2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046824 بازدید | 684554 پست
سلام عزیزم الان پستت رو دیدم دلم نیومد بی تفاوت باشم متاسفم با تمام وجود متاسفم با ذره ذره ی وجودم د ...

زندگی کردن امید میخواد انگیزه میخواد

من دیگه امید و انگیزه ای برام نمونده 

کار رفتن پول جگع کردن تلاش کردن واسه آینده کی واسه چی 

الان این همه تلاش واسه چی

چرا خدا همش ناامیدمون میکنه قراره دیگه چقدر التماس کنیم چقدر منتظر باشیم تا مارو هم ببینن

شما بیا منو ببین انقدر شکسته شدم ک سنم بهم نمیخوره

من دختری بودم صدای خنده هام تا هفت تا محله میرفت الان فقط صدای گریه هامه ک همه میشنون بس نیست پس کی قراره تموم بشه

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خدا فقط داره دلم رو میشکنه انگار اصلا منو نمیبینه  چرا نمیبینه چراااااا چرا صدامو نمیشنوه مگه ...

لحظه منفی شدن سخت ترین لحظه عمره یه زن چشم انتظاره خودمم این روزا رو دارم میگذرونم.......

مگه رنج وعذاب یه نفر چه حکمتی میتونه داشته باشه  

انشالله دلت آروم بگیره عزیزم

اسفندی که باشی میشی ته تغاری خدا   خدایا دل ته تغاریت رو نشکن به آرزوش برسون .
خدا این دفعه خیلی بد ناامیدم کرد خیلی بد منو شکست و خوردم کرد منو ندید گرفت از همشون دلخورم این همه ...

اینجوری نگو ما مگه بغیر از خدا و ائمه کیو داریم ک ازشون چیزی بخایم اونا مصلحت ما رو بیشتر از خودمون میدونن و میخان 

واقعا نمیدونم چی بگم ولی از رحمت خدا ناراحت نشو منم ۷ سال زندگیم تو مطب دکترا تلف شد با هر بارش ادم ...

سمانه بخدا نمیگذره تموم نمیشه

حتی روم نشد ب مادرم زنگ بزنم چی بگم بازم ناامیدش کردم

سمانه خیلی خورد شدم خیلی حالم بده 

زندگی کردن امید میخواد انگیزه میخواد من دیگه امید و انگیزه ای برام نمونده  کار رفتن پول جگع ک ...

حالا من یه چیزی بهت بگم ..من چندین ماه صبح و عصر کار میکردم تا تونستم پول انتقال رو فقط جور کنم چشام هنوزم از بی خوابی و خستگی درد شدیدی دارن گردن درد دارم ولی میتونه این بارم نشه دست خداست شوهرم میگه بچه هام چطورن گفتم خواهش میکنم بهم امید نده بزار عادی زندگی کنم بزار ببینم خدا چی میخواددارم هربار قوی تر میشم چه حکمتی بالاتر از این

خدایا شکرت 
اينطوري حرف ميزنيدمنم ميترسم خداي نكرده كم بيارم قبول كنيددوباره تلاش كنيد ازخداوندميخوام بهتون صب ...

دیگه جونی برام نمونده تلاش کنم

خدا خودش دید این مدت با چه سختی هایی جنگیدم تلاش کردم پس کو جوابش کو

ندید مگه من چقدر واسه پانکچرم عذاب کشیدم و یا حسین گفتم ندید چرااااا

زندگی کردن امید میخواد انگیزه میخواد من دیگه امید و انگیزه ای برام نمونده  کار رفتن پول جگع ک ...

وأي وأي چقدرگريه ام گرفت  

خداونداقسمت ميدم به گلوي بريده امام حسين تسكين دهنده قلب شكستت باش به خدادارم باگريه برات مينويسم 

تحمل نگاهاي سنگين وحرف هاي سنگين خيلي سخت خيلي 

عزیزم من یکی از حاملگی هام تو مشهد مثبت شدم اونم شب های قدر دیگه رو ابرا بودم اینقدر تو حرم نماز شکر ...

منم کشیدم این درد رو منم iui مثبت شدم و بعد از یه ماه خدا ازم گرفت

چون میدونستم امام رضام مثل من دل شکستست و غریبه بهش التماس کردم به جوادش قسمش دادم ولی نشنید