2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046562 بازدید | 684528 پست
عزیزم بلا دوره، سلام والا بعضی دکترا اجازه میدن بعضی نه، ولی استامینوفن و شربت دیفن هیدرامین میتونی ...

مرسی عزیزم.یه استامینوفن ساده خوردم و مایعات.تبم قطع شد.فعلا نمیرم دیگه دکتر بس .سعی میکنم ردش کنم 🤧

خدا اگه طولش میده ، داره قشنگترش میکنه💚 صبر داشته باش💚

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عزيزم بهتره با آب نمک غرغره کردن و خوردن مایعات زیاد مثل آب پرتقال و لیمو شیرین، خودتو درمان کنی&nbs ...

ممنون عزیزم از راهنماییت...چشم

عزیزم اگر یبوست شدید، تهوع ناجور، کم شدن ناگهانی حجم ادرار و تیره شدنش رو داری، یا تنگی نفس یا افزای ...

الان بهترم زینب جان.نه هیچی نگفتن.حتی دو سه نفر که هایپر شده بودن توجهشون به اونا بود.من چند بار گفتم تهوع دارم درد دارم اصلا به من توجهی نکردن.هیچ توصیه ای هم به کسی نکردن.

زینب جان من الان زنگ زدم گفتن فقط یک جنین تشکیل شده.خیلی نگرانم.کاش لااقل دوتا بود.چرا آخه اینطوری شد؟حالا خدا کنه همین یکی رشد کنه و بمونه واسم.

خدایا شکرت  
سلام سارا جون خوبي عزيز دلم ني نيت خوبه  ممنوووون از دلداريت عزيزم چرا فحش بدم درست ميگي ...

قربونت برم مهربون...ممنون از دعای خیرت ❤❤ باآرزوی بهترین ها برای خودت و خانواده ت ❤❤

آره واقعا خدا خودش کمک کنه هرقدر م سخت باشه فقط نتیجه بگیریم ..من همسرم هم باید روز پانکچر عمل کنن ا ...

آره خب براتون سخته هر دونفر خدا خودش انشأالله تا قبل عید بهتون طبیعی بده راحت بشید الهی آمین

خدایاشکرت 🥰لا حول ولا قوة الا بالله على العظيم 🙏🙏🙏
مرسی عزیزم من از دوقلویی میترسم🙈  خیلی احساساتی نیستم اما وقتی جواب رو گرفتم اشکام بی اختیار ...

مبارکه عزیزم...به سلامت بغل بگیری نی نی هارو

آره عزیزم مشکل منو این دکتر فهمید

پس فهمید خداروشکر واقعا مشکل معلوم بشه آدم خیالش راحت میشه حداقل برطرفش می کنه انشأالله که الان حامله ای ثمین جون اونم دوقلو😍😍

خدایاشکرت 🥰لا حول ولا قوة الا بالله على العظيم 🙏🙏🙏
ذخیرم۱.۳ هست.fsh 5.8 و lh4.09.برم سونو حتما میگم فقط داروی خارجی بهم بدید.تعداد تخمک ها کم هست به فر ...

اگه بزنی خیلی خوبه تخمکهای بیشتری تشکیل میشه .من دفعه قبل داشتم تخمکها زیاد،شد .اینبار تو بازار نبود .همش ایرانی زدم فقط چند تا تخمک شد .

دوستانی که دارید پانکچر میکنید سعی خودتون رو بکنید امپول های خارجی بیشتر استفاده کنید چون این همه وقت و هزینه ...هدر نره .

بخدا من نمیدونستم وگرنه کلن زیر رو میکردم پیدا میکردم میزدم .

چون هر بار نمیشه پانکچر کرد .عوارض  عمل و داروها و...مالی و وقتش که بماند ..

من نمیدونم دقیق کدوم امپولا خوبه و بهتره ولی خارجی خیلی بهتر از ایرانی جواب میده .مال من همش ایرانی بود.منم دقیق نمیدونستم فرق رو .بعد که تخمکها کم شدن یکی بهم گفت چرا خارجی نزدی تو که اینهمه هزینه کردی..

بازم خواست خدا باشه با چند تا تخمک .جنین میشه همونم مثبت و ماندگار .

باز گفتم بگم بهتره .برای اطلاعات ....🚫🚫🚫🚫🚫🚫🚫🚫