2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046491 بازدید | 684517 پست
بچه ها امکان داره بچه قلب داشته باشه ولی رشد نکنخ یا رشدش کم بشه 😭😭چه روزای سختی خدایاااا ...

الکی استرس به خودت نده هماتوم خیلیا داشتن الانم ک داری امپول میزنی ایشالله زود زود صدای قلبشم میشنوی

زنی که صاحب فرزند نمیشد؛ پیش پیامبر زمانش می‌رود و میگوید: از خدا فرزندی صالح برایم بخواه.پیامبر دعا میکند ، وحی میرسد که آن زن را بدون فرزند خلق کردم. زن میگوید خدا رحیم است و میرود.سال بعد باز تکرار میشود و باز وحی می آید  که بدون فرزند است. زن این بار نیز به آسمان نگاه میکند و میرود.سال سوم پیامبر زن را با کودکی در آغوش میبیند.با تعجب از خدا میپرسد: بارالها، چگونه کودکی دارد؟او که بدون فرزندخلق شده بود!؟وحی میرسد: هر بار گفتم فرزندی نخواهد داشت، او باور نکرد و مرا رحیم خواند. رحمتم بر سرنوشتش پیشی گرفت. ...ميان آرزوی تو و معجزه خداوند، ديواری است به نام اعتماد. پس اگر دوست داری به آرزويت برسی با تمام وجود به او اعتماد کن ....هيچ کودکی نگران وعده بعدی غذايش نيست!زيرا به مهربانی مادرش ايمان دارد.ای کاش ايمانی از جنس کودکانه داشته باشيم به خدا

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

@samin11    ثمین جون بنظرت میشه پردنیزولون رو اگه جواب مثبت شد شروع کنم؟؟؟

میگن پردو قبلش باید خورده بشه ایمنی بیاد پایین جنین قبول کنه

زنی که صاحب فرزند نمیشد؛ پیش پیامبر زمانش می‌رود و میگوید: از خدا فرزندی صالح برایم بخواه.پیامبر دعا میکند ، وحی میرسد که آن زن را بدون فرزند خلق کردم. زن میگوید خدا رحیم است و میرود.سال بعد باز تکرار میشود و باز وحی می آید  که بدون فرزند است. زن این بار نیز به آسمان نگاه میکند و میرود.سال سوم پیامبر زن را با کودکی در آغوش میبیند.با تعجب از خدا میپرسد: بارالها، چگونه کودکی دارد؟او که بدون فرزندخلق شده بود!؟وحی میرسد: هر بار گفتم فرزندی نخواهد داشت، او باور نکرد و مرا رحیم خواند. رحمتم بر سرنوشتش پیشی گرفت. ...ميان آرزوی تو و معجزه خداوند، ديواری است به نام اعتماد. پس اگر دوست داری به آرزويت برسی با تمام وجود به او اعتماد کن ....هيچ کودکی نگران وعده بعدی غذايش نيست!زيرا به مهربانی مادرش ايمان دارد.ای کاش ايمانی از جنس کودکانه داشته باشيم به خدا
سلام نازنینم درکت میکنم اما خیلی سخته شرایطم خیلی سخته. گریه های مادرام نازاحتی خانوادم ناامیدی ...

پاشو عزیزم برو از خونه بیرون 

نمیدونم خرید کن برو بگرد هرچی که حالت رو خوب میکنه

مثلا من یه زیارت حالم رو خوب میکنه همین شاعبدالعظیم خیلی برام خوبه حالا شما ببین کجا ارومت میکنه فقط نگو هیچ جا بالاخره باید یه حرکتی بکنی اگه دوست داری با همسرت برو اگه نه تنها برو 

من خودم سر انتقال اولم که منفی شد رفتم شاعبدالعظیم کلی گریه کردم سرانتقال دومم ‌از ازمایشگاه که اومدم بیرون سرراهم یه چادر فروشی بود برای خودم یه چادر گرون قیمت خریدم الانم که انتقال سوممه توکل به خدا ..... 

پیش خانوادت نرو اونجا بیشتر اذیت میشی 

کم کم هم رفت امدت رو باکسایی که بهت نیش و کنایه میزنن کم کن من خودم همین کاررو کردم

فامیل ماهم همه‌شون سالگرد اول ازدواج.شون یا بچه دارن یا باردان 

مثلا تو فامیل با کسی نمیشینم اصلا گرم به صحبت بشم که یه وقت سوالی ازم بپرسن اگه هم یه وقتی چیزی تجویز کنن میگن باشه باشه همین بهشون خیلی اهمیت نمیدم شاید با خودشون بگن خودش رو میگیره بزار بگن مهم نیست خلاصه برای نبش کنایه یه گوشت در باشه یه گوشت دربازه مهم نیست حرف مردم همیشه هست 

سلام وقت همگیتون بخیر 

دوستان من امروز 9انتقالمه از صبح درد شدید کمرو پهلو زیر شکم دارم گاهی هم یکم پام درد میگیره ولی زیاد نیست  الانم سرگیجه و سر درد به نظرتون امکانش هست مربوط به بارداری باشه یا از داروهامه ؟ 

مگه زبونم لال منفی شدی؟از دیروز نی نی سایتم قاط زده نمیدونم چی به چیه فقط برا اکرم جون رو فهمیدم که ...

دور از جونت

آره منفی شدم

نگو مورفولوژی همسرم صفر درصد بوده و گفتن از اونه

مسخره ها نکردن از اول بگن 

که همسرم از قبل دارو بخوره و درمان بشه بعد لین همه ازمون پول بگیرن

سلام عزیزان من.  باید امید به خداهفته دیگه  انتقال بدم دکتر برام سه تا سرم ivig  نوشت ...

عزیزم برو حلال احمر تعیدیه بگیر دونه ای ازاد یک میلیون و خورده ایه اما تعیدیه بگیری دونه ای فکر کنم ۲۰۰تومان

بزار باز بچه ها بیان راهنماییت میکنن گرفتن🌷🌷🌷🌷

💜💜💜💜خدایا هر چقدر سپاسگزاری کنیم کمه⚘خدایا با تمام وجود و تمام قد ازت تشکر میکنم بخاطر فرزند سالم و صالح و زیباییکه بهم بخشیدی خودت نگهدارش باش و تو بهترین حافظی برای ما💜💜💜💜دوستت دارم
سلام نازنینم درکت میکنم اما خیلی سخته شرایطم خیلی سخته. گریه های مادرام نازاحتی خانوادم ناامیدی ...

چطوری عزیزم

خوبی

تروخدا انقدر خودتو ناراحت نکن

به خدا خودمو یادم رفت اصلا به فکر ناراحتی خودم نیستم

همش ناراحت تو شدم

نکن دختر با خودت

درست میشه

دور از جونت آره منفی شدم نگو مورفولوژی همسرم صفر درصد بوده و گفتن از اونه مسخره ها نکردن از اول ب ...

کی ازمایش دادی؟من نفهمیدم منفی شدی

پایانی برای قصه ها نیست.....چرا که نه گوسفندان عاقل میشوند و نه گرگها سیر  
سقطات تو حاملگی طبیعی بوده یا ای وی اف ؟فکر نکنم به گرید  ربطی داشته باشه زیاد اتفاقه میفت ...

سمانه جون بالارو ببین یکی از بچه ها سرم میخاد بگیره راهنماییش کن که بره تاییدیه بگیره🌷🌷🌷

💜💜💜💜خدایا هر چقدر سپاسگزاری کنیم کمه⚘خدایا با تمام وجود و تمام قد ازت تشکر میکنم بخاطر فرزند سالم و صالح و زیباییکه بهم بخشیدی خودت نگهدارش باش و تو بهترین حافظی برای ما💜💜💜💜دوستت دارم
سلام وقت همگیتون بخیر  دوستان من امروز 9انتقالمه از صبح درد شدید کمرو پهلو زیر شکم دارم گاهی ه ...

سلام عزیزم انشالله که برای بارداریه 🌷🌷🌷

این اطرافیان رو خیلی شیک جرررررشون بده

والا

برن گم شن

خیلی راحت بگو اصلا به شما چه

من اینو گفتم خلاص

یکی حرف بزنه با آرپیجی زدمش ،خودتو با اعتماد به نفس نشون بده اجازه نده کسی جلوت حرف بزنه

پاشو به خودت برس

هنوز کار زیاد داری چون باید دوباره با انرژی فراوان 

از اول این راهو بری، کم نیار

من یکی از دوستانم تو سن ۴۳ سالگی با ۵ بار انتقال بالاخره باردار شد، یعنی از اون کمتری اکرم عزیزم