2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045465 بازدید | 684471 پست
عزیزم از لطف خدا نا امید نشو، ای کاش دوستانی که با جنین این مدلی مامان شدن بیان بهت بگن، تا امیدوار ...

مرسی زینب جان.ان شاالله که منم مثبت بشم.ظهر با هواپیما برگشتیم تبریز.با هر تکونی که میخورد مخصوصا وقت نشستن نگران میشدم.

خدایا شکرت  

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم سینافکت خریدم.ولی تو فاکتور زده سوپرفکت.سوپرفکت خارجیه؟ این کارشون قانونیه؟ که یه چیزی بدن دست م ...

من  ۲تا سینافکت خریدم آزاد شد ۱۴۰ بعد که بیمه تایید کرد ۵۹ من دادم.برای شما حتما آزاد حساب کردن.

من تیر ماه ۹۷ تخمک کشی شدم .. نهصد تخمک کشیم شد . یک میلیون و نیم فریز جنینام شد ...چهارصد انتقال... ...

منم تنبلی شدید دارم نمیدونم دوز داروها زیاد بود یهو تخمکهام شدن۲۵ و۲۲ و۲۰ دو روز هم طول کشید تا تخمک کشی شدم فقط۸ تا نابالغ داشتم .دلیل نگرفتن ای وی اف قبلیت همون تنبلی بود؟؟؟حالا هم شکمم گرد شده درد داره همش هم احساس دستشویی دارم.

مرسی زینب جان.ان شاالله که منم مثبت بشم.ظهر با هواپیما برگشتیم تبریز.با هر تکونی که میخورد مخصوصا وق ...

وای بچه ها با هواپیما نرید جایی دیگه🤔🤔

💜💜💜💜خدایا هر چقدر سپاسگزاری کنیم کمه⚘خدایا با تمام وجود و تمام قد ازت تشکر میکنم بخاطر فرزند سالم و صالح و زیباییکه بهم بخشیدی خودت نگهدارش باش و تو بهترین حافظی برای ما💜💜💜💜دوستت دارم

@زینبی_بابا    

من رفتم بادکتر مشایخی سونو شدم وباهاشون صحبت کردم درمورد سیکلم گفت باید لانگ باشه و اصلا با سینال موافق نیستم شروع کنی بگرد دنبال گونال شاید پیدا کردی.دوستان هرکسی هر داروخانه ای که میدونه گونال داره بهم معرفی کنه .هر داروخانه تعداد محدود میده حالا از شنبه میگردم تا ماه بعد انشاالله پیدا میکنم.اگه کسی جدیدا خریده میدونه قیمتش آزاد چند هست؟

سلام دوستان دکترم گفت یه قلم سالمه و قلب شنیدم ولی گفت بازبرم برای بررسی سونو۱۰روز دیگه

منتظر بودم صدای قلبتو بشنوم مامان جون گوشی ب دست بودم ک لحظات قشنگ ضربانتو ثبت کنم اما نشد مامانم برام از خدا صبر بخواه... دلم برات تنگ شده مامانی تو که بودی همه چی خوب بود حالم خوب بود منتظرگذاشتی مادرتو

سلام به همگی.امروز دوتا جنین انتقال دادم   هم دکترم و هم جنین شناس میگفتن کیفیتشون عالیه.....الانم که بنا به توصیه دکترم دارم استراحت میکنم.۱۴ روز دیگه هم که آزمایش میدم و امیدوارم که مثبت بشم    

سلام دوستان دکترم گفت یه قلم سالمه و قلب شنیدم ولی گفت بازبرم برای بررسی سونو۱۰روز دیگه

انشاءالله همون قلت خدا برات حفظ کنه بشه همدمت سیما جون..

برای مادر شدنم یه صلوات مهمونم کنید🙏🙏