2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046670 بازدید | 684535 پست
مگه اردبیل عاشق شدی ثمین جون ..عزیزم انشاءالله دیگ داره روزهای خوش و شادی برات میرسه ..انشاءالله این ...

آره عزیزم از 14سالگی تا اوایل 23سالگی .خیلی مرد بود اینقدر از اردبیلیا بد میگن من میزنم توی دهن مردم .11بار اومد خواستگاریم ولی بابام نداد که نداد .فقط برا اینکه باهم دوست شدیم .بهش گفت پسری که 13سال از دخترم بزرگتره و 9سال باهاش دوستی میکنه آدم درستی نیست.وقتی فوت کرد بابام زار زار گریه میکرد .منم بهش گفتم حلالت نمیکنم/الان 12سال از اون جریان گذشته ولی بازم میگم هیچ مردی مثل اون ندیدم

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....
به من هم که بیمارستان آبان پانکچر شدم چیزی نگفتن.الانم اداره ام شهر خودمون و وقتی روی صندلی میشینم د ...

باز خدا رو شکر بخیر گذشته 

ولی به ما که پارسال کلی تاکید کردن تا یک هفته یا تا زمان پریود بعد از پانکچر از تهران بیرون نریم، یه وقت ضعیت اورژانسی پیش اومد بتونیم مراجعه کنیم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ثمین من چهار بار رفتم تبریز که پیشرفته تره از اردبیل ..اردبیل همش چند سال یه مرکز باز کردن ..بعد میت ...

من رشت مرکز دولتی میرم دکترمم 98% انتقالاش + هستش .از بابت هزینه هم کوچکترین مشکلی ندارم ولی دکترم عالیه اگر میخوای رشت بیای بیا الزهرا.من مهرافزا رو تایید نمیکنم خواهر

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....
آره ممنون عزیزم از راهنماییت  واقعا مثبت شدی ولی نموند انشاالله ایندفعه میمونه واست تا آخر&nbs ...

3بار باهاش انتقال دادم 2بار +شدم 1بار منفی اینبارم بار چهارممه

3بار باهاش انتقال دادم 2بار +شدم 1بار منفی اینبارم بار چهارممه

باید دلیلشو بفهمن دیگه اینا چه دکترین آخه اینهمه زحمت داره این راه حداقل آدم نتیجه بگیره

خدایاشکرت 🥰لا حول ولا قوة الا بالله على العظيم 🙏🙏🙏
نه اجاره نمیدن من نشنیدم والا.جرات داری به دکتر بگو پوستتو میکنه .من ی بار بهش گفتم یک چنان جیغ بنفش ...

عهههه عصبانی میشه من می خواستم بپرسم ولی اینقدر حالم بد بود گفتم که هر لحظست از حال برم فقط منتظر بودم پاشم بیام بیرون یچیزی بخورم 

آره عزیزم از 14سالگی تا اوایل 23سالگی .خیلی مرد بود اینقدر از اردبیلیا بد میگن من میزنم توی دهن مردم ...

ثمین جون من متوجه نشدم الان همسرتون اردبیلی هستن ؟؟

برای مادر شدنم یه صلوات مهمونم کنید🙏🙏
ثمین من چهار بار رفتم تبریز که پیشرفته تره از اردبیل ..اردبیل همش چند سال یه مرکز باز کردن ..بعد میت ...

منم می خواستم برم رویان تهران ولی دیدم ثمین جون از اینجا تعریف می کنه هزینشم که بالا نیست می خوام برم اینجا والله یبار جای گرون رفتیم گفتیم پیشرفته تره بهتره خصوصی نتیجه نگرفتیم فقط باید خدا بخواد دکتر همون دکتره کارشونم یکیه حالا یکی خصوصیه یکی دولتی فرق نمی کنه بنظرم

من رشت مرکز دولتی میرم دکترمم 98% انتقالاش + هستش .از بابت هزینه هم کوچکترین مشکلی ندارم ولی دکترم ع ...

انشاءالله الان مامان شدی و اینبار بسلامتی بدنیا میاری ..باهمسرم مشورت کنم امیدوارم یه تصمیم درست بتونیم بگیریم که آخرش دست پر باشیم..

الهی عزیزم درکت میکنم، فقط اول از همه یه نکته بگم، نذار معده ات تسلیمت کنه هر جور شده آرومش کن و جلو ...

مرسی عزیزم از راهنمایی هات، ایشالا صحیح و سلامت پسرت رو بغل بگیری. 

دارو اصلا استفاده نمیکنم چون ای وی اف نکردم عزیزم ناخواسته باردار شدم. 

باید دلیلشو بفهمن دیگه اینا چه دکترین آخه اینهمه زحمت داره این راه حداقل آدم نتیجه بگیره

دلیل منفی شدن که هیچی .مثبتمم احتمالا مشکل ایمنیه

منم می خواستم برم رویان تهران ولی دیدم ثمین جون از اینجا تعریف می کنه هزینشم گه بالا نیست می خوام بر ...

نمیدونم بهار جون ..کاشکی ما هم توشهر بزرگ زندگی میکردیم خیلی راحتتر میشد ..چون چهار بار مرکز دولتی انجام دادم منفی شده چشمم ترسیده ..بهار مشکل شما چی بود؟؟انشاءالله شما هم اینبار مثبت بشی عزیزم