2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046217 بازدید | 684504 پست
فدای سرت خواهر .قسمت اینه.حال منم گرفتست ولی خواست خدا این بود و نمیشه بازخواستش کرد که چرا باز منو ...

ثمین جون درک میکنیم خیلی سخته 

ولی باور کن همه زندگی بچه نیست درسته بچه شیرینی های خودشو داره ولی قطعا مشکلات زیادی داره 

اگه دلت با بچست با یه دکتر خیلی خیلی خوب و معروف ادامه بده درمانتو 

شبهای هجر گذراندیمو زنده ایم هنوز ...مارا به سخت جانی خود چنین گمان نبود 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خانما من پنج شنبه انتقال جنین دارم    دکتر بهم   شیاف پروژسترون داده  و امپول انوکسان      ولی شنیدم به خیلی ها اچ سی جی میدن  چرا به من نداده پس؟؟؟   بعد اینکه انوکسان ممکنه باعث لکه بینی بشه؟؟؟؟   

فرزند عزیزم پس کی قرار است بیایی و دل مادر را شاد کنی؟؟این روزها به شدت احساس تنهایی میکنم..گاهی آنقدر دیوارهای خانه به من فشار می آورند که دیوانه میشم...پس کی قرار است شیر خوردنت، تاتاتی کردنت ،بغل شدنت، شیرین زبانی هایت را ببینم؟؟کی قرار است تو اولین کلمه را به زبان بیاوری و من از شدت ذوق هی از تو خواهش کنم که دوباره تکرار کنی؟؟کی قرار است ذوق کردنت برای رفتن به مدرسه را ببینم؟کی قرار است اولین ها را با هم تجربه کنیم؟؟مادر این روزها غریب و تنهاس تو را در زندگی اش کم دارد خیلی کم دارد...به مادر بگو تا کی باید عکسهای بچه ها را با حسرت ببینم؟و یا از شنیدن مادر شدن اطرافیانم بغض کنم؟فقط به مادر بگو تا کی باید منتظر بمانم؟...فرزندم به تو قول میدهم برایت مادر خوبی شوم فقط بیا😔😔 
35 سالم شده خواهر بعد این میخوام چیکار؟ولش بابا دیگه فکر نمیکنم به این موضوع 

پس یعنی من الان 37 سالمه برم بمیرم؟ یا بچه هایی که سنشون بالاتره؟

باید تلاش کنیم که بعدا پشیمون نشیم

تو که خودت اسوه صبر و تلاشی مطمنم خیلی زود خودت جمع میکنی

تا رزاقی ایرانه پاشو یه سر بیا پیشش

خانما من پنج شنبه انتقال جنین دارم    دکتر بهم   شیاف پروژسترون داده  و امپ ...

عزیزم آمپول hcg قبل پانکچره...اونایی که فرش انتقال میدن دارن.آنوکسا رقیق کننده خونه .برای کسایی تجویز میشه که سابقه سقط یا غلظت خون و یا وزن بالا و...داشته باشن.گاهی خونریزی که پس لز مثبت شدن تست بارداری پیش میاد با زیاد کردن پروژسترون جواب نمیده پس مجبور میشن این دارو رو قطع کنن تا لکه بینی درمان بشه و...

پس یعنی من الان 37 سالمه برم بمیرم؟ یا بچه هایی که سنشون بالاتره؟ باید تلاش کنیم که بعدا پشیمون نشی ...

دکتر رفتن بسه

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....