2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046493 بازدید | 684518 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام عزيزم خوبي چيزاي پروتيين داز بخور دوغ شوره سفيده تخم مرغ روزي سه تا شيرينيجاتو حذف کن  ي ...

دوغ باعث سردی نمیشه؟

تعداد تخمک رو نگفتن کلا 12 تا جنین شد و 3 تاشو انتقال دادن 

پارسال بهمن پانکچر شدم و بعد هایپر شدم انتقالم موند واسه خرداد . خرداد امسال انتقال دادن

عزیزم هایپر شدن چیزی نیست که دست شما باشه اگر تعداد تخمکهات از ۱۰ تا بیشتر باشه که خیلی هم اتفاق خوب ...

ای کاش دست خودمون بود و میشد کاری کرد

خیلی دوست داشتم قبل عید انتقال بدم 

عید همه رو می بینم و با سوال هاشون اذیت میشم 

اگه هایپر شم عید دیدنی جایی نمیرم تا کسی رو نبینم

از بس نصیحت می کنن و با ترحم نگاه می کنن روزم رهرمار میشه

دركت ميكنم آزي جون مامانم كلي لباس واسه دوقلوهام گرفته بود دقيقا روز قبل اون اتفاق بد چند دست لباس ر ...

قربونت عزیزم. انشالله برای شما هم بهترین اتفاق ها بیوفته و زودتر از اونی که فکرشو بکنی جای نی نی ها پر بشه. خدا خودت به دل و قلبت ارامش بده عزیزم😘😘

ممنون گلم برام دعا کن. درسته سنی ندارم اما تو این ۸ سال پیر شدم آخه چرا باید از همون رور اول انقدر ...

امیدوارم که بزودی دلشاد بشین.ولی توروخدا اینقدر این موضوع رو محور زندگیت نکن و به حرف هیچکس حتی نزدیکترین ها هم گوش نکن و همه چی رو رها کن تا پروسه طبیعیش رو طی کنه ، اونوقت حتما به نتیجه میرسی.باور کن من این مرتبه رو به هیچکس نگفتم ....فقط من میدونم و همسرم.تا از استرس دور باشیم.شما هم اگه میتونی فرآیند درمانت رو به کسی نگو و در جوابشون بگو سپردم دست خدا هرچی که خودش صلاح میدونه...

ای کاش دست خودمون بود و میشد کاری کرد خیلی دوست داشتم قبل عید انتقال بدم  عید همه رو می بینم ...

خدا به راه راست هدایتشون کنه تو مسائل خصوصی آدمها دخالت نکنن. ایشالله عید بارداری دوست عزیزم 

۳تا سینا فکت و مجداد ۴تا سینال و دوتا hcg صدوپنجاه تومن شایدم کمتر شد 

دفترچت چيه عزيزم 

امضامو تا اخر بخون................... برای سلامتی نی نیم صلوات بفرست خاهری شوهرم کارجدیدی راه انداخته دعاکنید کاربارش راه بیفته خیلی دلشسکتم دعام کنید حضرت زهرا ضامن زندگیتون 
برا ایمنیه عزیزم .انشالله هماتومت رفع شه.استراحت نداری؟

سلام عزيزم وختي خوندم هفده بار انتقال داشتي ناراحت شدم کي خدا بخاد ميري برا ازمايش بارداريت؟

امضامو تا اخر بخون................... برای سلامتی نی نیم صلوات بفرست خاهری شوهرم کارجدیدی راه انداخته دعاکنید کاربارش راه بیفته خیلی دلشسکتم دعام کنید حضرت زهرا ضامن زندگیتون