2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046485 بازدید | 684515 پست
 اگه بزنی خیلی خوبه تخمکهای بیشتری تشکیل میشه .من دفعه قبل داشتم تخمکها زیاد،شد .اینبار تو بازا ...

ممنون عزیزم لطف کردید.خدا کنه دارویی که دکتر تجویز میکنه رو بتونم پیدا کنم.درسته همه چی دست خداست تا اون بالایی نخواد اتفاقی نمی افته ولی ما باید تلاشمون رو بکنیم.ان شاالله شما، من و همه ی چشم انتظار ها هم به خواستمون برسیم

آره واقعا خدا خودش کمک کنه هرقدر م سخت باشه فقط نتیجه بگیریم ..من همسرم هم باید روز پانکچر عمل کنن ا ...

سلام عزیزم میتونم بپرسم مشکل شما وهمسرتون چی هست؟چرا ازهمسرتون باید باعمل اسپرم بگیرن؟

میشه برای مادر شدنم صلوات بفرستی  «رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ» بزودی با دعای خیر شما در این مکان تیکر بارداری نصب میگردد  

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

منم رفته بودم قسمت مشاوره اهدا که برای همسرم کاریوتایپ بنویسه ،همینجوری در مورد اهدای جنین ازش پرسید ...

من از سال ۹۴ تو رویان پرونده دارم وهمه ی کارهارو همونجا انجام دادم باز اهدایی رو رد کرد گفت اگه مهر مرکز پای پرونده بخوره و بگم اهدایی هرجای ایران بری باید راحت بهت جنین بدن .ولی وقتی اسپرم و تخمک وجود داره و سن شما کم هست(۳۰ سالم هست) هیچ وقت پیشنهاد داده نمیشه.فقط میکرو دوباره 

ته نبوغشون پیشنهاد اهداییه این دکترا  متوجه نیستند ما ژن خودمونو میخاییم

تارا جون اتفاقا با این که دکتر ها تومطب به ما گفته بودن اهدایی وتو پرونده نوشته شده بود در بیرون مرکز کاندید اهدا میباشدولی رویان خیلی راحت گفت اصلا اهدایی شامل شما نمیشه چون تخمک و اسپرم وجود داره حتی اگه ۱درصد هم احتمال نتیجه گرفتن باشه.

در مورد اهدایی هم درست نگفته، گاهی بعد از شکست های مکرر اهدایی هم پیشنهاد میشه، که البته میدونم شما ...

درست میگید شما شاید باتوجه به شرایط ما این نظر رودادن تو کیس های دیگه نظرشون فرق داشته باشه.

نبینم ناراحتیتو لیلا جون💖 مادرشدنت نزدیکه عزیزم...دلم روشنه برات 💖💙

قربونت مامان سارا جونم. ممنونم انشالله که همینطور بشه که گفتی. امیدوارم گل پسری رو به سلامت به دنیا بیاری عزیزم

💖💙💖💙💖💙

لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم
آره گلم احتمالش هست، شاید هم بعد از انتقال تو رحم دو تا بشن

زينب جون سلام

عزيزم من از روز ١٢ انتقال تا پايان هفته هفت هرچند وقت يه بار لكه بيني داشتم كه دوتا آمپول پروژسترون ميزدم اما خداروشكر الان هشت روز كه لكه بيني ندارم

زنگ زدم رويان، ماما گفت آمپولت رو بكن يكي 

ميخواستم ببينم درست گفته يه كم نگرانم

هُوَ الذّي يُصَوِّرُكُم فِي الارحامِ كَيفَ يَشاءُ لااله الّا هوَ العزيز الحكيم
تارا جون اتفاقا با این که دکتر ها تومطب به ما گفته بودن اهدایی وتو پرونده نوشته شده بود در بیرون مرک ...

والا رویان هم بستگی داره با کدوم دکتر ویزیت بشی.به من با ذخیره ۳ و نیم پیشنهاد تخمک اهدایی دادن.اونم برا اینکه یه دوره به داروها جواب ندادم و فولیکول نداشتم.

خدایا شکرت  
من از سال ۹۴ تو رویان پرونده دارم وهمه ی کارهارو همونجا انجام دادم باز اهدایی رو رد کرد گفت اگه مهر ...

انشالله که این بار حتما نتیجه میگیری گلم،ولی وقتی ذخیره کم باشه اونوقت سن چ فایده ای داره؟منم ۲۶ سالمه،ولی ذخیرم کم،همش میترسم با کم شدن ذخیرم رحمم هم دیگه نتونه هیچ جنینی رو بپذیره  😢

دست هایم به آرزوهایم نرسید! آنها بسیار دورند...اما درخت سبز صبرم میگوید... امیدی هست... دعایی هست...خدایی هست...
تارا جون اتفاقا با این که دکتر ها تومطب به ما گفته بودن اهدایی وتو پرونده نوشته شده بود در بیرون مرک ...

جدی رویان اینطوریه؟! بعید میدونم دوستم رفته بود اونجا ذخیرش خیلی پایین بود زیر 0.1 

یراست بهش گفته بودن اهدایی حتی یبارم پانکچر نکردن براش

البته جایی دیگه هم دوبار پانکچر کرد جنین تشکیل نشد

پروردگارا در پیشگاه تو تسلیمم 
سلام عزیزم نگران نباش، تو پانکچر که اصلا رحم رو کاری ندارن و دست نمیزنن خیالت راحت  نه علائم ه ...

مرسی عزیزم.آخه درد دارم...با این درد و اینکه شکمم یه خورده بزرگ شده بازم فرش انتقال میده؟