2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046259 بازدید | 684508 پست
وای منم روز 9 انتقال یهو انگار اشتهام کم شد و یه کم حالم بهم می‌خورد.. من امروز 13 انتقالم ولی گفتن ...

حالا من به دکتر همراه زنگ زدم گفت نمیخوام امیدوارت کنم ولی بعضیا بتاشون دیر میاد بالا داروهاتو ادامه بده رعایت کن ۲روز دیگه یا ۴ روز دیگه اگ پری نشدی مجدد برو ازمایش بده، هرچی خواست خدا باشه ان شاالله ازمایش شما مثبت باشه

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

زینب جون دکتر به من هم آسپرین و هپارین داد یعنی تشخیص داده مشکل انعقادی دارم؟ طبق کدوم فاکتور آزمای ...

عزیزم دکتر غددت درست گفته 

اگر آزمایش های انعقادی داده میشه گفت مشکل غلظت داری یا نه وگرنه باید PT و ptt ببینی عددش چند هست و INR و CBC رو بررسی کرد

دفعه چندم انتقالی؟ 

دیگه نهایتا همین چندروز اینده تخمک کشی کنن.چون الان۱۲پریودمه.فردامیرم دوباره واسه چک کردن تعداد تخمک ...

عزیزم چیزی که تو کتاب ها هست اینه که روز 21 سیکل قبل از انتقال خراش میدن و بعد پریود. میشی و تو اون پریود انتقال میدن

حالا واسه شما نمیدونم واقعا خراش بوده؟ 

روش جدید هست؟ 

نمیدونم عزیزم 

منظورت از اینکه میگی اونی که بزرگتره،اون خوبه یعنی چی؟؟؟ از تاریخ انتقال که 14 آذر بود الان پنج هفت ...

عزیزم بر اساس تاریخ انتقال الان هفت هفته و خورده ایی هستی

خب جنین باید به یه اندازه ایی برسه ولی خب گاهی زمان باید بدن و بررسی مجدد

به محض دیدن ضربات قلب در حد قابل قبول کلی از نگرانی ها بر طرف میشه

@زینبی_بابا     عزیزم رویان روز های تعطیل رسمی هم تعطیله یا ن؟

اگر دو تا تعطیلی رسمی باشه حتما یه روزش رو باز هستن

خودم پارسال 21 بهمن تعطیل رسمی بود پانکچر شدم، روز بعدش 22 بهمن هم تعطیل رسمی بود، اونجا هم تعطیل بود

اگر دو تا تعطیلی رسمی باشه حتما یه روزش رو باز هستن خودم پارسال 21 بهمن تعطیل رسمی بود پانکچر شدم، ...

زینب جان من یه سوال دارم

تو بارداری با میکرو که جنین درست میکنن و مثلا میگن گریدش آ  هست و عالی.دیگه مساله کیفیت اسپرم بعد انتقال مطرحه؟نمیدونم سوالمو متوجه شدی یا نهنه

منظورم اینه که من ازمایشم مثبت شد بعد بتا اومد پایین این میتونه از ضعیف بودن نطفه باشه؟یا اون فقط تو بارداری طبیعی مطرحه؟

چون تو میکرو دیگه جنین خوب درست کردن برامون دیگه.

لطفا نظرتو بگو

پایانی برای قصه ها نیست.....چرا که نه گوسفندان عاقل میشوند و نه گرگها سیر  
سلام دوستان دو روزه منتظرم بیام یه خبر خوب بهتون بدم امروز انقدر غصه دار قضیه هواپیما شدم که دارم می ...

سلام عزیزم الهی خیر ببینی 

کاش میشد خانم باردار 9 ماه میرفت یه جایی تو طبیعت دور از هر چی فضای مجازی و تلویزیون و رادیو و گوشی و... 

زینب جان من یه سوال دارم تو بارداری با میکرو که جنین درست میکنن و مثلا میگن گریدش آ  هست و عال ...

عزیزم جنین شناس زیر میکروسکوپ بهترین اسپرمای نمونه که همون روز تحویل گرفته رو جدا میکنه دونه دونه برای تخمکا...تزریق میکنه.گاهی نطفه ضعیف مال تخمک نامناسبه که بالغ و خوب نیست...من 18تا تخمک داشتم ولی 8تا جنین برام تشکیل شد با اعتماد به نفس گفتم اسپرما مشکل داشت؟(آخه مشکل نازایی ما اسپرم ضعیف بود)ولی جنین شناس به من گفت تخمکای خودتم نابالغ بودن چندتاشون.این اثر داروهای تحریک تخمکه وقتی تعداد زیاد میشه بالطبع کیفیتشونم پایین میاد.

زینب جان من یه سوال دارم تو بارداری با میکرو که جنین درست میکنن و مثلا میگن گریدش آ  هست و عال ...

عزیزم بر اساس مطالعات انجام شده کیفیت اسپرم حتی در مراحل پیشرفته بارداری هم مطرح هست 

مثلا قبلا هر کس سندروم داون (تریزومی 21) داشت میگفتن مشکل از تخمک بوده ولی الان ثابت شده میتونه اسپرم هم باشه 

ممکنه یه جنین کیفیت آ پلاس هم باشه و بلاست بشه ولی تخمک یا اسپرم سازنده اون محتوای ژنتیکی سالم نداشته باشن

در کل علت بیشتر سقط ها کروموزومی هست تا قبل از هفته 20 

هر چی سن بارداری پیشرفت کنه و جلو تر بره علت سقط به شرایط محیطی بیشتر میشه تا کروموزومی 

هر چی زودتر اتفاق بیفته، دلیل ژنتیکی بیشتر هست

ولی مطلقا نمیشه گفت مثلا تمام جنین هایی که لانه گزینی نکردن یا تو هفته های پایین سقط شدن به خاطر ژنتیک بود، یه در صد کمتر هم به خاطر رحم هست و ایمنی و انعقادی 

دوستان سلام

من ذخيرم پايين هست

دنبال مكمل هستم

اووبوست موجود نيست

ميشه مكمل يا داروي مناسب شرايطم معرفي كنيد كه تخمك باكيفيت داشته باشم

آدم های منفی به پیچ و خم جاده می اندیشند و آدم های مثبت به زیبایی های طول جاده… عاقبت هر دو ممکن است به مقصد برسند، اما یکی با حسرت و دیگری با لذت!
اره امروز تکرار زدم ولی به نظر م کم رنگ تر از دفعه قبل. شد. ودفعه قبل. سریعتر. دوخط شد

مهم مثبت بودنشه که هست خداروشکر شاید دوتا مارک مختلف امتحان کردی 

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....
مهم مثبت بودنشه که هست خداروشکر شاید دوتا مارک مختلف امتحان کردی 

خواهر جان، کی میخوای آزمایش بدی؟ همون 24م؟؟

خدایا خیلی ممنونم از معجزه ای که منو لایقش دونستی،منو تا همیشه شرمنده ی خودت کردی خدای مهربونم 😢😢🙏🙏🙏🙏