2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045465 بازدید | 684471 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

انشاا.. که اینسری موفقیت امیز هست.برا چی ای وی اف شدی؟؟؟

تخمدان پلی کیستیک داشتم عزیزم 

انشالله 

ممنون گلم

خدای خووووبم پیش پیش مرسی واسه هدیه های قشنگت . من به حضورت توی زندگیم  ایمان دارم 😍⁦❤️⁩⁦❤️⁩⁦❤️⁩⁦❤️⁩
برا شماچند شد؟؟؟؟

من تیر ماه ۹۷ تخمک کشی شدم .. نهصد تخمک کشیم شد . یک میلیون و نیم فریز جنینام شد ...چهارصد انتقال...

حدود سه تومنم داروهام شد 

خدای خووووبم پیش پیش مرسی واسه هدیه های قشنگت . من به حضورت توی زندگیم  ایمان دارم 😍⁦❤️⁩⁦❤️⁩⁦❤️⁩⁦❤️⁩
سلام عزیزم خوبی‌؟ دلم برات تنگ شده بود

سلام فداتشم عزیزم منم همینطور حالت خوبه؟؟ 

بعضی وقتا میام بیصدا میخونمو میرم  ، بسلامتی تاریخ زایمانت کی هست؟😍😍😍😍😍

خداجونم شکرت       
سلام عزیزم ببخشید دیر جواب دادم، چند روز درگیر دندون درد شدید هستم، تازه خوبه قبل از بارداری همه رو ...

عزیزم منم تو بارداری همین مشکلو پیدا کردم 

ی علت‌ش هم استفاده طولانی مدت از هپارین و آنوکساس ک بهرحال پوکی استخوان از عوارص‌شونه

سلام خانوما خوبین من روز یازده بی بی مثبت شد البته شب بی بی زدم . امروزروز چهارده از دادم بتام ۱۶۳ خ ...

سلام عزیزم 

شما امپول اچ سی جی هم داشتی؟

منم روز یازده شب بیبی زدم خط کمرنگ افتاد امروز که دوازدهممه صبح زدم پر رنگتره حالا نمیدونم واقعا مثبته یا اثرات امپولاس  

دختر اینقد گفتی منم هوس کوبیده کردم 🤣

😂😂😂😂😂

وای من مامانم نمیزاره 

دلم هزار تیکه شد 

تازه فردا ماهی میخوان درست کنن 

نمیدونم بخورم یا نه 

کلا هرچی غذا خوشمزه هست الان دارن درست میکنن 😣😣

چندسال ناباروری داشتیم، تجربه رفتن به طب سنتی، iui ،ivfو همچنین تجربه بارداری سخت .لکه بینی،هماتوم ،جفت سرراهی سوراخ شدن کیسه اب و استراحت مطلق و..،در اخر تجربه بزرگ کردن دوتا فسقلی نارس یک کیلو نیمی تقریبا دارم🤕😍.دوستان هرکی سوال داره در این موردها حتما و با کمال میل پاسخ میدم،فقط صلوات برای سلامتی فسقلی هام یادتون نره ،مرسی❤️💋
فعلا نه فقط دعا🥴🥴🥴 اگه ورم کنه صورتم دیگه مجبورم برم فقط اینو بگم حداقل دو بار در روز مسواک بزن ...

واااااای زینبی من کلا کارم ترشی خوردن، خدا به دادم برسه، زینبی جان شما سوپراکل نخوردی؟؟ دوست من فقط سوپراکل خورد تو بارداریش، نه ریزش مو گرفت نه دندون درد 

خدایا خیلی ممنونم از معجزه ای که منو لایقش دونستی،منو تا همیشه شرمنده ی خودت کردی خدای مهربونم 😢😢🙏🙏🙏🙏
دادي ازمايش چيشد

عزیزم عصر همسرم مرخصی ساعتی میگیره میرم ازمایش میدم 

چندسال ناباروری داشتیم، تجربه رفتن به طب سنتی، iui ،ivfو همچنین تجربه بارداری سخت .لکه بینی،هماتوم ،جفت سرراهی سوراخ شدن کیسه اب و استراحت مطلق و..،در اخر تجربه بزرگ کردن دوتا فسقلی نارس یک کیلو نیمی تقریبا دارم🤕😍.دوستان هرکی سوال داره در این موردها حتما و با کمال میل پاسخ میدم،فقط صلوات برای سلامتی فسقلی هام یادتون نره ،مرسی❤️💋
دیگه نمیرم زینب جون ....ولش می کنم من مشکوک به ام اس هستم توده سینه دارم اتدومتریوزم اینا برام مضر ب ...

عزیزم واقعا زبونم بسته شده😢😢😢😢 ولی باز از رحمت خدا غافل نشو، حتما یه روزی معجزه میکنه برات 

حتما طب سنتی معتبر برید برای سبک زندگی سالم 

😂😂😂😂😂 وای من مامانم نمیزاره  دلم هزار تیکه شد  تازه فردا ماهی میخوان درست کنن  ...

عزیزم اینطوری دلت بخواد نخوری که بدتره

ادویه تو غذا اشکالی نداره فقط پر ادویه نباید باشه

آخه دو تاسقط داشتم بخاطر اون نگرانم ..بنظر شما بحاطر pai1 و apcrکه جهش ژن هتروزیگوت رو نشون داده ..چ ...

عزیزم هموزیگوت خیلی مهم هست، الان اسید فولیک رو مصرف کن و همون دوز که بهت دادت

تخصصی ندارم ولی شنیدم هتروزیگوت حتی میذارن اول مثبت بشه بعد دارو میدن. واسه همین اصلا نگران نباش