2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045465 بازدید | 684471 پست
عزیزمم خیلی ناراحت شدم😓روزای اخر لکه بینی داشتی؟ منم ب احتمال زیاد منفیم هیچ علایمی ندارم امید ندا ...

من ۲ روز آخر درد پریودی و لک بینی داشتم فکر کنم داشتم پریود میشدم یه شیاف اضافه کردم اما بهتر نشد حدس زدم که دارم پریود میشم

ناامید نباش عزیزدلم خیلی ها بدون علائم مثبت شدن ایشالله شما مثبت بشی 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام به همگی.امروز دوتا جنین انتقال دادم     هم دکترم و هم جنین شناس میگفتن کیفیتشون عالیه ...

عزیزم انشاءالله بچسبن به دلت مامان دوقلوها بشی ..برات آیت الکرسی خوندم انشاءالله مثبت میشی

برای مادر شدنم یه صلوات مهمونم کنید🙏🙏
سلام به همگی.امروز دوتا جنین انتقال دادم     هم دکترم و هم جنین شناس میگفتن کیفیتشون عالیه ...

عزیزم میشه بگی مشکلتون چی بود و جنین که انتقال دادن فرش بود یا فریز؟!

بعداز ۱۲سااال.خدا این معجزه رو تو دلم گذاشته توروخدا برا سالم بغل بگیرمش دعا کنید.۱۶تیرماه روز موعدم بی بی مثبت شد.و۳روز بعدآزمایش۱۱۷۵بود.الهی شکرت.خدایا نگهدارش باش. خدایا شکرت که خوش آهنگترین صدای عمرم صدای قلب جوجمونو شنیدیم. درتاریخ1400،5،10خدایاشکرت.خودت نگهدار باش. خدایا بازم هزااااران بار شکرت در تاریخ 1400،6،16دوباره دیدمش واسه غربالگری. که دست‌وپا کوچولوش تکون میداد. دلم رفت برا جانه مادر. غربالگری عالی بود واحتمال زیاد پسر هستی عشق مامان. بی صبرانه منتظر در آغوش کشیدنتم. خدا شکرت که معجزه ی زندگیمو درتاریخ 22اسفندسالم و سلامت گذاشتی بغلمون.خدا این شیرینی و این لذت بی پایان رو برای همه منتظرا قرار بده.و جوجه ما وهم درکنارمامان باباش زیرسایه ی خودت حفظ کن وهمیشه حافظ‌ باش. الهی. بینهایت شکرت. 
اصلا نباید ازمایشگاهتو عوض کنی.رنجشون فرق داره با هم

در شرایطی میگن آزمایشگاه رو نباید عوض کنی که یه آزمایش رو یه جا بدی، یکی دیگه شو یه جای دیگه، نه شرایطی مثل الآن، اصلاً شاید خطای آزمایشگاهی باشه، دیگه باید دست رو دست بزاریم که اصلاً نباید آزمایشگاه رو تغییر داد؟؟ دوست من بخاطر همین خطای آزمایشگاهی فکر میکرد داره سقط میکنه، ولی الآن 4 ماهه باردار 

خدایا خیلی ممنونم از معجزه ای که منو لایقش دونستی،منو تا همیشه شرمنده ی خودت کردی خدای مهربونم 😢😢🙏🙏🙏🙏

خانما امپول ستروتاید واسه چیه؟من روز ۱۰تخمک بزرگم سایز۱۲بود امیدی هست؟

بعداز ۱۲سااال.خدا این معجزه رو تو دلم گذاشته توروخدا برا سالم بغل بگیرمش دعا کنید.۱۶تیرماه روز موعدم بی بی مثبت شد.و۳روز بعدآزمایش۱۱۷۵بود.الهی شکرت.خدایا نگهدارش باش. خدایا شکرت که خوش آهنگترین صدای عمرم صدای قلب جوجمونو شنیدیم. درتاریخ1400،5،10خدایاشکرت.خودت نگهدار باش. خدایا بازم هزااااران بار شکرت در تاریخ 1400،6،16دوباره دیدمش واسه غربالگری. که دست‌وپا کوچولوش تکون میداد. دلم رفت برا جانه مادر. غربالگری عالی بود واحتمال زیاد پسر هستی عشق مامان. بی صبرانه منتظر در آغوش کشیدنتم. خدا شکرت که معجزه ی زندگیمو درتاریخ 22اسفندسالم و سلامت گذاشتی بغلمون.خدا این شیرینی و این لذت بی پایان رو برای همه منتظرا قرار بده.و جوجه ما وهم درکنارمامان باباش زیرسایه ی خودت حفظ کن وهمیشه حافظ‌ باش. الهی. بینهایت شکرت. 
منم منفی متاسفانه

ای وای عزیزم خیلی خیلی ناراحت شدم دفعه چندمت بود 

می دونم خیلی ناراحتی ولی ایشالا زودی میگذره و انتقال میدی و مامان میشی عزیزمممم😔😔😚😚

گر مسلمان/گر مسیحی/گر یهود... آدمی باشید مذهب هر چه بود

عزیزمممم بسلامتی چند روره انتقال دادی؟ ایشالا مامان دوقلو شدی

گر مسلمان/گر مسیحی/گر یهود... آدمی باشید مذهب هر چه بود