2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046758 بازدید | 684546 پست
دركت ميكنم آزي جون مامانم كلي لباس واسه دوقلوهام گرفته بود دقيقا روز قبل اون اتفاق بد چند دست لباس ر ...

عزیزم لیانا جونم چه قدر خوشحالم می بینم پیام گذاشتی 

ولی واسه پیامت واقعا حرفی ندارم بگم جز اینکه خدا کمکت کنه، حتی تصورش هم نمیشه کرد 😔😔😔😔😔😢😢😢😢

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

پس حتما به مشایخی اطلاع بده، اگر اینو گفته اصلا کوتاه نیا، ذخیره ت چند بود راستی؟ واسه الونوا میپرسم ...

سلام ببخشید یه سوال:من یکشنبه پانکچر کردم الان تخمدانهام درد میکنه و ببخشید وقتی ادارار میکنم (روی توالت فرنگی) دردشون بیشتر میشه و ضمنا احساس میکنم زود مثانم پر میشه و سریع باید تخلیه کنم...اینا طبیعیه و بخاطر دستکاری رحمه یا اینکه مشکلی از دسته هایپر دارم؟12 تا تخمک داشتم و دکترم هم گفته پنج شنبه انتقال فرش میده

عزیزم اگر یبوست شدید، تهوع ناجور، کم شدن ناگهانی حجم ادرار و تیره شدنش رو داری، یا تنگی نفس یا افزای ...

به من هم که بیمارستان آبان پانکچر شدم چیزی نگفتن.الانم اداره ام شهر خودمون و وقتی روی صندلی میشینم دردم بیشتر میشه.

ثمین جون روی جعبش فارسی نوشته یا انگلیسی؟ 

عکسشو فرستادم عزیزم انگلیسی 

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....
واقعا خداروشکر نگران این موضوع بودم  آره برات نوشته بودم یکشنبه رفتیم دکتر خوبیه به من گفت تمو ...

آره خیلی جوونه ولی باهاش راه بیای بی نهایت باحاله من که میرم اونجا فقط توی سر و کله ی هم نمیزنیم .خیلی باسواده حالاخودت رفته رفته به حرفم پی میبری من خودم روز اول رفتم بهش گفتم اومدم پیشت برا اینکه حیفه پیش شما نیام همه جا گشتم گفت تو اولین انتقالت با من مثبتی گفتم نه بابا اینهمه انتقال دادم نشد گفت حالا ببین که دقیقا هم دیدم

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....
آره خیلی جوونه ولی باهاش راه بیای بی نهایت باحاله من که میرم اونجا فقط توی سر و کله ی هم نمیزنیم .خی ...

آره ممنون عزیزم از راهنماییت 

واقعا مثبت شدی ولی نموند انشاالله ایندفعه میمونه واست تا آخر 

خدایاشکرت 🥰لا حول ولا قوة الا بالله على العظيم 🙏🙏🙏
ما نزدیکی نمی کنیم ولی یجورایی کمک می کنم🙈🤪 من میگم شاید رحمم سرد بود نگرفت وگرنه چه دلیلی د ...

نه اجاره نمیدن من نشنیدم والا.جرات داری به دکتر بگو پوستتو میکنه .من ی بار بهش گفتم یک چنان جیغ بنفشی زد بیا و ببین گفت خدا بهت رحم داده ازش استفاده کنی 

منم مثله تو شدم اصلا حوصله هنرجوهام و آموزشگاه رو ندارم همش میخوام بخوابم من میگم اکرم جون شما می ...

سلام آرام‌جونم

فعلا ک نمیتوتم عوض کنم چون اولین بار بود اقدام کردم و واسه پانکچر چه زجرها ک نکشیدم جنین فریر دارم با همین دکتر انتقال میدم تا بعدش نشد میرم یجای دیگه.

نه اجاره نمیدن من نشنیدم والا.جرات داری به دکتر بگو پوستتو میکنه .من ی بار بهش گفتم یک چنان جیغ بنفش ...

عههه عصبانی میشه می خواستم بهش بگم  ولی اینقدر حالم بد بود فقط می خواستم زودتر بیام برم یچیزی بخورم شانس آوردم پس حالا شاید ایندفعه پرسیدم 😶

خدایاشکرت 🥰لا حول ولا قوة الا بالله على العظيم 🙏🙏🙏
بله عزیزم آب رو باید تیکه تیکه بخورم وگرنه حالم بهم میخوره الان بهتر شدم، فقط صبح که از خواب بیدار ...

الهی عزیزم درکت میکنم، فقط اول از همه یه نکته بگم، نذار معده ات تسلیمت کنه هر جور شده آرومش کن و جلو تهوع و استفراغ رو بگیر

اگر طبعت سرده که احتمالا الان هست، سعی کن گرمی بخوری، مثل ترکیب آب سیب و انگور، من خودم جای آب فقط همینو میتونستم کم کم بخورم

نمک کنار تختت بذار اونم کمک میکنه، خصوصا اگر قبل و بعد از غذا بخوری

اصلا نذار مایعات بدنت کم بشه، به کلیه هات فشار میاد، هر وقت دیدی زیاد آب نخوردی حتما سرم بزن

قرص ضد تهوع خوبه فقط هر وقت سرم زدی نوع تزریقی ش رو استفاده کن که یبوست نگیری

دیگه بيسکوئيت یا نون خشک هم کنار دستت باشه همیشه

غذاهای کبابی عالیه برات 

اگر خودت نمیتونی حتما بگو برات درست کنن، کلا سعی کن یه مدت آشپزی نکنی خودت

اگر یبوست گرفتی هم ماساژ ناحیه مقعد با روغن زیتون فراموش نشه

تا وقتی آمپول انوکسا یا قرص اسپرین داری سراغ زنجبیل یا قرصش ( ومیگان) نرو تداخل دارن با هم

سلام ببخشید یه سوال:من یکشنبه پانکچر کردم الان تخمدانهام درد میکنه و ببخشید وقتی ادارار میکنم (روی ت ...

سلام عزیزم نگران نباش، تو پانکچر که اصلا رحم رو کاری ندارن و دست نمیزنن خیالت راحت 

نه علائم هایپری نداری ولی رژیم پر پروتیین رو رعایت کن