2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046594 بازدید | 684530 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

در مورد اهدایی هم درست نگفته، گاهی بعد از شکست های مکرر اهدایی هم پیشنهاد میشه، که البته میدونم شما ...

ته نبوغشون پیشنهاد اهداییه این دکترا 

متوجه نیستند ما ژن خودمونو میخاییم 

پروردگارا در پیشگاه تو تسلیمم 
وای من عاشق اردبیلم اسمش میاد یاد روزای عاشقیم میوفتم یادش بخیر اگر اونروزا میدونستم چه سرنوشت شومی ...

خدا نکشتت مامان ثمین وسط اینهمه غصه و گریه مردم از خنده 

سرنوشت شوم ندیدی دختر 

خدا انشالله زود زود چراغ خونتونو روشن کنه 

پروردگارا در پیشگاه تو تسلیمم 
پیورگان باردوم داشتم.تعداد اسپرم خوبه به خاطر همین azf نیاز نیست.کاریوتایپ انجام داده.شما کدوم مرکز ...

من الان میرم رویان؟شما چی؟

دست هایم به آرزوهایم نرسید! آنها بسیار دورند...اما درخت سبز صبرم میگوید... امیدی هست... دعایی هست...خدایی هست...
ذخیرم۱.۳ هست.fsh 5.8 و lh4.09.برم سونو حتما میگم فقط داروی خارجی بهم بدید.تعداد تخمک ها کم هست به فر ...

وای جون من راست میگی؟گونال پخش میشه؟

لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم
خانم ها شد سوال برام شیاف بهتر یا آمپول؟  

عزیزم شیاف برای وقتی که خون ریزی و موقعیت اورژانسی نیست کاملا عالیه و جواب میده 

ولی موقع لک و خون دیگه باید آمپول زد چون سطح سرمی که آمپول پروژسترون میده نوسان کمتری داره نسبت به شیاف

تامین احتمائی

پس چرا من دوتا سينا فکت گرفتم شد 64تومن با همين دفترچه چرا انقد زياد مگه داروخونه ها قيمتا رو دلبخواه ميگن

امضامو تا اخر بخون................... برای سلامتی نی نیم صلوات بفرست خاهری شوهرم کارجدیدی راه انداخته دعاکنید کاربارش راه بیفته خیلی دلشسکتم دعام کنید حضرت زهرا ضامن زندگیتون 
من ازامپولاش یکم ترس دارم... خدا کمکمون کنه کاش ماهم راحت حامله میشدیم😔

الهی عزیزم 😢 😢 😢، می فهمم چی میگی، همه ما یه روزی از آمپول وحشت داشتیم ولی دیگه عادت کردیم، حتی خودمون به خودمون میزنیم

ان شاالله وقتی مامان شدی این روزا یادت بره

من سرچ کردم یه مقاله دانشگاهی اومد که امار گرفته بودن ۲۰ درصد شیافی ها حامله شده بودن و ۲۰.۸ آمپوایا ...

دقیقا مقالات که زیادن، حتی من چند تا مقاله خوندم اثر سیکلوژست کلا از آمپول بهتر بود

ولی یه مطالعه جامع گفته بود مصرف روزانه شیاف و مصرف هر سه روز یک بار آمپول بهترین حالت هست که از مزایای هر دو استفاده بشه 

ذخیرم۱.۳ هست.fsh 5.8 و lh4.09.برم سونو حتما میگم فقط داروی خارجی بهم بدید.تعداد تخمک ها کم هست به فر ...

عزیزم والا اینکه بگم قطعا خوبه، نمیشه گفت 

واسه من که عالی بود، البته صبح ها ژل رویال طبیعی هم میخوردم 

واسه یه عده هم جواب نداده گونال، ولی خیلی خوشحالم گفتین دوباره داره پخش میشه

پس ذخیره ات به الونوا میخوره، چون اگر پلی کیستیک باشی نیاید تجویز بشه 

منم حس میکنم سیکل لانگ بهتره برات چون باعث میشه یه مدت تخمدان ها خاموش بشن و بعد کلی آماده پذیرش داروهای تحریک تخمدان میشن 

ولی اینم بد نیست از مشایخی بپرسی