شَرِّ غَاسِقٍ إِذَا وَقَبَ. وَمِنْ شَرِّ النَّفَّاثَاتِ فِي الْعُقَدِ. وَمِنْ شَرِّ حَاسِدٍ إِذَا حَسَدَ. / رب هب لی من الصالحین
سلام بچه ها کسی در رابطه با دفع پروتیین و پایین اومدن پلاکت خون اطلاعی داره؟؟؟ @زینبی_بابا   ...

سلام‌عزیزم‌دفع پروتئین اصلا خوب نیست جونه مادر اول و بچه در خطره من سر دخترم‌مشکوک بودم که دکتر ۴۸ ساعت برام از نوشت دید چیزی نیست حتما به دکترت بگو و مسئله جدی هستش

گر مسلمان/گر مسیحی/گر یهود... آدمی باشید مذهب هر چه بود
عزیزم بستگی به پزشکت و شرایطت داره.برای من هفته 28بتامتازون 6تا نوشت زدم.بعد گفتش 6تا پرولوتون هفته ...

عزیزم شرایطتت چی بود ک آمپول بتا داد؟

ب من نمیدن ، میگن لازم نداری .

اون قرصم گفتن منسوخ شده استفادش توی دنیا ، نخور.

فقط پرولوتون ۱۲ روزی یکبار میزنم.

دلت به ره قوی دار ، رسیده وقت ایثار
آزمایش من مثبت شد شکر خدا. ولی نمی دونم از این به بعد چکار کنم. اخه دفعه قبل بدون دلیل جنینم را هشت ...

عزیزم به سلامتی روزای اول همش خوابیدی؟ 

من امروز تازه انتقال دادم 

خدا جونم شکرت ، بعد از ۶ سال منو لایق یه فرشته دونستی❤️👼🏻❤️🤰🏼 خدایا حافظش باش🙏
خانوما کیا پرولوتون زدن?از هفته چند میزنین? قرص ایزوکسوپرین چی میخورین? @زینبی_بابا ‍ 

من طرازی بهم از هفته ۱۴ یا ۱۵ داد. ۱۲ روزی یکبار .

قرص رو هم داد، گفتم درد نداری، گفت هر وقت داشتی بخور.

بعدا رفتم پرینالوژیست گفت پرولوتون رو چون از اول زدی باید بزنی تا آخر.

قرصم منسوخ شده نخور.

شیافم زیادی میشه پروژسترونت ، نذار.

اسید فولیک ۵ هم روزی یکی بخور.

و پره ناتال روزی یکی.

آهن روزی یکی.

کلسیم نمیخواد چون ماست و شیر میخوری ، بیخود رسوب میکنه.

عزيزم يكسوال اگر ميدونيد لطفا جواب بديد من ميخوا م با دكتر نصربرم تو سيكل ميكرو ايشون ايراد بزرگش ...

عزيزم شايد شدني باشه براي اينكه خودت بفهمي ولي اينكه نظرت رو خود دكتر نصر هم قبول داشته باشه يك مساله ديگه هست .

به نظرم اگر دكتري رو انتخاب ميكني همه جوره بهش اعتماد كن و بقيه اش رو هم بسپار به خدا .

روی آمپولتو ن پرولوتون نوشته? یا فمولایف?

آره عزیزم.پرولوتون ۵۰۰ هست و خارجیه. 

فمولایف ایرانیشه ک ۲۵۰ هست.

اتفاقا من فمولایف پیدا کردم ، یک ماه انقضا داشت نخریدم.

ارزونم بود. فک کنم ۵الی ۶ تومن.

من طرازی بهم از هفته ۱۴ یا ۱۵ داد. ۱۲ روزی یکبار . قرص رو هم داد، گفتم درد نداری، گفت هر وقت داشتی ...

آره پریناتولوژیست به من گفت شبی یدونه شیاف هم واست زیاده. قرص آهن هم لازم نداری فقط  pregmom  بخور 

ولی دکتری که دیروز رفتم تعجب کرد میگه برا پیشگیری از زایمان زودرس حتما ۱۰ روز یبار دو تا فمولایف بزن قرص ایزوکسوپرین  رو هم روزی ۲ تا بخور

Iron calmerz omega نوشت

موندم به حرف کدوم گوش بدم🤔🤔🤔🤔🤔🤔