2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046755 بازدید | 684545 پست
درکش سخته شرایطی ک توشم درکش سخته بازم شروع میشه نگاههای با حسزت حرفهای دلشکستن بازم شروع میشه گریه ...

شک نکن این روزا هم میگذرع دنیا روزای خوششم نشونت میده ب امید خدا ناامید نباش تا خدا نخاد برگی از درخت نمیوفته بایذ خدا هم بخاذ ک یه انسان دیگه ب این دنیا بیاد انشالا خدا ب دلت شکستت نکاه میکنه و اون اتفاق خوبی ک مدتها منتظرش هسی اتفاق میوفته

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اکرم جان خیلی ناراحت شدم برات   انشالله خدا بزودی دلت روشاد کنه

خدا فقط داره دلم رو میشکنه انگار اصلا منو نمیبینه 

چرا نمیبینه چراااااا

چرا صدامو نمیشنوه مگه من دل ندارم مگه من بندش نیستم

سلام اینم جواب آزمایش من روز ۱۴ انتقال منفیه نه

متاسفم عزیزم‌انشالله خدا دلت رو شاد کنه بزودی بیای خبر بارداری طبیعیت رو بدی

اسفندی که باشی میشی ته تغاری خدا   خدایا دل ته تغاریت رو نشکن به آرزوش برسون .
امید به چی داشته باشم به چیزی ک غیر ممکنه مگه امید نداشتم با همه وجودم حسشون میکردم و میگفتم مامان ...

سلام عزیزم الان پستت رو دیدم دلم نیومد بی تفاوت باشم متاسفم با تمام وجود متاسفم با ذره ذره ی وجودم درکت میکنم منم یکبار ای یو ای سه بار هم ای وی اف نا موفق داشتم الانم یک هفته ایی میشه باز انتقال دادم  و با تمام وجودم ناامیدم چون همش به در بسته خوردم اما کاری نمیشه کرد همه چی رو بسپار دست خدا منکه از بس گریه کردم کناره کردم دیگه نایی ندارم .آروم باش و به زندگیت ادامه بده عزیزم 

خدایا شکرت 
عزیزم متاسفم اما باید صبور باشی.ما همه همدردیم.میدونم سخته ولی تو این راه باید خیلی محکم باشی خیلی ه ...

دلارام جان نمیشه نمیتونم آروم بگیرم

دارم آتیش میگیرم میسوزم  دارم داغون میشم

چرا لیاقتش و نداشتم چرا خدا باهام این کارو کرد میدونست قدرتش و ندارم

این همه نذر این همه قسم دادن هام کجا رفت هیچکدوم نشنیدن هیچکدوم

سخت واسه یک ثانیش بود واسه یه ثانیشه یه ثانیه روی دیدن خانوادم و شوهرم و ندارم دوست دارم تنها باشم ...

واقعا نمیدونم چی بگم ولی از رحمت خدا ناراحت نشو منم ۷ سال زندگیم تو مطب دکترا تلف شد با هر بارش ادم میشکنه روزای سخت هم تموم میشن😞😞😞

چقدرباحرفاتون دلم شكست واقعاسخت نميدونم چي بگم  بارچندمتون بود

چون با دل شکستم و با قلب شکستم دارم میگم

چون اصلا انتظارش و نداشتم منو نبینن منو نشنون

دوست ندارم هیچکسی رو ببینم دوست دارم‌تنها باشم خودم باشم.

شک نکن این روزا هم میگذرع دنیا روزای خوششم نشونت میده ب امید خدا ناامید نباش تا خدا نخاد برگی از درخ ...

خدا این دفعه خیلی بد ناامیدم کرد خیلی بد منو شکست و خوردم کرد منو ندید گرفت

از همشون دلخورم این همه التماسشون کردم پس کووووو

واقعا نمیدونم چی بگم ولی از رحمت خدا ناراحت نشو منم ۷ سال زندگیم تو مطب دکترا تلف شد با هر بارش ادم ...

عزیزم شما نمیدونی یهو تهپع کلا قطع شه خیلی بده یا نه

😭😭😭تهوع شدید دوهفته ایی من یهو قطع شده از دیروز

چقدر نگرانم اخه😭😭😭

تیکر تولد چهار سالگی پسرم
مرسی عزیزم این میره رو تلفن گویا جواب نمیدن

این شماره رو هم نوشته واتساپ منشی

۰۹۱۲۰۲۶۲۹۳۰

وقت دهی هم اینترنتی هست.

www.drnasr.com

وقتی کسی اندازه ا‌ت نیست، دست بـه اندازه ی خودت نزن...
چون با دل شکستم و با قلب شکستم دارم میگم چون اصلا انتظارش و نداشتم منو نبینن منو نشنون دوست ندارم ...

اينطوري حرف ميزنيدمنم ميترسم خداي نكرده كم بيارم

قبول كنيددوباره تلاش كنيد

ازخداوندميخوام بهتون صبربده قويترتون كن

آخه چه تقدیری چه حکمتی خدایا بیا بهم بگوووووو گنه کارم بدم باشه ولی صدات کردم قسمت دادم  به آ ...

عزیزم من یکی از حاملگی هام تو مشهد مثبت شدم اونم شب های قدر دیگه رو ابرا بودم اینقدر تو حرم نماز شکر خوندم ولی چند روز نشد که سقط شد دیگه حال خودم نبودم اما یکی بهم گفت از رحمت خدا نامید نشو خدا امام جواد رو هم بعد ۱۵ سال به خود امام رضا داده