2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046194 بازدید | 684502 پست
عزیزم آزمایش رو دادم ولی میدونم منفیه ساعت ۱۲ جوابش آماده میشه

انشاءالله مثبت میشی عزیزم بخدا هرروز برات دعا میکنم انشاءالله خدا معجزه اشو نشونت میده قربونت برم ..ساعت چند جوابش آماده میشه؟؟؟

برای مادر شدنم یه صلوات مهمونم کنید🙏🙏

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

واییییی چرا نینی سایت میره😣😣😣😣😥😥😥😥 خدارو شکر اومد من گفتم حتما مال من پریده دیگه نمیتونم بی ...

صبر داشته باش من دکترم نصر ولی آقا حسینی قبول دارم

چه قدر منتظر مادر شدنم! خداجونم. تیکرم را با خوشی وراحتی به پایان برسان . خدا جونم دو قلوهام سپردم دست خودت مواظبشون باش
صبر داشته باش من دکترم نصر ولی آقا حسینی قبول دارم

قاضوی

چه قدر منتظر مادر شدنم! خداجونم. تیکرم را با خوشی وراحتی به پایان برسان . خدا جونم دو قلوهام سپردم دست خودت مواظبشون باش
@زینبی–بابا خانوما دکتر به بخاطر انتقال منفیم برای شوهرم با آزمایشای اسپرم دی ان آ یه آزمای ...

عزیزم میزان اکسیژن ری اکتیو( واکنش دهنده) در بافت اسپرم هست و اگر بالا باشه با ناباروری ارتباط داره، همون رادیکال های آزاد

در افراد با واریکوسل، ناباروری با علت نامشخص، افراد با گلبول های سفید زیاد در مایع منی، افراد با سابقه آسیب نخاعی، بررسی میشه 

یه جور تست تکمیلی هست عزیزم، من در این حد اطلاعت پیدا کردم 

سلام بچه ها

چقدر خوشحال شدم دیدم نی نی سایت باز شده

بچه ها من از دیشب لکه بینی دارم .قطع نمیشه

۲۳ روز از انتقالم میگذره

پریروز رفتم ساک بارداری تشکیل شده اما این لکه بینی زده حال زد بهم

بچه ها شما خونریزی یا لکه بینی هاتون چطور بود؟؟؟چقدر طول کشید؟چطوری برطرف شد؟

نکنه سقط بشه😔

دیگه میخوام دکترم رو عوض کنم دکتر تهرانی نژاد فقط بلده انتقال بده  نه ازمایش میده نه هیچی من ر ...

تهرانی نژاد قدیمی عمل میکنه

سقط مکرر داشتم به همراه تنبلی  تخمدان و ذخیره نیم  با اصلاح سبک به روش فلورا تاجیکی و تغییر مسیر زندگی صاحب نی نی شدم  
سلام بچه ها چقدر خوشحال شدم دیدم نی نی سایت باز شده بچه ها من از دیشب لکه بینی دارم .قطع نمیشه ۲۳ ...

نگران نباش به دکترت بگو حتمن

مال من ۳هفته هست دارم عزیزم

داروهامو بیشتر کرد دکتر

نگران نباش

تیکر تولد چهار سالگی پسرم
سلام بچه ها چقدر خوشحال شدم دیدم نی نی سایت باز شده بچه ها من از دیشب لکه بینی دارم .قطع نمیشه ۲۳ ...

سلام عزیزم نگران نباش مال منم یک هفته طول کشید تا قطع شد، آسپرین رو قطع کرد برام و به جای دو شیاف پروژسترون در طی 24 ساعت 

شد یک شیاف و دو آمپول

عزیزم عددهای بتا رو می نویسی با ترتیب روز دقیق و اینکه همه رو یک جا آز دادی؟ 

بله رفتم پارس.جمعه ۱۱ صبح ۱۱۳ بود.یکشنبه ۶صبح رفتم ۹۹.۷ شده بود😣😣😣 دیگه میخوام کله مو بکوبم تو دیوار.۲۰ روز از انتقالم گذشته زنگیدم به دکترم گفتم داروهامو قطع کنم گفت نه باز سه شنبه آز بده😤😤

سقط مکرر داشتم به همراه تنبلی  تخمدان و ذخیره نیم  با اصلاح سبک به روش فلورا تاجیکی و تغییر مسیر زندگی صاحب نی نی شدم