2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046519 بازدید | 684519 پست
دوستان سلام دیشب یه اتفاقی افتاد من بشدت ناراحت شدم و حالم گرفته شد. کلیم گریه کردم از دیشب دلدرد ...

چیزی نیست عزیزم ولی اگه می ترسی برو صدا قلب نی نیتو بشنو حالت خوب بشه

گر مسلمان/گر مسیحی/گر یهود... آدمی باشید مذهب هر چه بود
نه من ای وی اف میکنم ..دکتر میگه ..جنین اگه ضعیف باشه گریدش پایینه ..و همه تخمکا اونم با ای وی اف جن ...

عزیزم نمیگم دکترتون درست نمیگه اما تو همین گروه خیلی ها بودن با گرید بی و سی همون بار اول انتقال باردار شدن و فراوون با گرید آ که بعد چند بار بازم نشده

ایشالله که جنین های شما هیچ مشکلی ندارن و به سلامتی خیلی زود باردار میشی 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

دكترم گفت به محض قطع خون سريع شروع كن من اسپرين رو فعلا قطع كردم انوكسارو ميزنم يكم ايمن تر از اسپري ...

اها مرسی عزیزم

من اسپرین ندارم

ولی دکترم گفت بزن

نمیخوام ریسک کنم بچه خدای نکرده قلب بچه ازکار بیوفته

بزن خون روشن زیاد اومد قطع کن

با لک قطع نکن

چون گفت بخته بزرگ شده احتمالا مشکل انعقادی داری

تیکر تولد چهار سالگی پسرم

بچه ها منم فردا آزمایش دارم خیلی استرس دارم😢 ده بار گریه کردم خیلی کم ظرفیتم گریه عو شدم.کمردرد شدیدم دارم عصبیم کرده.خدا خودش بهم کمک کنه.دعام کنید ان شالله هممون جواب بگیریم

سقط مکرر داشتم به همراه تنبلی  تخمدان و ذخیره نیم  با اصلاح سبک به روش فلورا تاجیکی و تغییر مسیر زندگی صاحب نی نی شدم  
متاسفم عزیزم بابت منفی شدنت،میشه بپرسم کجا آی وی اف کردی و بار چندمتون بود؟همسر منم مورفولوژی صفر،مگ ...

چرا همه آزمایشات رو کامل داده بودیم

مثله اینکه مدل همه همینه اول بیا آی وی اف و منفی که شد میگن 

آهااا تو پرونده نوشته مورفولوژی صفر درصد به خاطر همین نشده

بعد دلم میخواد یه فحش ..... دار بهشون بدم که آخه از اول بگین 

من بیمارستان لاله مرکز ناباروری میرم

اولین انتقال و اولین آی وی اف عمرم بود اما تجربه کسب کردم 

دست این سایت نی نی هم درد نکنه خیلی مادرها کمک میکنن و خیلی چیزارو اینجا آدم یاد میگیره

برای دفعه بعدی میدونم چیکار کنم

چرا همه آزمایشات رو کامل داده بودیم مثله اینکه مدل همه همینه اول بیا آی وی اف و منفی که شد میگن&nbs ...

انشالله که خودت طبیعی مامان میشی،دیگه جنین نداری؟

دست هایم به آرزوهایم نرسید! آنها بسیار دورند...اما درخت سبز صبرم میگوید... امیدی هست... دعایی هست...خدایی هست...
نه ندارم همش سه تا بود متاسفانه😭😭 با موفولوژی صفر درصد احتمال طبیعی وجود نداره فقط میکرو جواب می ...

ناراحت نباش عزیزم،حتما مامان میشی،منم برای بار سوم میخوام از اول شروع کنم توکل به خدا

دست هایم به آرزوهایم نرسید! آنها بسیار دورند...اما درخت سبز صبرم میگوید... امیدی هست... دعایی هست...خدایی هست...
بچه ها منم فردا آزمایش دارم خیلی استرس دارم😢 ده بار گریه کردم خیلی کم ظرفیتم گریه عو شدم.کمردرد شدی ...

شما هم روز ۱۴ هستی؟ بی بی زدی؟

منم فردا آز دارم

لطف و رحمت الهی هر لحظه شاملم میشود و بزودی خداوند مرا غرق نعمتهایش میکند🤲🏻
نه ندارم همش سه تا بود متاسفانه😭😭 با موفولوژی صفر درصد احتمال طبیعی وجود نداره فقط میکرو جواب می ...

ضمنا آنا جون با مورفوی بین صفر و یک طبیعی باردار شد پس هیچ وقت امیدت رو از دست نده

این اطرافیان رو خیلی شیک جرررررشون بده والا برن گم شن خیلی راحت بگو اصلا به شما چه من اینو گفتم ...

عزیزم یعنی کسی که سنش از چهل سال گذشته حق مادر شدن نداره که تو به اکرم جون میگی مگه از اون کمتری؟

ایکاش بیشتر مراقب باشیم که دل همدیگه رو نشکنیم

لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم