2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046519 بازدید | 684519 پست
مرسی عزیزم انشالله شما هم با خبرخوش میای مارو خوشحال میکنی🌺🌺🌺 اره عزیزم روز ۱۲ بی بی زدم مثبت شد

خب شما که بی بی زدیو مثبت بوده برای چی مراعات نکردی بازم، البته مشکل خاصی نیستا ولی خب وقتی مامان شدی دیگه باید بیشتر مراقب باشی

فقط 12 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدا اگر بخواهد غیرممکن، ممکن می شود ... خدایا شکرت ...
اره واقعا ولی دلشوره گرفتم 😥😥

دلشوره که همیشه هست ولی خب چاره چیه باید تحمل کنیم😔

فقط 12 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدا اگر بخواهد غیرممکن، ممکن می شود ... خدایا شکرت ...

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

مرسی عزیزم انشالله شما هم با خبرخوش میای مارو خوشحال میکنی🌺🌺🌺 اره عزیزم روز ۱۲ بی بی زدم مثبت شد

خب پس مثبت بودی چرا فکر کردی نیستی

من ۱۲ زدم منفی شده😔😔😔

جنینات چند روزه بودن؟ چندتا بودن

لطف و رحمت الهی هر لحظه شاملم میشود و بزودی خداوند مرا غرق نعمتهایش میکند🤲🏻
سلام دوستان من ی بار میکرو کردم اون موقع هایپر شدم پلی کیستیک هستم الان دوبارع می خوام دوباره میکر ...

نه راهی نداره فقط میتونی از عوارضش کم کنی وگرنه پلی کیستیکه مخصوصا کسایی که شدیده حتما هایپر میشن ...

یه راه دیگم هست اونم تبحر دکترت تو دارو دادنه

خدای خووووبم پیش پیش مرسی واسه هدیه های قشنگت . من به حضورت توی زندگیم  ایمان دارم 😍⁦❤️⁩⁦❤️⁩⁦❤️⁩⁦❤️⁩
سلام بچه ها من امروز (همین امروز بعد از ظهر)پانزده روزه انتقال رو تمام کردم در حالی که دو روزه لکه ...

مبارکت باشه عزیزم،انشالله که بارداریت به خوشی طی کنی و نی نیت رو سلامت بغل کنی

دست هایم به آرزوهایم نرسید! آنها بسیار دورند...اما درخت سبز صبرم میگوید... امیدی هست... دعایی هست...خدایی هست...
خب شما که بی بی زدیو مثبت بوده برای چی مراعات نکردی بازم، البته مشکل خاصی نیستا ولی خب وقتی مامان شد ...

🙈🙈 فکر کردم پریود شدم.میدونستم خیلی ها باوجود خونریزی همه چی سرجاش بوده.اما همه مثل دفعاتی بود ک میخواستم پریود بشم مثلا اخرین علامت پریودیم تلخ شدن مزه دهنم هست  حتی این مورد هم اومد سراغم

افسردگی قبل پریودی هم اومد و بقیه چیزا

اصلا انتظار این عدد رو نداشتم.رفتم آز بدم که قضیه ای وی اف رو خاتمه بدم.اما...

هنوزم باورم نمیشه

عزیزم من همش مزاحمت شدم یه سوال ازت قبلا کردم در مورد بیمارستان الزهرا اگه دیدی جوابمو بده خیلی فکرم ...

ندیدم عزیزم هرچقدر میگردم نیست.مراحمی خواهر

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....
دوستای گلم ممنونم بابت تبریکاتون تو هر مرحله ای هستین امیدوارم همه چی به خوبی طی بشه🙏🙏

چکار  کردی بعدانتقال درمورد استراحت وتغذیه؟ نشاسته هم خوردی؟بچه ها نشاسته ذرت باید بخوریم یا گندم

خب پس مثبت بودی چرا فکر کردی نیستی من ۱۲ زدم منفی شده😔😔😔 جنینات چند روزه بودن؟ چندتا بودن

جنین هام ۵ روزه بودن دوتا داشتم

لیاقتم ماهیتابه آنا ست یا دمپایی 😁

به دیوونه بودن خودم پی بردم الان.جرات نمیکنم بقیه خل بازی هام رو بگم

🙈🙈 فکر کردم پریود شدم.میدونستم خیلی ها باوجود خونریزی همه چی سرجاش بوده.اما همه مثل دفعاتی بود ک م ...

ان شاالله ماهم تجربه کنیم🤲🏻 برامون دعا کن 

کدوم مرکز بودید شما؟ انتقال اولتون بود؟

عزیزم یعنی کسی که سنش از چهل سال گذشته حق مادر شدن نداره که تو به اکرم جون میگی مگه از اون کمتری؟ ا ...

عزیز دلم منظور بدی نداشتن میخواستن بگن که از نظر شرایط تو موقعیت بهتری هستن. منم چهل سالمه و شدید پیگیر بارداریم و همیشه وقتی عزیزانی اینجا ناامید میشن شرایط خودمو بهشون میگم و اینکه بدونن وقتی من با سن بالاتر هنوز امیدوارم کسانی که سنشون کمتره‌ قطعا فرصت بیشتری دارن و نباید زود ناامید بشن. 

جنین هام ۵ روزه بودن دوتا داشتم لیاقتم ماهیتابه آنا ست یا دمپایی 😁 به دیوونه بودن خودم پی بردم ال ...

بگو😂اقلا بفهمیم خیلی هم به رعایت کردن و استراحت نیست😔😔