2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046382 بازدید | 684510 پست
عزیزم درسته که این راهی که پا توش گذاشتی خیلی پر استرسه ولی باور کن این چیزایی که گفتی اصلا اینقدر و ...

دکترذمن خيلي بداخلاقه خيلي هرگز حاضر نميشه بيهوش کنه..خوب شما صبرت برا امپول زيادع حرف ي روز دو روز نيست چندين امپول و چندين روزه من به شخصه کسيو ندارم برام بزنه بايد ببرم مرکز بهداشت ک ازم خيلي دوره شوهرمم خونه نيست مجبورم هزينه تاکسي رو بدم من به شخصه خيلي ميترسم😫😫😫😫😫

امضامو تا اخر بخون................... برای سلامتی نی نیم صلوات بفرست خاهری شوهرم کارجدیدی راه انداخته دعاکنید کاربارش راه بیفته خیلی دلشسکتم دعام کنید حضرت زهرا ضامن زندگیتون 
سلام، روز خوش دوستانی که دنبال گونال اف هستین، گونال اف در داروخانه ها توزیع شده (و یا در حال توزیع ...

چقدري طول ميده

؟

امضامو تا اخر بخون................... برای سلامتی نی نیم صلوات بفرست خاهری شوهرم کارجدیدی راه انداخته دعاکنید کاربارش راه بیفته خیلی دلشسکتم دعام کنید حضرت زهرا ضامن زندگیتون 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بیبی چک رو تکرار کردی؟من که جرات زدن ندارم

اره امروز تکرار زدم ولی به نظر م کم رنگ تر از دفعه قبل. شد. ودفعه قبل. سریعتر. دوخط شد

چه قدر منتظر مادر شدنم! خداجونم. تیکرم را با خوشی وراحتی به پایان برسان . خدا جونم دو قلوهام سپردم دست خودت مواظبشون باش

سلام خوبین مامان خانما دو هفته انتقال نماز میشه نشسته خوند؟؟ شماها چطوری میخوندین

زنی که صاحب فرزند نمیشد؛ پیش پیامبر زمانش می‌رود و میگوید: از خدا فرزندی صالح برایم بخواه.پیامبر دعا میکند ، وحی میرسد که آن زن را بدون فرزند خلق کردم. زن میگوید خدا رحیم است و میرود.سال بعد باز تکرار میشود و باز وحی می آید  که بدون فرزند است. زن این بار نیز به آسمان نگاه میکند و میرود.سال سوم پیامبر زن را با کودکی در آغوش میبیند.با تعجب از خدا میپرسد: بارالها، چگونه کودکی دارد؟او که بدون فرزندخلق شده بود!؟وحی میرسد: هر بار گفتم فرزندی نخواهد داشت، او باور نکرد و مرا رحیم خواند. رحمتم بر سرنوشتش پیشی گرفت. ...ميان آرزوی تو و معجزه خداوند، ديواری است به نام اعتماد. پس اگر دوست داری به آرزويت برسی با تمام وجود به او اعتماد کن ....هيچ کودکی نگران وعده بعدی غذايش نيست!زيرا به مهربانی مادرش ايمان دارد.ای کاش ايمانی از جنس کودکانه داشته باشيم به خدا

سلام دوستان دو روزه منتظرم بیام یه خبر خوب بهتون بدم امروز انقدر غصه دار قضیه هواپیما شدم که دارم میمیرم ولی باز میگم این خبر رو شاید به درد کسی خورد من که به دلیل شرایط زندگیم فعلا نمی تونم ازش استفاده کنم. 

چند وقت پیش در نتیجه اینترنت گردی هام رسیدم به یه خبر که در مورد درمان آزواسپرمی با سلول های بنیادی بود و گفته بودن به خاطر کمبود بودجه متوقف شده باز پیگیری کردم و نمی دونم از نی نی سایت یا اینستا رسیدم به یه شماره که مربوط به آزمایشگاه سلول درمانی گاندی بود. تماس گرفتم و خلاصه متوجه شدم از مرحله آزمایشی به مرحله عمل رسیده و یکی دو مورد آزواسپرمی رو هم تا حالا درمان کردن البته اگه اشتباه نکنم میتونن به حد آی وی اف برسونن نه بارداری طبیعی که باز هم عالیه و جواب های شوهرم رو فرستادم و گفتن میتونیم امیدوار باشیم باید بریم مشاوره که البته من جهت افزایش اطلاعات خودم فعلا فقط پیگیری کردم. شماره تماس ۰۲۱۸۸۱۹۶۵۴۰ خانم کبیری. 

دوستانی که بیشتر توی تاپیک هستید حواستون باشه اگر کسی مشکلی مثل من داشت بهش بگید چون دیگه این پست من بین صفحات گم میشه.

@زینبی_بابا    

@تورک_آنا    

سلام دوستان دو روزه منتظرم بیام یه خبر خوب بهتون بدم امروز انقدر غصه دار قضیه هواپیما شدم که دارم می ...

عزيزم ممنون از اطلاعاتتون

خيلي من ميترسم يعني انقدر ميترسم که دلم ميخاد خودمو اعدام کنمذترس امپولا عمق رحم خراش چ ميدونم هايپر ...

نمی دونم توی چه مرحله ای هستی ولی اینجور داستان ها وقتی توی پروسه میفتی راحت تر از فکر کردن بهش هست. سعی کن یه راه پیدا کنی بری غلبه به ترست. مثلا" من قدیم ها از دندانپزشکی به شدت میترسیدم و همین باعث داغون شدن دندونام شده بود. یه جا به خودم گفتم هرچی هم درد و اذیت داره نمیمیری که چند دقیقه هست درد وحشتناکش تحمل کن باورت میشه چند وقت پیش برای یه کار خیلی سخت رفتم دندونپزشکی دکتر هی میگفت نترسی ها من می گفتم نمی ترسم و واقعا" هم ترسی نداشتم فقط نگران خوب شدن یا نشدن بودم. بعدش که کار تموم شد گفت برای همچین کاری آقایون هم داد و بیداد می کنن واقعا" شجاعتت قابل تحسینه. در مورد آمپول زدن هم همین طور بودم ولی الان بهتر شدم واقعا". با همین منطق حتی از زایمان طبیعی هم اصلا" نمی ترسم. برای کارهای دردناک که بیهوش میشی سعی کن آمپول زدن هم خودت یاد بگیری آدم خودش بزنه کمتر دردش میگیره. غلبه کن به ترست ارزشش رو داره. 

سلام دوستان من دو هفته پیش انتقال داشتم دیشب رفتم آز دادم ۲شد منفی شد، یک هفته ای هست کم اشتها شدم و ...

وای منم روز 9 انتقال یهو انگار اشتهام کم شد و یه کم حالم بهم می‌خورد.. من امروز 13 انتقالم ولی گفتن 21 روزه آزمایش بده

زینب جان یه چیزی خیلی داره اذیتم میکنه😔 من پارسال خواستم iui کنم امپولاشو هم زدم دورناف ینا رو ولی ...

الهی عزیزم می فهمم چی میگی، ما هم هر بار اقدام یه چیزی میشد و سنگ جلو پامون میفتاد، واقعا کنترل این شرایط خیلی سخته ولی همیشه بگو حتما خیره و حتما نتیجه میگیری

بله عزیزم اغلب موارد کیست با ال دی بر طرف میشه 

منم بعد از پانکچر، پریود سوم رفتم برای انتقال سه تا کیست ساده تو تخمدان راستم زدم، و با ال دی بر طرف شد

ببین گلم منم کلکسیون بودم ولی شد، کاملا فشاری که داری رو حس کردم، و حتی یه جاهایی دیگه پیگیری نمیکردم کیفیت جنین و dfi و... دیگه بی خیال شده بودم 

آخه زیاد می دیدم طرف اطلاعات نداره و بی خیاله راحت نتیجه میگیره، منم از یه جا به بعد دیگه نرفتم دنبال اینکه ببینم دکترم درست عمل کرده یا نه 

@زینبی_بابا   سلام ی سوال داشتم انتقال واسه روز چندم پریوده؟من الان پریودم ۶ برج دیگ وقت ویزی ...

سلام عزیزم، باید بر اساس تاریخ پریود وقت بگیری، 6 بهمن نوبت داری احتمالا برای بررسی رحم و تخمدان هست، خیلی مشخص نمی کنه کی میشه انتقالت

بچه ها من امگول انوکساپارین قبل انتقال میزدم میذاشتم تو یخچال نمیدونستم هنوز 12 تا ازش دارم خرااب شد ...

عزیزم اگر یخ نزده و کریستالی نشده اشکال نداره، از دکتر داروخانه نزدیک خونتون هم بپرس احتیاط