2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046481 بازدید | 684515 پست
کی ازمایش دادی؟من نفهمیدم منفی شدی

من با همون اکرم جون آزمایش دادم

بتام ۲ شد و منفییییی

میخوام دوباره شروع کنم ولی باید قبلش برم یه دوره دکتر سنتی و بعد عید ایشالله شروع میکنم

نه من ای وی اف میکنم ..دکتر میگه ..جنین اگه ضعیف باشه گریدش پایینه ..و همه تخمکا اونم با ای وی اف جن ...

ببين گريد شكل ظاهري جنين هستش جنين شناس نميتونه توش رو حدس بزنه جنين ممكنه يهو توقف رشد داشته باشه حتي جنين مثلا ٩ هفته توقف ميكنه ميگن احتمالا ضعيف بوده،به هر حال با جنين خوب هم ممكنه لانه گزيني درست انجام نشه نصفه نميمه انجام شه ،من ميكرو كردم دارو هامم هم سرم اي وي اي جي و انوكسا بود توام بزن اينارو ايشالا نتيجه بگيري  من اسپرم شوهرم خيلي ضعيف بود احتمال سقط رو از اون دادن،شما بتات چقدر ميره بالا؟

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

🔥🔥توجه توجه🔥🔥

👇👇👇👇👇

خانما قرص فرتیل اید برای آقایون رو میخوام بخرم 

میدونین کدوم داروخونه داره؟؟؟

خلاصه هر دارویی که برای مورفولوژی صفر درصد خوبه بگین

عزیزم برو حلال احمر تعیدیه بگیر دونه ای ازاد یک میلیون و خورده ایه اما تعیدیه بگیری دونه ای فکر کنم ...

به همه تاييد نميدن انگار من موندم چطور به ماري تاييد دادن حتي سونو حاملگيم رو دستي تاييد نكردن كه دكتر داد گفتن تايپي

سلام عزیزان من.  باید امید به خداهفته دیگه  انتقال بدم دکتر برام سه تا سرم ivig  نوشت ...

داروخونه ١٣ ابان ٢٩ فروردين شهيد كاظمي اينا دارن اگه دكتر براش بهت نامه داده برو ببين برات تاييد ميكنن با بيمه بگيري

دور از جونت آره منفی شدم نگو مورفولوژی همسرم صفر درصد بوده و گفتن از اونه مسخره ها نکردن از اول ب ...

متاسفم عزیزم بابت منفی شدنت،میشه بپرسم کجا آی وی اف کردی و بار چندمتون بود؟همسر منم مورفولوژی صفر،مگه قبل از میکرو همسرتون آزمایش نداده بود؟

دست هایم به آرزوهایم نرسید! آنها بسیار دورند...اما درخت سبز صبرم میگوید... امیدی هست... دعایی هست...خدایی هست...
سلام بچه ها متاسفانه آز منفی شد و  من داغون شدم کوله باری از غم نشست روی شونه هام به مامانمم ...

اکرم جون اصلا غصه نخور.شما هنوز جوونی و مطمئنم که نتیجه میگیری‌فقط سعی کن استرس رو از خودت دور کنی و سبک زندگی سالمی رو پیش بگیر تا با قدرت تمام دفعه بعد نتیجه مثبت بگیری.

نه عزیزم ما مشکل تخمک و اسپرمم نداریم متاسفانه ...همه تخمک هام جنین شد همشم با گرید A

دوستم اگر جنین ها خوب باشن و هیچکدوم مشکل نداشته باشید و آزمایش ایمنی انعقادی هم داده باشید باید جنین از لحاظ ژنتیکی بررسی بشه

البته که این گرید بندی ها خیلی قابل استناد نیست من ۱۱ تا جنین گرید آ و ۸ سلولی داشتم که ابن سینا بهم گفت عالی هستن دکتر هم گفت اگر خوبن و تعدادشون بالاست بلاست انتقال بدیم روز انتقال از نی ایی که وا کرده بودن فقط یکدونه از جنین ها از ۳ روزه که فریز شده بود به ۵ روزه رسید و بقیه شون از بین رفتن یعنی قطعی نمیشه گفت گرید آ عالی هست

سلام دوستان

فردا روز ۱۴ انتقالم هست و میرم آزمایش بدم برام دعا کنید لطفا

دیروز که روز ۱۲ بودم بی بی چک زدم منفی شده😔😔😔خیلی ناراحتم 

انتقال دومم هست سه تا جنین چهار روزه بود که گریدها متوسط

لطف و رحمت الهی هر لحظه شاملم میشود و بزودی خداوند مرا غرق نعمتهایش میکند🤲🏻

دوستان سلام

دیشب یه اتفاقی افتاد من بشدت ناراحت شدم و حالم گرفته شد. کلیم گریه کردم

از دیشب دلدرد گرفتم. شدتش کمه ولی مثه پریودی درد میکنه

خیلی نگرانم. بنظرتون چرا اینجوری شد؟

چیکار کنم خوب بشه؟؟😔😔

توروخدا هرکی مثه من بوده یه چیزی بگه دلم اروم بشه🙏😞

خدایا ازت ممنونم بعد از یه بارداری پوچ، یه آی یو آی منفی و یه آی وی اف منفی و دو سال ونیم انتظار این معجزه قشنگو بهم دادی🙏خدایا شکرت شکرت شکرت🙇🏻‍♀️