2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046215 بازدید | 684504 پست
والا گلم علتش و راه خلاصی رو فهمیدی به منم بگو ولی ژنتیک و عوامل محیطی دخیل هست، حالا چه عواملی نمی ...

اره فرق میکنن میدونم

از ماما مرکز هم پرسیدم چرا انقد من کیست میزنم گفت برو ازتخمدانات بپرس🤕😥😑☹😂😶

خداکنه رفتم کیستم رفته باشه درمانمو شروع کنم دوس دارم توعید حامله باشم دیگه بهم حرفی نزنن😭

خواسته هایت راکه به خداگفتی به او اعتماد کن 👈که خدا جز خیر برایت نمیخواهد👉🌷الهی به رقیه🌷دخترم همه دنیامی👧🏻😍❤👩‍👧الهی هرکی منتظره خدا بزودی دلشو شاد کنه💚
انشاءالله مثبت میشی عزیزم بخدا هرروز برات دعا میکنم انشاءالله خدا معجزه اشو نشونت میده قربونت برم .. ...

ممنونم عزیزم 

منفی شدم باز

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

@samin11   خواهرکجایی،دلمون ترکید،خوش خبرباشی انشااااااالله💜💜

منفی شدم عزیزم

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....
ان شاءالله مثبتی و همه خوشحال میشیم🙏🌸

منفیم خواهر

سلام، چقد خوب که درست شد، ان شاءالله که حالتون خوب باشه، منم روز 16 آزمایش دادم مشکوک بود، یعنی بتام ...

پریا جان خب 22 منفی نیست که، چجوری میگی منفی شدی. الان تو رنج مشکوک هستی عزیزم انشاالله که خیره❤

فقط 12 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدا اگر بخواهد غیرممکن، ممکن می شود ... خدایا شکرت ...
منفی شدم عزیزم

بازم نشد عزیزم😢😢😢 ای خدا😔😔😔

منم پریود شدم امروز میخوام برم استرادیول بگیرم که سیکل انتقالم شروع بشه اما خیلی امیدی ندارم با این سه بار منفی شدنم بعیده بار چهارمم مثبت بشم😔

فقط 12 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدا اگر بخواهد غیرممکن، ممکن می شود ... خدایا شکرت ...
سلام عزیزم نگران نباش مال منم یک هفته طول کشید تا قطع شد، آسپرین رو قطع کرد برام و به جای دو شیاف پر ...

زینب جون من از همون اول انتقالم آسپرین انوکسا یا کلا هر رقیق کننده ای نداشتم

دوتا شیاف فرتیژست میزدم با سه تا استرادیول

قبل از آزمایش وقتی لکه بینی پیدا کردم شد روزی سه تا شیاف

روز شنبه رفتم دکتر بهم گفت آسپرین داری؟ گفتم نه ندارم برام هم ننویس از لکه بینی میترسم.

برای شما از هفته چند بارداری لکه بینی شروع شد؟ یادتون هست؟

صبر داشته باش من دکترم نصر ولی آقا حسینی قبول دارم

ازمایش دادی عزیزم؟

ازمایش دادی عزیزم؟

ساعت سه آماده میشه. به خدا توکل داشته باش

چه قدر منتظر مادر شدنم! خداجونم. تیکرم را با خوشی وراحتی به پایان برسان . خدا جونم دو قلوهام سپردم دست خودت مواظبشون باش
سلام، چقد خوب که درست شد، ان شاءالله که حالتون خوب باشه، منم روز 16 آزمایش دادم مشکوک بود، یعنی بتام ...

برا من که عادی شده همسرم زنگ زده میگه چی شد میگم منفی میگه چرا خبر ندادی میگم مگه مهمه ولش بابا .گفت الحمدالله خدا کاری کرد خل شی بعدم قطع کرد

ممنونم عزیزم  منفی شدم باز

عزیزم خیلی برات ناراحتم 

امیدوارم گذر زمان قلبتو آروم کنه. تو یه زن نمونه و قوی هستی من شک ندارم که ادامه میدی حتی اگر الان بیای بگی نه اینطور نیست

اگر خیلی از ما، تو رو نمیدیدیم شاید خیلی زود دست از درمان می کشیدیم ولی تو به ما روحیه دادی برای ادامه راه.پس خواهش می کنم امیدتو از دست نده و اینو از ما نگیر

پریا جان خب 22 منفی نیست که، چجوری میگی منفی شدی. الان تو رنج مشکوک هستی عزیزم انشاالله که خیره❤

نمیدونم، مغزم نمیکشه، دل نبستم، ترس دارم، خدا خودش رحم کنه، بی بی چک صبح گذاشتم منفی بود، تا چند روز پیش سینه هام حساس بود، الان انگار ن انگار....نمیدونم چیکار کنم. بتا پایین😕