2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046493 بازدید | 684518 پست
بچه ها ۱۵ تا شیاف سیکلو ۴۰۰ دارم ۶ تا لوتوژل ۲۰۰ و ۱۴ تا دوفاستون. همشونم انقضا دارن.فقط لوتوژل تا آ ...

مگه خودتون دیگه احتیاج ندارید

خدایاشکرت 🥰لا حول ولا قوة الا بالله على العظيم 🙏🙏🙏
سلام خانوما خوبین؟من دیروز تخمک کشی کردم ۲۹تا تخمک ازم کشیدن الان نگاه خلاصه پروندم کردم دیدم توش زد ...

چرا ناراحتی 29 تا تخمک که خیلی خوبه

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام خانوما خوبین؟من دیروز تخمک کشی کردم ۲۹تا تخمک ازم کشیدن الان نگاه خلاصه پروندم کردم دیدم توش زد ...

داروهات چی بود ؟ایرانی یا خارجی ؟ببخش می پرسم آخهمن با کلی دارو ۵تا بود یه جنین شد ....اون همه هزینه و وقت .....

هايپر شدي؟

امضامو تا اخر بخون................... برای سلامتی نی نیم صلوات بفرست خاهری شوهرم کارجدیدی راه انداخته دعاکنید کاربارش راه بیفته خیلی دلشسکتم دعام کنید حضرت زهرا ضامن زندگیتون 
آخه سارا جان من خودم که فعلا استفاده ندارم گفتم الان که نیست گره از کار یکی باز کنه. بعدم من واژینال ...

قربون دل مهربونت 😍😍😍

خدا اگه طولش میده ، داره قشنگترش میکنه💚 صبر داشته باش💚

خیلی هم عالی..من ۲۲ تا داشتم.۱۷ تاش جنین شد..اسپرم شوهرمم تعریف انچنانی نداشت

خدا اگه طولش میده ، داره قشنگترش میکنه💚 صبر داشته باش💚
خب پس نگران نباش اون اوایل قطب جنینی رو نمیتونن دقیق اندازه بگیرن،  واسه منم سونو کنترل ر‌شد ن ...

یعنی برا شما هم هرهفته سونو نوشتن؟

من پنج هفته سونو دادم جنین سه میلیمتر بود، شش هفته سونو دادم چهار میلیمتر و قلب داشت حالا دکترم میگه تا جنین به ۱۲ میلیمتر نرسه برات سونوی nt نمینویسم و یه سونو مجدد برا هفته هفتم برام نوشته

میخام بجای هفته آینده دو هفته دیگه برم برا سونو! واقعا از رفت و آمد خسته شدم 

این بی علائمی رفته توی مخم.دوست دارم خودمو خفه کنم خواهرشوهرمم همش زنگ میزنه میگه لک نداری تهوع ندار ...

عزیزم ازمایش دادی مگه ؟

نگران نباش خیلی ها بی علائم بودن چیز عجیبی نیست

چندسال ناباروری داشتیم، تجربه رفتن به طب سنتی، iui ،ivfو همچنین تجربه بارداری سخت .لکه بینی،هماتوم ،جفت سرراهی سوراخ شدن کیسه اب و استراحت مطلق و..،در اخر تجربه بزرگ کردن دوتا فسقلی نارس یک کیلو نیمی تقریبا دارم🤕😍.دوستان هرکی سوال داره در این موردها حتما و با کمال میل پاسخ میدم،فقط صلوات برای سلامتی فسقلی هام یادتون نره ،مرسی❤️💋
داروهات چی بود ؟ایرانی یا خارجی ؟ببخش می پرسم آخهمن با کلی دارو ۵تا بود یه جنین شد ....اون همه هزینه ...

عزیزم گونال حرف نداره 

من شروع سیکلم با گونال بود 

و ب غیر گونال هم قبول ندارم 🚶‍♀️🚶‍♀️

چندسال ناباروری داشتیم، تجربه رفتن به طب سنتی، iui ،ivfو همچنین تجربه بارداری سخت .لکه بینی،هماتوم ،جفت سرراهی سوراخ شدن کیسه اب و استراحت مطلق و..،در اخر تجربه بزرگ کردن دوتا فسقلی نارس یک کیلو نیمی تقریبا دارم🤕😍.دوستان هرکی سوال داره در این موردها حتما و با کمال میل پاسخ میدم،فقط صلوات برای سلامتی فسقلی هام یادتون نره ،مرسی❤️💋
 گریه و غصه برا چی من باید گریه کنم که علائم ندارم .و بعد اینهمه تلاش باز قراره مهر منفی بخو ...

من دیگه جنین ندارم باید از اول شروع کنم 

تو انشالله مثبتی نگران نباش

پروردگارا در پیشگاه تو تسلیمم 
مگه خودتون دیگه احتیاج ندارید

عزیزم آخه من که معلوم نیست کی باردار شم. تا اون موقع خدای من هم بزرگه. حداقل الان گره از کار یکی باز شه. من خودم در به در دنبال گونالم،میبینم چه سخته وقتی دارو میخوای و پیدا نمیکنی

لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم
عزیزم آخه من که معلوم نیست کی باردار شم. تا اون موقع خدای من هم بزرگه. حداقل الان گره از کار یکی باز ...

الهی چه دل پاکی داری انشاالله که عوضشو بگیری آره اگه احتیاج نداری بده بهتر از اینه که بمونه فاسد بشه

سلام گلم با توجه به سن بررسی میشه،من داخل کتابچه رویان خوندم وقتی زیر 1/1 باشه درصد موفقیت پایین تر ...

دوستم 2/4هست 34سالشه پايينه؟

امضامو تا اخر بخون................... برای سلامتی نی نیم صلوات بفرست خاهری شوهرم کارجدیدی راه انداخته دعاکنید کاربارش راه بیفته خیلی دلشسکتم دعام کنید حضرت زهرا ضامن زندگیتون 
من دیگه جنین ندارم باید از اول شروع کنم  تو انشالله مثبتی نگران نباش

ضرفيتشو داري؟ميتوني ؟نميترسي از امپولا