2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047058 بازدید | 684569 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خدا نکشتت مامان ثمین وسط اینهمه غصه و گریه مردم از خنده  سرنوشت شوم ندیدی دختر  خدا انشا ...

گریه و غصه برا چی

من باید گریه کنم که علائم ندارم .و بعد اینهمه تلاش باز قراره مهر منفی بخورم

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....
الان جوابو گرفتم.باید صبح زنگ بزنم.الان نیستن من از خارج رحمی میترسم فقط

نه عزیزم اصلاً خارج رحم نیست، به احتمال زیاد همون بارداری شیمیایی 

خدایا خیلی ممنونم از معجزه ای که منو لایقش دونستی،منو تا همیشه شرمنده ی خودت کردی خدای مهربونم 😢😢🙏🙏🙏🙏
پس فهمید خداروشکر واقعا مشکل معلوم بشه آدم خیالش راحت میشه حداقل برطرفش می کنه انشأالله که الان حامل ...

این بی علائمی رفته توی مخم.دوست دارم خودمو خفه کنم خواهرشوهرمم همش زنگ میزنه میگه لک نداری تهوع نداری ضعف نداری دیگه داره مغزمو بهم میریزه منم مجبورم سر داداشش تلافی کنم  

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....
این بی علائمی رفته توی مخم.دوست دارم خودمو خفه کنم خواهرشوهرمم همش زنگ میزنه میگه لک نداری تهوع ندار ...

وای کاش فعلا بهشون نمی گفتی من به خانواده شوهرم نگفتم ولی وقتی منفی شد اینقدر ناراحت بودم بهشون‌گفتم چون فکر می کردن ما هیچ کاری برای بچه دار شدن نمی کنیم منم بهشون گفتم که حرفی نباشه شما الان‌گفتی بیشتر بهتون استرس میدن حق داری آدم علائم داره نگرانه نداره نگرانه ابن چند روز خیلی سخت می کذره انشاالله که ایندفعه علائم نداری ولی مثبته من تا روز ده علائم نداشتم ناراحت بودم ولی از روز ده علائمم کم کم شروع شد انشاالله که شما مثبتی علائم نداری

خدایاشکرت 🥰لا حول ولا قوة الا بالله على العظيم 🙏🙏🙏
این بی علائمی رفته توی مخم.دوست دارم خودمو خفه کنم خواهرشوهرمم همش زنگ میزنه میگه لک نداری تهوع ندار ...

خدا کنه مثبت بشی من روحیه بکیرم زودتر برم پیش این دکتر😍😌

خدایاشکرت 🥰لا حول ولا قوة الا بالله على العظيم 🙏🙏🙏
لیلای عزیز من اصلا قصدم ناراحت کردن شما نبود اگه واقعا دلت شکست من عذرخواهی میکنم اینجا کسی نیومد ...

انقضاش تا برج ۱۰ سال ۲۰۲۰ هست. بیست تا دونه هم دارم

لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم

چرا این قدر به خودتان استرس میدهید دوستم هیچ علائمی نداشت. حتی بی بی. منفی. ولی بتاش. 3560 بود والان هم منتظر تشکیل قلبش. منم روز هشتم هستم فقط شبها از پا درد نمی تونم بخوابم دیگه علامتی ندارم

چه قدر منتظر مادر شدنم! خداجونم. تیکرم را با خوشی وراحتی به پایان برسان . خدا جونم دو قلوهام سپردم دست خودت مواظبشون باش
سلام خوبین خانمایی که انتقال داشتین تو ۱۴ روز استراحتتون سوپ درست میکردین تو سوپ چیا میریختین؟؟

سپیده 14روز میخوای شوهره رو ببندی به سوپ؟

نه بابا من همه چی خوردم از کله پاچه گرفته تا بوقلمون و قزل الا فقط مرغ اصلا نخوردم شامی هم خوردم املتم خوردم