2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046460 بازدید | 684513 پست
قربونت عزیزمی. شرمنده ام کردی به خدا   ❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤ این حرف رو نزن بخدا خجالت میکشم. آه ...

اخ جون باهم اشتی کردین 💃💃💃😍😍😍

خدا اگه طولش میده ، داره قشنگترش میکنه💚 صبر داشته باش💚

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

کدومو بگم خواهری همسرم تحرک اسپرمش 0 مرفو 4% تعداد 80میلیون اسپرمه خودم مشکلم ایمنی و انعقادی جهش ...

عزیزم این آزمایشارو خودت وشوهرت همون بیمارستان الزهرا دادید من به دکتر گفتم شوهرم واریکوسل داره آزمایش قبلیشو بهش دادم زیاد توجه نکرد فقط گفت لباس تنگ نپوشه قلیون سیگار نکشه خودشو خنک نگه داره همین دیگه بهش آزمایش نداد 

خدایاشکرت 🥰لا حول ولا قوة الا بالله على العظيم 🙏🙏🙏
سپیده 14روز میخوای شوهره رو ببندی به سوپ؟ نه بابا من همه چی خوردم از کله پاچه گرفته تا بوقلمون و قز ...

بمنچه من مهمترم😂😂

نه بجز غذا میخوام سوپم بخورم واسه همون پرسیدم چیا میشه توش ریخت

چرا مرغ نخوردی جوجه خوبه 

زنی که صاحب فرزند نمیشد؛ پیش پیامبر زمانش می‌رود و میگوید: از خدا فرزندی صالح برایم بخواه.پیامبر دعا میکند ، وحی میرسد که آن زن را بدون فرزند خلق کردم. زن میگوید خدا رحیم است و میرود.سال بعد باز تکرار میشود و باز وحی می آید  که بدون فرزند است. زن این بار نیز به آسمان نگاه میکند و میرود.سال سوم پیامبر زن را با کودکی در آغوش میبیند.با تعجب از خدا میپرسد: بارالها، چگونه کودکی دارد؟او که بدون فرزندخلق شده بود!؟وحی میرسد: هر بار گفتم فرزندی نخواهد داشت، او باور نکرد و مرا رحیم خواند. رحمتم بر سرنوشتش پیشی گرفت. ...ميان آرزوی تو و معجزه خداوند، ديواری است به نام اعتماد. پس اگر دوست داری به آرزويت برسی با تمام وجود به او اعتماد کن ....هيچ کودکی نگران وعده بعدی غذايش نيست!زيرا به مهربانی مادرش ايمان دارد.ای کاش ايمانی از جنس کودکانه داشته باشيم به خدا

سلام بچه ها 

من اومدم با التماس دعای ویژه 

لطفا خیلی خیلی برام دعا کنید 

فردا ازمایش میدم 

دعا کنید مثبت باشه و بمونن برام 

ممنونم ❤❤😭

چندسال ناباروری داشتیم، تجربه رفتن به طب سنتی، iui ،ivfو همچنین تجربه بارداری سخت .لکه بینی،هماتوم ،جفت سرراهی سوراخ شدن کیسه اب و استراحت مطلق و..،در اخر تجربه بزرگ کردن دوتا فسقلی نارس یک کیلو نیمی تقریبا دارم🤕😍.دوستان هرکی سوال داره در این موردها حتما و با کمال میل پاسخ میدم،فقط صلوات برای سلامتی فسقلی هام یادتون نره ،مرسی❤️💋
این بی علائمی رفته توی مخم.دوست دارم خودمو خفه کنم خواهرشوهرمم همش زنگ میزنه میگه لک نداری تهوع ندار ...

من تا هفته ۷-۸ هیچی علایم نداشتم. هیچی. 

بِسْمِ اللَّهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِیم . قُلْ أَعُوذُ بِرَبِّ الْفَلَقِ. مِنْ شَرِّ مَا خَلَقَ . وَمِنْ شَرِّ غَاسِقٍ إِذَا وَقَبَ. وَمِنْ شَرِّ النَّفَّاثَاتِ فِي الْعُقَدِ. وَمِنْ شَرِّ حَاسِدٍ إِذَا حَسَدَ. / رب هب لی من الصالحین
شیافو نگه دار لیلا جان.لازمت میشه.نایاب شده

آخه سارا جان من خودم که فعلا استفاده ندارم گفتم الان که نیست گره از کار یکی باز کنه. بعدم من واژینال حساسیت میدم رکتال هم بخاطر دلپیچه اینا نمیتونم بذارم. نهایتا میگم برام آمپول بنویسه. اتفاقا اون موقع هم به سختی پیدا کردم

لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم

سلام خانوما خوبین؟من دیروز تخمک کشی کردم ۲۹تا تخمک ازم کشیدن الان نگاه خلاصه پروندم کردم دیدم توش زده میکرو شده بنظرتون میشه تعداد جنینام زیاد باشه ؟خیلی نگرانم اخه شوهرم ضعیف بود میترسم جنینام کم بشه😔

خدایا به فضل وکرمت شکر 🌷🌷🌷ده سال گذشت به اندازه یه چشم برهم زدنی خدایا منم به ارزوی مادر شدنم برسون😔