2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046217 بازدید | 684504 پست
عزیزم خیلی برات ناراحتم  امیدوارم گذر زمان قلبتو آروم کنه. تو یه زن نمونه و قوی هستی من شک ندا ...

ممنونم عزیزم قطعا به این زودیا ادامه نمیدم شاید گذر زمان برام بهتر باشه

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ب دکترت خبردادی ثمین جان؟؟آخه چرانمیشه جنین بلاست اماده لانه گزینیه اخه مشکل کجاست؟

جنینم 3روزه بود دوبار بلاستم کردم باز نشد .نه خبر نمیدم اعصابشو ندارم فعلا 

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....
ثمین جان نمیدونم چی بگم. من این مدت خیلی کم میومدم نت اما همش دلم پیشت بود مطمنم خدا برات بهترین ها ...

35 سالم شده خواهر بعد این میخوام چیکار؟ولش بابا دیگه فکر نمیکنم به این موضوع 

ممنونم عزیزم  منفی شدم باز

ای خدا چی بگم چجوری دلداری بدم ..بمیرم برات خواهر خیلی حالم گرفته شد چرا آخه ..قربونت برم خدا به دلت آرامش بده ..انشاءالله خیلی زود به پای این همه صبوری برات معجزه کنه😔😔

برای مادر شدنم یه صلوات مهمونم کنید🙏🙏
بازم نشد عزیزم😢😢😢 ای خدا😔😔😔 منم پریود شدم امروز میخوام برم استرادیول بگیرم که سیکل انتقالم شر ...

شادن جون قربونت برم با توکل و انرژی مثبت شروع کن انشاءالله اینبار مثبت میشی..

ممنونم عزیزم  منفی شدم باز

عزیز دلم خیلی امیدوار بودم و تا پستی ازت میدیدم فقط دعا میکردم برات😔

فقط از خدا برات بهترینها رو میخام👐

💜💜💜💜خدایا هر چقدر سپاسگزاری کنیم کمه⚘خدایا با تمام وجود و تمام قد ازت تشکر میکنم بخاطر فرزند سالم و صالح و زیباییکه بهم بخشیدی خودت نگهدارش باش و تو بهترین حافظی برای ما💜💜💜💜دوستت دارم
زینب جون من از همون اول انتقالم آسپرین انوکسا یا کلا هر رقیق کننده ای نداشتم دوتا شیاف فرتیژست میزد ...

عزیزم به جای ۳ شیاف همون۲تا قبلی رو بزار با ۱ امپول پروژسترون انشالله قطع میشه

استراحت داشته باش🌷🌷🌷

💜💜💜💜خدایا هر چقدر سپاسگزاری کنیم کمه⚘خدایا با تمام وجود و تمام قد ازت تشکر میکنم بخاطر فرزند سالم و صالح و زیباییکه بهم بخشیدی خودت نگهدارش باش و تو بهترین حافظی برای ما💜💜💜💜دوستت دارم
ای خدا چی بگم چجوری دلداری بدم ..بمیرم برات خواهر خیلی حالم گرفته شد چرا آخه ..قربونت برم خدا به دلت ...

فدای سرت خواهر .قسمت اینه.حال منم گرفتست ولی خواست خدا این بود و نمیشه بازخواستش کرد که چرا باز منو لایق مادر بودن ندونست دوست نداشت نداد همین

عزیز دلم خیلی امیدوار بودم و تا پستی ازت میدیدم فقط دعا میکردم برات😔 فقط از خدا برات بهترینها رو م ...

مرسی عزیزم

آمپول پروژسترون باید تو ساعت دقیقی زده بشه؟ واسه من گاهی ساعتش جابجا میشه میگم نکنه ازونه بتا بالا پایین میشه🤔

سقط مکرر داشتم به همراه تنبلی  تخمدان و ذخیره نیم  با اصلاح سبک به روش فلورا تاجیکی و تغییر مسیر زندگی صاحب نی نی شدم  
برای جنین 2 روزه حدود 4 روز بعد برای جنین 3 روزه، 3 روز بعد  برای جنین بلاست حدودا یک روز بعد ...

مرسی زینب جان.من امروز پنجمین روز انتقالم هستش.ممکنه لانه گزینی کرده باشه ولی لک بینی نداشته باشم.

خدایا شکرت  
فدای سرت خواهر .قسمت اینه.حال منم گرفتست ولی خواست خدا این بود و نمیشه بازخواستش کرد که چرا باز منو ...

قربونت برم منم همیشه میگم هرچیزی رو با تلاش یا کمک میشه بدست آورد ولی بچه رو باید خدا بخواد و بده ..فعلا ما هم منتظر میمونیم تا خدا یه بچه رو برای ما صلاح بدونه و مادر بشیم..فقط از خدا میخوام غافلگیری کنه و برات معجزه میخوام  ثمین عزیز