2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046258 بازدید | 684508 پست
خواهر جان، کی میخوای آزمایش بدی؟ همون 24م؟؟

نتیجشو که خودم میدونم ولی مجبورا دوشنبه

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....
من امروز روز ۱۵ انتقالم بود و بتام منفی شد 😭

بازم تکرار می کنی ؟دکترت چی گفت ؟من روز ۱۳منفی بود داروهامم قطع کردم همون روز هنوز پریود نشدم گاهی لکه دارم تکرار تکردم ....

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

نتیجشو که خودم میدونم ولی مجبورا دوشنبه

بی بی چک زدی، ثمین؟؟ 

خدایا خیلی ممنونم از معجزه ای که منو لایقش دونستی،منو تا همیشه شرمنده ی خودت کردی خدای مهربونم 😢😢🙏🙏🙏🙏

سلام خانوما من الان  ویزیت شدم از پنج تا تخمکم گفت ی دونه خیلی عالی داری ک فریز کردن اون یکی ام اگر بگیره پنج روزه بشه عالیه وفریز میشه 

خیلی کم نشد؟؟علتشو پرسیدم گفتن تخمک بارور نشده 

یعنی چی؟؟مشکل خاصیه‌؟دارو داره خیلی ناراحتم چرا فقط دوتا تازه یکیشم ممکنه نمونه

سلام عزیزم، باید بر اساس تاریخ پریود وقت بگیری، 6 بهمن نوبت داری احتمالا برای بررسی رحم و تخمدان هست ...

سلام .پس یعنی ممکنه که بیفته واسه پریود بعد؟معمولا انتقال واسه روز چندم پریود هست؟ونباید  قبلش قرص مصرف کرد؟

دوستان من ذخيرم پايين هست

دنبال مكمل هستم

اووبوست موجود نيست

ميشه مكمل يا داروي مناسب شرايطم معرفي كنيد كه تخمك باكيفيت داشته باشم

آدم های منفی به پیچ و خم جاده می اندیشند و آدم های مثبت به زیبایی های طول جاده… عاقبت هر دو ممکن است به مقصد برسند، اما یکی با حسرت و دیگری با لذت!
دوستان من ذخيرم پايين هست دنبال مكمل هستم اووبوست موجود نيست ميشه مكمل يا داروي مناسب شرايطم معرف ...

زنگ بزن ۱۴۹۰ اطلاعات دارویی بپرس کجا دارن اوابوست بهترینه

زنی که صاحب فرزند نمیشد؛ پیش پیامبر زمانش می‌رود و میگوید: از خدا فرزندی صالح برایم بخواه.پیامبر دعا میکند ، وحی میرسد که آن زن را بدون فرزند خلق کردم. زن میگوید خدا رحیم است و میرود.سال بعد باز تکرار میشود و باز وحی می آید  که بدون فرزند است. زن این بار نیز به آسمان نگاه میکند و میرود.سال سوم پیامبر زن را با کودکی در آغوش میبیند.با تعجب از خدا میپرسد: بارالها، چگونه کودکی دارد؟او که بدون فرزندخلق شده بود!؟وحی میرسد: هر بار گفتم فرزندی نخواهد داشت، او باور نکرد و مرا رحیم خواند. رحمتم بر سرنوشتش پیشی گرفت. ...ميان آرزوی تو و معجزه خداوند، ديواری است به نام اعتماد. پس اگر دوست داری به آرزويت برسی با تمام وجود به او اعتماد کن ....هيچ کودکی نگران وعده بعدی غذايش نيست!زيرا به مهربانی مادرش ايمان دارد.ای کاش ايمانی از جنس کودکانه داشته باشيم به خدا
نگران نباش عزیزم، قرار نیست دوباره اتفاق بد بیفته این بار همه چی عالیه 

زینب جان برام ی سوال پیش اومد

مگه آنوکسان رو هم برحسب وزن میدن مثل آی وی آی جی؟

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....
دوستان من ذخيرم پايين هست دنبال مكمل هستم اووبوست موجود نيست ميشه مكمل يا داروي مناسب شرايطم معرف ...

سلام.من جدیدا از داروخانه دکتر جمال زاده خریدم.اگه شهرستان هستی برات پست هم میکنن.

الهی عزیزم می فهمم چی میگی، ما هم هر بار اقدام یه چیزی میشد و سنگ جلو پامون میفتاد، واقعا کنترل این ...

منم میخوام بیخیال باشم دیگه سرچیزای دیگه تجربه کردم هرچی بیخیال باشی بهتر نتیجه میگیری

علت زدن کیست چیه؟

من یه بار عمل کردم دوباره هی کیست میزنم چیکارباید کردتاخلاص شد ازکیست؟

خواسته هایت راکه به خداگفتی به او اعتماد کن 👈که خدا جز خیر برایت نمیخواهد👉🌷الهی به رقیه🌷دخترم همه دنیامی👧🏻😍❤👩‍👧الهی هرکی منتظره خدا بزودی دلشو شاد کنه💚