2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046464 بازدید | 684513 پست
اینو اصلا نمیتونم درست تشخیص بدم بعضی وقتا شکمم سفت میشه ولی انگار خود, بچست خودشو جمع میکنم نمیدونم ...

آره عزیزم درسته، بچه خودش رو جمع میکنه و باعث میشه شکم سفت بشه، اصلاً نگران نباش 

خدایا خیلی ممنونم از معجزه ای که منو لایقش دونستی،منو تا همیشه شرمنده ی خودت کردی خدای مهربونم 😢😢🙏🙏🙏🙏

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

همسر من، با آب‌میوه بهش میدادم، اصلاً مزه شو حس نمیکرد 

چه خوب شوهر منم بعدش شربتی چیزی می خورد ولی کلا چون بدغذاست با اینم کنار نیومد ولی خدایی بوی بدی داشت😬😬

خدایاشکرت 🥰لا حول ولا قوة الا بالله على العظيم 🙏🙏🙏
بعد با یکی استرادیول آندومترت چندبود؟

نمی دونم اصلا نمی پرسیدم فقط اصرار داشتم به دکتر که بهم نده ولی به من با یه خانوم دیگه به هردومون روزی یکی داده بود وبه یکیم اصلا نداد ولی روزی سه تا شیاف یه آمپول داشتیم خدا کنه این دکتره هم بهم نده😶

@زینبی_بابا   سلام.خوبی عزیزم؟نی نی گلت خوبه؟ زینب جون من تب دارم وگلو درد..چه داروهایی میتو ...

عزيزم بهتره با آب نمک غرغره کردن و خوردن مایعات زیاد مثل آب پرتقال و لیمو شیرین، خودتو درمان کنی 

قرص سرماخوردگی ممنوع تو بارداری 

مایعات که زیاد بخوری هم تبت میاد پایین هم گلوت بهتر میشه، آب پرتقال و لیمو شیرین رو قاطی کن روزی چند لیوان بخور، ان شاء الله زود خوب بشی 

خدایا خیلی ممنونم از معجزه ای که منو لایقش دونستی،منو تا همیشه شرمنده ی خودت کردی خدای مهربونم 😢😢🙏🙏🙏🙏
ندیدم عزیزم هرچقدر میگردم نیست.مراحمی خواهر

عههه واقعا نکنه واسه یه نفر دیگه دادم ممنون عزیزم زیادم نوشته بودم برم ببینم می تونم پیدا کنم

چه خوب شوهر منم بعدش شربتی چیزی می خورد ولی کلا چون بدغذاست با اینم کنار نیومد ولی خدایی بوی بدی داش ...

درسته بوش خیلی وحشتناک ولی روش هم نوشته با آب‌میوه میتونه بخوره، یا من براش شربت درست میکردم، میریخت توش، با آب‌میوه که دیگه اصلاً متوجه مزه ش نمیشد، راااااحت میخوردش 

درسته بوش خیلی وحشتناک ولی روش هم نوشته با آب‌میوه میتونه بخوره، یا من براش شربت درست میکردم، میریخت ...

نه من مخلوط نمیکردم میترسیدیم اثرش بره ولی خب اورتومولم خوبه الان می خوره ولی حیلی قیمتاشون بالاست😉 

عزیزم بارداری؟ درسته؟  آب میتونی بخوری؟ چند بار در روز حالت بهم میخوره؟

بله عزیزم

آب رو باید تیکه تیکه بخورم وگرنه حالم بهم میخوره

الان بهتر شدم، فقط صبح که از خواب بیدار میشم زردآب بالا میارم

معده م اصلا نباید خالی باشه وگرنه حالم بهم میخوره. 

ايشالا نتيجه ميگيري ولي فكر نميكنم فرقي داشته باشن نمونه هاي ايراني خارجيش ،نگران نباش دلم روشنه انش ...

خدا از دهنت بشنوه خودم میرم رو منبر به بقیه میگم علایم کشکه بعد برا خودم میگم پس چرا من علایم ندارم.خل و چل شدم .خدا شفام بده

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....

@samin11  

عزیزم سوالم این بود ببخشید

تو بیمارستان الزهرا اتاق خصوص دارن واسه زن وشوهر واسه اینکه مرد بتونه نمونه بده چون شوهرمن اصلا خودش تنها نمی تونه🙊یبار رفتیم واسه آی یو آی اونجا به شوهرم گفتن بره دستشویی اینکارو بکنه که شوهرم نرفت چون نمی تونست دیگه به ما گفتن برید تو یه اتاق که خیلی بد بود اتاقش😖 الان رفته بودم ایندفعه همون اتاقو روبروی اتاق دکتر زنان همون پایین زده بود اتاق نمونه iuiمیخوام بدونم واسه آی وی افم همون اتاقه یا فرق داره ببخشید شما چیکار کردید؟

سلام نفسي جونم خوبي گل پسرت خوبه عزيزم  يادش بخير تو تايپيك سيندرلام پستاتو ميخوندم هنوز بار ...

قربونت برم.عزیزم دلم..انشاءالله تو هم  همه این روزا و لحظه ها رومیبینی...اون روز دور نیست عزیزم ب لطف خدا

🍁خدایاشکرت🍁 🌸مهربان خدایم هزاران بارسپاس بخاطر هدیه و معجزه شیرینت👶😊🙏...میسپارمش به خودت، حافظش باش🌸                                                    برای حاجت روایی تمامی مادران منتظر صلوات.    🌹 اللّهمَّ صلِّ علی محمّدٍ و آل محمد🌹
والا من از روز سوم ال دی دارم میخورم الان یه پنج شش تایی خوردم

پس باهمیم شمام قرصات تموم بشه پری بشی ایشالا وارد سیکل انتقال میشی؟ 

دکتر چی بهت داده؟

گر مسلمان/گر مسیحی/گر یهود... آدمی باشید مذهب هر چه بود
چه امپولی عزیزم؟🙈

آنوکسان برا مشکلات انعقادی تجویز میشه و جهش ژن

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....