2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046124 بازدید | 684499 پست
من یه بار منفی شدم هی دنبال چراشم چون جنینام کمه هزینه و تخمکم دیگه ندارم😔ولی خسته شدم از استرس میخ ...

ایشالله خیر نگران نباش عزیزم

به دکترت اعتماد کن

راستش احتمال باروذی موفق من شنیدم ۴۰٪ هست

تیکر تولد چهار سالگی پسرم

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ایشالله خیر نگران نباش عزیزم به دکترت اعتماد کن راستش احتمال باروذی موفق من شنیدم ۴۰٪ هست

دکترم همینو میگه من خودم آدم استرسی هستم رفتم بهش اصرار کردم آزمایش بنویس با دلخوری که نیاز نیست ۸ تا فاکتور نوشت که ۷تاش انعقادی بود و فقط همین آنتی تی پی او بالا بود حالا هم استرس افتاده بهم که ایمنی ننوشته که 😭میخوام چشامو ببندم برم جلو😔

💕تیکر یک سالگی فندقای مامان 👦👧معجزه های خدا💕
حدودی نگفت کیه انتقالت چندتا میزاری؟ 

نه عزیزم، سریه قبل که 21 سیکلم بود

چندتا که بستگی به جنینام داره، اگه بلاست بشن انتقال میدن اگه نه که هیچی

فقط 12 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدا اگر بخواهد غیرممکن، ممکن می شود ... خدایا شکرت ...
سلام بچه ها دو سوال داشتم من تو هفنه ششم بارداری هستم و اینکه تنگی نفس خیلی اذیتم میکنه نمیدونم این ...

ماری جان تنگی نفس رو منم دارم،توو هفته هشت هستم.الان حداقل سه هفته هست اینجوریم.

آمپول رو نمیشه سر خود قطع کرد یا یه روز نزد،باید صبوری کنی این روزا رو.ان شاالله به زودی دکترت میگه دیگه آمپول نیاز نیست.

نه عزیزم، سریه قبل که 21 سیکلم بود چندتا که بستگی به جنینام داره، اگه بلاست بشن انتقال میدن اگه نه ...

چند روزه فریز شدن ؟ 

ایشالا یه دوقلو سالم و بارداری بی دردسر نصیبت میشه 😚😚😚😚

گر مسلمان/گر مسیحی/گر یهود... آدمی باشید مذهب هر چه بود
نه عزیزم، سریه قبل که 21 سیکلم بود چندتا که بستگی به جنینام داره، اگه بلاست بشن انتقال میدن اگه نه ...

من نمی دونم این آمپول و چه موقع باید بزنم صبح باشه ظهر باشه یا شب

چند روزه فریز شدن ؟  ایشالا یه دوقلو سالم و بارداری بی دردسر نصیبت میشه 😚😚😚😚

عزیزم، خدا از دهنت بشنوه😍😍😍

سه روزه هشت سلولی a هستن، 15تا داشتم سریه قبل 6تاشو ذوب کردن سه تاش که از بین رفت سه تاشونم بعداز دو روز که باید بلاست میشدن مورولا شدن یعنی ضعیف بودن که انتقال دادمو نگرفت، حالا مونده 9تا، جنین شناس گفت جنینات ظاهرا خوبن تا رشدشون ندیم معلوم نمیشه اینا چجوری هستن مثل قبلیان یا نه، بهشم گفتم برای پی جی دی گفت فعلا نیازی نیست

1
5
10
15
20
25
30
35
40
بچه ها بهار سمانه و بقیه هم دوره ایی ها در چه حالید ی خبر از خودتون بدید دکتر رفتید چخبرا

سلام عزیزم،من توو هفته هشت هستم،دکترم دو هفته پیش گفت دو هفته دیگه بیا،اما دو سه تا امتحانای دانشگاهم مونده،ان شاالله شنبه تموم بشه،دوشنبه میرم برای شنیدن صدای قلب نی نی (یا نی نی ها)

چون از ده روز پیش که توو سونو گفت دومی هنوز قلبش تشکیل نشده،دیگه خبری ندارم.

ان شالله هر چی خیره همون بشه

تو چه کردی؟راستی آزمایش انعقاد رو برا همه مینویسن؟؟؟

توو هفته چند باید آز بدیم؟؟؟؟

عزیزم، خدا از دهنت بشنوه😍😍😍 سه روزه هشت سلولی a هستن، 15تا داشتم سریه قبل 6تاشو ذوب کردن سه تاش ...

نه ایشالا لندفعه دیگه میگیره باهم میگذرنیم این دوران ووو هممون ایشالا

من نمی دونم این آمپول و چه موقع باید بزنم صبح باشه ظهر باشه یا شب

من که صبح میزنم راحتترم، دکترم میگه موقعش مهم نیست فقط هر روز همون ساعت باید بزنی

1
5
10
15
20
25
30
35
40