2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045465 بازدید | 684471 پست
فردا شاید برم آزمایشگاه بیمارستان پارس.باز معتبره.شنبه آزمایشگاه خودمم تکرار میکنم دیگه چاره ای نیست ...

اصلا نباید ازمایشگاهتو عوض کنی.رنجشون فرق داره با هم

پایانی برای قصه ها نیست.....چرا که نه گوسفندان عاقل میشوند و نه گرگها سیر  
عزیزم هموزیگوت خیلی مهم هست، الان اسید فولیک رو مصرف کن و همون دوز که بهت دادت تخصصی ندارم ولی شنید ...

ممنون عزیزم ..لطف کردین

خدای خووووبم پیش پیش مرسی واسه هدیه های قشنگت . من به حضورت توی زندگیم  ایمان دارم 😍⁦❤️⁩⁦❤️⁩⁦❤️⁩⁦❤️⁩

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اصلا نباید ازمایشگاهتو عوض کنی.رنجشون فرق داره با هم

عوض نمیکنم یه جا دیگه هم انجام میدم

سقط مکرر داشتم به همراه تنبلی  تخمدان و ذخیره نیم  با اصلاح سبک به روش فلورا تاجیکی و تغییر مسیر زندگی صاحب نی نی شدم  
من دیروز برای دفعه دومم رفتم سونو..شبش لکه بینی داشتم..مثه سری قبلی که رفتم بعدش لکه بینی داشتم..نمی ...

چند هفته ای عزیزم؟ سونو واژینال میشی؟ 

خدایا خیلی ممنونم از معجزه ای که منو لایقش دونستی،منو تا همیشه شرمنده ی خودت کردی خدای مهربونم 😢😢🙏🙏🙏🙏
من دیروز برای دفعه دومم رفتم سونو..شبش لکه بینی داشتم..مثه سری قبلی که رفتم بعدش لکه بینی داشتم..نمی ...

عزیزم دلیل لک بینی چی گفت؟

من که از بارداریم تاحالا ۳ بار سونو رفتم ی واژینال

دوتا شکمی

تیکر تولد چهار سالگی پسرم
@زینبی_بابا     زینب جان سن جنین چطوری محاسبه میشه؟ روز شانزدهم سیکلم انتقال دادم.جنیام ...

روز انتقال تا امروز رو حساب کن +14 کن میشه سن حاملگی، کاری به سن جنین نداریم عزیزم 

خدایا خیلی ممنونم از معجزه ای که منو لایقش دونستی،منو تا همیشه شرمنده ی خودت کردی خدای مهربونم 😢😢🙏🙏🙏🙏
اي عزيزم ب خدا ب اين چيزا نيس.من با چشم خودم ديدم كه ميكم دوستم با يك جنين درجهcبار اول باردار شد و ...

خیلی ممنون عزیزدلم.تا دوستانی مثل شما دارم غمی نیست.خدا از دهنت بشنوه.

خدایا شکرت