2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046551 بازدید | 684526 پست
نمیدونم بهار جون ..کاشکی ما هم توشهر بزرگ زندگی میکردیم خیلی راحتتر میشد ..چون چهار بار مرکز دولتی ا ...

انشاءالله با دعای شما عزیزم 

آره واقعا رفت وآمد آدمو خسته می کنه واقعا سخته حق داری گلم انشاالله زودتر مادر بشی بزودی

من تنبلی دارم ویدونه لوله شوهرمم واریکوسل داره تحرک آ یا خیلی پایینه یا صفره واقعا آدم میمونه کجارو انتخاب کنه چقدر بده سردرگمی 😞😞

خدایاشکرت 🥰لا حول ولا قوة الا بالله على العظيم 🙏🙏🙏

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

انشاءالله با دعای شما عزیزم  آره واقعا رفت وآمد آدمو خسته می کنه واقعا سخته حق داری گلم انشاال ...

آره واقعا خدا خودش کمک کنه هرقدر م سخت باشه فقط نتیجه بگیریم ..من همسرم هم باید روز پانکچر عمل کنن ازش اسپرم بگیرن شهر غریب هردوتامون عمل کنن خدا به دادمون برس خواهر منگ شدم از بس فکر همه چی رو میکنم ..انشاءالله هم شما هم ثمین اون مرکز جواب بگیرین منم بعد عید میام یه سر میزنم ..

برای مادر شدنم یه صلوات مهمونم کنید🙏🙏
ثمین جون من متوجه نشدم الان همسرتون اردبیلی هستن ؟؟

نه عزیزم

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....
انشاءالله الان مامان شدی و اینبار بسلامتی بدنیا میاری ..باهمسرم مشورت کنم امیدوارم یه تصمیم درست بتو ...

انشالله

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....
شما این دکتر بهتون آزمایشای ایمنی انعقادی داده تا بحال؟

آره عزیزم مشکل منو این دکتر فهمید

ممنون عزیزم😘پس آنتی تی پی او بالاست فقط برم غدد مستقیم یا باید به دکترم نشون بدم اول 

به دکترت نشون بده اگه لازم بود خودش میفرست دکتر غدد عزیزم

برای مادر شدنم یه صلوات مهمونم کنید🙏🙏
معلوم نیست عزیزم، حالا چند تا تخمک داشتی؟ 

نمیدونم دوبسته برام تشکیل شده وقتی پرسیدم چند تا جنین داره هر بسته گفت موقع انتقال مشخص میشه فک کنم همش ۱۰تا داشتم که دو بسته تشکیل شده

پس حتما به مشایخی اطلاع بده، اگر اینو گفته اصلا کوتاه نیا، ذخیره ت چند بود راستی؟ واسه الونوا میپرسم ...

ذخیرم۱.۳ هست.fsh 5.8 و lh4.09.برم سونو حتما میگم فقط داروی خارجی بهم بدید.تعداد تخمک ها کم هست به فریز نیاز نیست.هر بار سیکلم لانگ بوده دوست داشتم این بار کوتاه باشه ولی میترسم بگم اوضاع بدتر بشه وهمون چند تا تخمک هم نداشته باشم .راستی زنگ زدم ۱۴۹۰ گفت گونال داره تو داروخانه ها پخش میشه هفته بعد حتما موجود هست.به نظرت گونال خوبه؟