2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046676 بازدید | 684536 پست
سلام عزيزم وختي خوندم هفده بار انتقال داشتي ناراحت شدم کي خدا بخاد ميري برا ازمايش بارداريت؟

فدا ت ببخش ناراحتت کردم .دوشنبه انشالله

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....
سلام عزیزدلم..روز نیست که بهت فکرنکنم.چند روز همینطور اشکام میریخت برات...هرروز برات دعا میکنم و از ...

سلام سارا جون خوبي عزيز دلم ني نيت خوبه 

ممنوووون از دلداريت عزيزم چرا فحش بدم درست ميگي من بايد خودمو تقويت كنم بتونم اين روزارو فراموش كنم البته فراموش كه نميشه فقط كمرنگ ميشه 

خيلي خوبه دوستايي مثل شما دارم كه وقتي ميام تايپيك باعث آرامشم هستن انشاالله شما و همه مامانا به موقع زايمان كنيد و ني ني رو سالم بغل كنيد ممنوووون از دعاي قشنگت 

میدانی گاهی باید حتی بی دلیل شاد باشی  گاهی باید در هجوم مشکلات آرام ترین فرد زمین باشی امید همیشه هست و سختی ، بخشی گذرا از زندگی 🌷امیدت فقط به خدا باشد🌷

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

نمی دونم اصلا نمی پرسیدم فقط اصرار داشتم به دکتر که بهم نده ولی به من با یه خانوم دیگه به هردومون رو ...

آخه چرا ؟مشکلت با استرادیول چیه دقیقا؟اشتباه میکنی بخدا.ی قرصه دیگه.شیاف و امپول که بدتره

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....
@samin11   عزیزم سوالم این بود ببخشید تو بیمارستان الزهرا اتاق خصوص دارن واسه زن وشوهر واسه ...

عزیزم دقیقا توی بخش ای وی اف  اتاق مخصوص نمونه.هست که تخت داره .همسر منم بدون نزدیکی نمیتونه نمونه بده امکان نداره همون روز پانکچر به خانم اسماعیلی بگو همسرم مشکل داره بی حضور من نمیتونه . خودشون قبل پانکچر میفرستنت.بلاخره رفتی پیش دکتر کبودمهری؟

تا قبل از انتقال. اگر درست بگم کلا ۴ یا ۳ تا آمپول ب۱۲ زدم.هر هفته. و چند هفته ب۶ خوردم. ب محل ان ...

مرجان جون خوبی ؟نی نی خوبه؟عزیزم دکتر شماهم طرازی بود؟یه سوال :من یکشنبه پانکچر داشتم و پنج شنبه هم انتقال دارم.الان بعد از پانکچر تا انتقال آسپرین بخورم؟به شما گفت بخوری؟و اینکه شما انتقالت فرش بود و اگه فرش بود چندروز بعد از پانکچر؟

@samin11   عزیزم سوالم این بود ببخشید تو بیمارستان الزهرا اتاق خصوص دارن واسه زن وشوهر واسه ...

من تموم پانکچرام با نزدیکی نمونه دادیم و تموم تخمکام جنین شدن پس چرته میگن نباید از راه نزدیکی باشه.همه جنینهامم کیفیتشون آ پلاس بودن.من دوسال پیش تقریبا پانکچر شدم هفته پیش موقع انتقال جنین شناس اومد بالا سرم دکتر ازش پرسیدو

ضعیت جنین ها چطورن گفت فوق العاده.دوبارم جنین هامو بلاست کردن سریع به مرحله بلاست رسیدن حالا چرا نمیگیره خدا داند

اها عزیزم خارجیش همه جا هست؟  من خریدم  ولی خوب اگه خارجی داره حتمن خارجی میخرم

نه همه جا نیست من از داروخونه دکتر بورربور خریدم تعداد محدود داشت

لیلا جونه مهربون ناراحت نشو عزیزم  اتفاقا الان خیلی ها تازه بعد ۴۰ سال میرن دنبال بچه دار ...

ممنونم ازت عزیز دلم. راستش با اون پست خیلی دلم گرفت،شاید باورت نشه اما اشکم قشنگ دراومد. حتی همین الانم بغض دارم، منم جواب اون پست چیز بدی نگفتم اما پستی که مجدد این دوستمون گذاشت انقدر تند و توهین آمیز بود که ... اینجا یه تاپیک عمومی هست اما دوستمون میگه تو وسط حرف خصوصی منو دوستم پریدی!! بگذریم

هم از تو هم آزی جون هم مامان ماهک و هم دوستای دیگه که اینقد به من محبت داشتین که وقت گذاشتین تا ناراحتیم رو برطرف کنین و براتون مهم بود، یک دنیا ممنون. از صمیم قلبم و اعماق وجودم براتون بهترین آرزوها رو دارم که البته اولینش درآغوش کشیدن جگرگوشه هاتون هست. همه حرفات رو از ته دل قبول دارم. میبوسمت عزیزم ❤❤

لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم
مرجان جون خوبی ؟نی نی خوبه؟عزیزم دکتر شماهم طرازی بود؟یه سوال :من یکشنبه پانکچر داشتم و پنج شنبه هم ...

سلام.

ممنون عزیزم.

من انتقالم فریز بود.

راستش نمیدونم فرش ها چطوریه.

دلت به ره قوی دار ، رسیده وقت ایثار
محل تزریق رو اصلا ماساژ نده چرا تو شکم نمی زنی؟

آخه از اول نوشته بود رو بازو. چکار کنم؟ کسی بوده هپارین رو تو شکم بزنه؟ 

وَأُفَوِّضُ أَمْرِي إِلَى اللَّهِ إِنَّ اللَّهَ بَصِيرٌ بِالْعِبَادِ(کارم را به خدا می‌سپارم، همانا خدا به حال بندگانش بیناست) 
مرسی عزیزم من از دوقلویی میترسم🙈  خیلی احساساتی نیستم اما وقتی جواب رو گرفتم اشکام بی اختیار ...

عزیزم بازم مبارکت باشه.انشاالله هر چی برات خیره پیش بیاد .مهم اینه که مامان شدی رفت .

میدونم.دقیقان منم یه سری که مثبت شدم .اون لحظه فقط میگفتم خدایا دل تمام منتظرا رو شاد کن و دامنشون سبز .