2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046389 بازدید | 684511 پست
دوستان .روز ۱۳ انتقال بی بی چک زدم همون لحظه یه خط خیلی خیلی خیلی کمرنگ اورد که زیر نور معلوم بود .. ...

مثبته عزیزم.انشالله جواب آزت هم یه بتای توپ باشه

اسفندی که باشی میشی ته تغاری خدا   خدایا دل ته تغاریت رو نشکن به آرزوش برسون .

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

چیزی نیست عزیزم ولی اگه می ترسی برو صدا قلب نی نیتو بشنو حالت خوب بشه

حرکاتشو حس میکنم

فقط نگرانم. این درد از کجا اومد اخه😔😔

خدایا ازت ممنونم بعد از یه بارداری پوچ، یه آی یو آی منفی و یه آی وی اف منفی و دو سال ونیم انتظار این معجزه قشنگو بهم دادی🙏خدایا شکرت شکرت شکرت🙇🏻‍♀️
من ۱۲ بی بی زدم منفی شد😔 نا امیدم برا فردا ولی خیلی هم اضطراب دارم  ان شاالله مثبت بشی عزیزم& ...

توکل کن به خدا ان شالله مثبته.مرسی عزیزم.من تهرانم

سقط مکرر داشتم به همراه تنبلی  تخمدان و ذخیره نیم  با اصلاح سبک به روش فلورا تاجیکی و تغییر مسیر زندگی صاحب نی نی شدم  
سلام ببخشید شما لک اینا نداشتی تو این روزها ؟

نه هیچی.من سر بارداریای قبلمم که سقط میشدن هیچ لکی نمیدیدم فقط دلدرد کمردردی بودم

سقط مکرر داشتم به همراه تنبلی  تخمدان و ذخیره نیم  با اصلاح سبک به روش فلورا تاجیکی و تغییر مسیر زندگی صاحب نی نی شدم  
مشکلش چی بود ؟خودتون مشکل نداشتید ؟

مورفولوژی 1 درصد، تحرک پایین، خودمم ذخیره م پایین 

خدایا خیلی ممنونم از معجزه ای که منو لایقش دونستی،منو تا همیشه شرمنده ی خودت کردی خدای مهربونم 😢😢🙏🙏🙏🙏
حرفت درست هست عزیزم ایشالله که خدا بده از ته قلبم دعا میکنم شما هم این بار مثبت بشی و خدا واست سالم ...

ممنونم عزیزم

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....
بچه ها امکان داره بچه قلب داشته باشه ولی رشد نکنخ یا رشدش کم بشه 😭😭چه روزای سختی خدایاااا ...

خدا رحمتشون کنه 😔

فکرای بد‌ نکن عزیزم، به کنجدت انرژی مثبت بده، انشاالله همه چیز خوب پیش میره.

وقتی کسی اندازه ا‌ت نیست، دست بـه اندازه ی خودت نزن...
مورفولوژی همسر شما هم صفر بود؟

یک درصد بود، با تحرک خیلی پایین 

خدایا خیلی ممنونم از معجزه ای که منو لایقش دونستی،منو تا همیشه شرمنده ی خودت کردی خدای مهربونم 😢😢🙏🙏🙏🙏
شوهرمنم می خورد ولی مزشو دوست نداشت الان اورتومول فرتیل پلاس می خوره که قرصه

همسر من، با آب‌میوه بهش میدادم، اصلاً مزه شو حس نمیکرد 

ایندفعه روزی یکی می خوردم سینه هام سنگین میشدن طبیعیه

بعد با یکی استرادیول آندومترت چندبود؟

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....

سلام بچه ها

من امروز (همین امروز بعد از ظهر)پانزده روزه انتقال رو تمام کردم

در حالی که دو روزه لکه بینی پیوسته دارم و فکر میکردم منفی هستم رفتم آز بدم

دیشب کلی گریه کردم تمام علائم پریودی اومدن سراغم و این لکه بینی لعنتی بدجور منو بهم ریخت.دقیقا عین روزایی بود که میخواستم پریود بشم(بوی بد و همراه با سوزش)

امروز رفتم خرید ۵ تا مرغ خریدم و با اون سنگینی بلند کردم

خریت کردم اما میدونستم پریود شدم حتی دیگه نماز نخوندم

اما رفتم آز دادم و الان آزمایش برگشتم

عدد بتا ۲۴۳۳ بود.اصلا باورم نمیشد.گفتم این عدد رو برام بخونین با تعجب نگام کرد.اما خوند

هنوزم باورم نمیشه😭😭

تورو خدا التماس میکنم دعام کنین ادامه پیدا کنه میترسم همه چی زود تموم بشه